Přejít na výpis diskuzí
Úklid otravných démonů na záběrech z Dragon Age: Inquisition
14.11.2014 | Adam Homola
83 příspěvků
-
Proč to v EU vychází až tři dny po US? Chápu krabice, ale digitální verze? Preloadne se to stejně už 17, tak o co jim jde? To si US honí ego? *1*
-
-
protože v EU sa víc krade
-
-
To nedává absolutně žádný smysl.
Za a) Scene groupy jsou z 90% američani, takže hru budou mít 17. a cracklý hádám 18.
za b) To, že to v evropě vydají o tři dny později jen podpoří piráty, kteří si stáhnou cracklou verzi.
za c) Beztak jsi trol -
-
a) není pravda. Povívej se na ty velké zátahy a uvidíš, že většina byla v severských státech / Evropa. Většinou jsou z Evropy.
Důvod?
Evropa měla výrazně volnější zákony postihující pirátství a Evropa neměla takové možnosti jak legálně někoho jen tak špehovat. Tedy je to pro ně lepší prostředí. A stále to platí vzhledem k tomu, že v USA mohou špehovat koho chtějí a jak chtějí podle zákona. Přesněji je mnohem více jednoduché získat pro to povolení. Taky Evropa je více PC zaměřená a tam lze věci měnit atd. Proto se zde máš lidi, kteří to dělají. V USA jsou zaměřeni na omezené stroje. Konzole a Mac.
A proč mají hry většinou v s prvním datem vydání? Protože přes digitální distribuci lze koupit hru v USA i když jsi z Evropy a pak i hrát.
- Jinak jestli to má to tu ochranu jako Lords Of the Fallen tak, crack jen tak nebude. Jestli vůbec bude. -
-
Zátahy jsou na topsite, které jsou, to máš pravdu, umístěné v EU. Nepamatuju, že by byl někdy zátah na nějakou grupu. Teď se bavím o scene, p2p nevím, tam je chaos.
S tou ochranou máš pravdu. Grupy s tím mají problémy. The Sims sice prolomili, ale FIFU nikdo necracknul (když nepočítám pochybné ruské p2p skupiny).
-
-
Presne jak rikas, taky enchapu celou tuhle situaci kolem tyhle hry. Recenze venku, gameplaye venku, informace venku, všechno uz probehlo ale nikdo ji ještě nemůže hrat. Jsem z toho uz krapet nassranej, a ačkoliv mam hru predobjednanou, udelam presne co rikas, az 17-18 bude nekde v pirátských vodach tak to stahnu, protože do 21 cekat proste nebudu..a nedej boze aby se mi to pak nelíbilo, to by ta předobjednávka asi neprosla..jsou sami proto sobe..nevim kdo tuhle kravovinu vymyslel. bejt to uz v prodeji tak takzvane bezmyslenkovite kupuju:)
-
-
-
Ehm neoficialně je povoleno od EA použit VPN aby sis to mohl preloadnout a hrát už od 18 ale POZOR Platí to pouze pro hrání, NÉ PRO KOUPI, a EA nebude mít zodpovědnost pokud se ti kvuli tomu něco pokazí.
-
-
Neoficialně myslí že to neřeknou na plnou hubu, ale je to potvrzeno přimo od EA. jen pak nemáš otravovat technickou podporu, ale banovat atd za to nebudou takže pokud si to steam neudělá na svoje triko tak si v pohodě platí to ale jenom pro hraní ne pro koupi protože v USA jsou jiné ceny
-
-
ona ta hra je na Steamu *8* asi tezko...
-
-
asi se spletl a myslel origin :)
-
-
No, jenže já je podezřívám, že aktivace je určena z jakého regionu to koupíš. Tzn, že když koupíš z ČR, UK, GER dostanes EU klíč, když z US, CAN, MEX dostaneš US klíč.
-
-
Klíče nejsou na region vázané v tom smyslu, že by nešly aktivovat v jiném.
Zakázáno je pomocí VPN měnit svůj region (země trvalého pobytu v nastavení Originu) za účelem levnějšího nákupu - o což se snaží třeba Australani, kteří mají (nejspíš kvůli nesmyslným daním) šíleně vysoké ceny her.
Není ale zakázáno pomocí VPN aktivovat svou již koupenou hru v jiném regionu .. podpora samozřejmě tuto akci nedoporučuje a jakákoliv pomoc, když se objeví ve hře problémy, je pro takového člověka nedostupná - alespoň do dne oficiálního vydání v jeho regionu.
Postih ale nehrozí.
Ověřil jsem si to zatím asi u 3 her (co se EA/Originu týče) .. konkrétně i třeba u Dragon Age 2, aktivoval jsem ji o 1 nebo 2 dny dříve (hned jak dorazila od xzone).
Nemusí správně fungovat třeba multiplayer, ale to už je vedlejší :)
-
-
-
-