Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Asi si mě pleteš s někým, komu tvé bludy nejsou u řiti. Není zač.
  • Protoze aby si byl na vrcholne pozici musis byt psychopat si to najdi na webu ridi nas psychopate?
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=6541
  • maj mozky rozleptany koksem
  • Mel bys zalovat toho doktora co ti v porodnici pomahal na svet, bo s tebou misto placnuti po zadku asi triskl o zed;-)
  • Prosim nepokracuj v sireni tematu, ktere neni predmetem teto diskuze. Predmetem teto diskuze je Diablo, Blizzard, popripade reagovani na problematiku chovani Blizzardu. Diky.
  • vlastik.plaminek
    Manažeři jedou na kokeši a nižší pozice nejspíš vaří makovicovej odvar a v sezóně houbovej čaj. Jinak si ty žvásty, co někdy vypouští, nedovedu představit.
  • vlastik.plaminek
    A ty seš prosimtě čí reinkarnace? Už v tom začínám mít trochu bordel.
  • Absolutne nepripustna reakce. Prosim, vzpamatuj se, nebo te budu nucen nahlasit. Tohle neni trida ve tve skole, kde si muzes urazet koho chces. Tady jsi na diskuznim foru a budes dodrzovat zdejsi pravidla. At se ti to libi nebo ne, dite.
  • Likvidace některých lidí by měla být brána stále ještě jako legální interrupce *7* ....
  • XorxoxTalarius
    Ja to nechtel rikat na plnou hubu :D
  • Shaker
    Trevore, trhej!
  • Jediny blb jsi tu ty, jelikoz se odmitas vratit k tematu teto diskuze a urazis, popripade podporujes ostatni, kteri urazeji. Chapu, ze jsi mel dneska asi tezky den ve skole, ale to neni duvod byt neadekvatni v diskuzi na zdejsi strance. Vzpamatuj se a prestan se ztrapnovat.
  • Kde blb, tam nebezpečno. *7*
  • .....
  • Jsi jen sketa co muze leda prd! *6*
  • Ukazat ti to mohu velmi snadno. Nicmene jeste jsi nedostal ani prvni oficialni varovani. Pokud budes pokracovat v brutalnich a sprostych prispevcich, hned se jedno objevi. Ujistuji te.
  • S online hraním ať jdou do háje. Je fakt super když při hraní diabla na hardcore mi chcípne charakter né kvůli tomu, že bych udělal chybu, ale kvůli tomu, že jsem dostal lag na 10 sekund. A ještě k tomu to nebyl problém mého internetu. Po té co jsem měl pár problémů s lagy jsem si na pozadí hodil nekonečné pingování pár IP adres a ukládal jsem si to do texťáků. A když jsem v diablu dostával lagy občas v řádu desítek sekund a pak jsem se podíval na statistiky kde jsem průměrnou odezvu měl kolem 15ms a maximální se pohybovala kolem 30-ti.
    Jediný důvod proč furt tlačí na to on-line je, aby nikdo nemohl stahovat hry z torentů a musel si je koupit od nich. Všechny ostatní jsou jen alibistický řečičky.
  • Já si myslim, že největší chybou bylo umožnit Kevinu Martensovi přístup k drogám...
  • Ano, ta nemoc se jmenuje peníze. :D
  • Tak mi to ukaz jak mi zamezis pristupu! *15* Takova spina z pod nehtu nema sanci! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit