Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mne sa lúbi ako to vždy zavedú na komfort zákazníka, pritom im ide primárne vždy len o ušlý zisk....

ja práveže vidím chybu, že v Diablo 3 neumožnili v hardcore móde offline mód...keď človeku zhebnú kvôli server lagu vždy po cca 50 hodinách 3 vypiplané postavy nenávratné, tak ma chuť na Blizzard zanevrieť...
  • Prosim neuvadej ve svych prispevcich lascivni, zbytecne a sexisticke narazky. Velmi se ztrapnujes a bylo by velmi jednoduche te nahlasit a omezit ti pristup na zdejsi diskuze.
  • Odulin
    Paneju, na tehdejsi dobu neuveritelnej luxus. :)
  • Aha, takže homosexuální přítel osvíceného a navíc bolševík *6* Diablo 1 bylo vždycky lepší, ale kdy jiný měl dělat jeho pokračování než jeho tvůrci? Mám radši oba dva torchlighty víc než diablo 2 a to jsem u něj strávil tisíce hodin času, zas tak pitomá hra mi to nepřišlo, až na nízké šance na drop na singl
  • Tak ja som uz 98 sedel na vyske za optic ringom s 1GB internetom, to bolo vtedy ako zo sna, i dnes sa o tom moze niekomu len zdat.
  • Ano, pokud pominu tvuj naprosto a absolutne nesmyslny poznatek o tom, ze bych mel byt z nejakeho duvodu intelektual (jsi napul sileny, ze?), musim uznat, ze jsi se prokazal jako vynikajici a uzasny prispevatel do teto diskuze. Jinymi slovy, pokud nemas co rict nebo jak argumentovat k diskuzi, nic nerikej, akorat se velmi a obrovskym zpusobem ztrapnujes.
  • Inu intelektuál (čti hlava v prdelním přítmí) nám zde opravdu chyběl .. *7*
  • Zajimave.
  • JezboX
    Já trollovat? V žádném případě. A pokud by jsi měl zájem doplnit svou zničující pravdu tak se traduje, že tvůrci z BioWare i InterPlay byli osloveni nadpozemskou bytostí. Měli zpracovat opus o vítězství dobra nad zlem. V BioWare to celý špatně pochopili s udělali Baldur´s Gate. V InterPlay si mysleli že šlo o skupinovou halucinaci.
  • Odulin
    I tak bych ti to tenkrát moc záviděl! Já se k netu dostal vítězoslavně až na vejšce, kolem roku 2003....a silně to narušilo moji už tak chabou docházku. :D
  • Z meho pohledu mi Blizzard uz hezkych par let nema co nabidnout. Chapu ze se jejich hry libi hodne lidem,ale neni to ma krevni skupina. A dokud budou mit fanousky svych her, co si hry koupi za jakychkoliv podminek,budou dal tlacit na pilu a delat co si chteji. Jako vsechna velka studia.
  • Prosim, pis k topicu nebo vyjadri svuj nazor na dany problem. Tve sexisticke prispevky nebudu tolerovat a pokud budes pokracovat, velmi, ale skutecne velmi lehce te mohu nahlasit a tvuj ucet brzo skonci.
  • Ronox
    Homosexuální přítel Osvíceného?
  • Ja v ty dobe internet mel, ten 48k modem mam furt schovanej, neumim si predstavit to pareni na tom...
  • No tedy jsem rad, ze jsem ti zpusobil takovou katarzi svym pravdou naplnenym svetonazorem. Samozrejme mohu pouze DOUFAT, ze se nesnazis trollovat, to by me velice nepotesilo a byl bych znacne znechucen tvym absolutne neadekvatnim, nepristupnym pristupem.
  • když se clovek podiva co hraci provadej diky cheatovani a modum v Torchlite 2, tak mozna ma ten pan pravdu. hracum chybi disciplína, takze když je jim umozneno podvádět tak to udelaji. takze to je hlavne o lidech, a chybu na strane vyvojaru bych zase tak moc nehledal.
    Teoreticky kdyby lidi nepodvadeli, nebylo třeba podobných věci a fakt je hnus když mate hrat s nekym kdo pouziva cheaty a modifikace a holt jedina obrana je online, a i tam kolikrat lidi fixlujou.
  • XorxoxTalarius
    No tak vzhledem k tomu ze nemaji jinou moznost je to jeste vic na palici :D
  • JezboX
    Ano. Tvá pravda je zničující. Vyprsknul jsem pití na monitor když jsem to četl.
  • Dovoluji si te upozornit, ze netrolluju, ale vyjadruju nazor a sirim znicujici pravdu. To je znacny rozdil. Pokud nesouhlasis s mym nazorem a nebo pravdou, jsi hipster a mohu te tak maximalne politovat. Nicmene, mas na to pravo. To ti neupiram.

Jinak k tvemu dotazu, Diablo meli udelat lide, co udelali Baldurs Gate nebo Fallouty. Vsichni je zname, vsichni je milujeme. Blizzard, pokud pominu jejich pomatene, silene, prazdne a kapitalisticky vykonstruovane uvazovani a vyvijeni her, je vicemene velmi, ale opravdu jen velmi prumerna firma, ktera mela stesti a banda hipsteru ji stale nasleduje.
  • Ty mazej trollit jinam, mám tě pro dnešek plný zuby..
    Jen tak na okraj by mě zajímalo, kdo dle tebe to měl udělat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit