Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S online hraním ať jdou do háje. Je fakt super když při hraní diabla na hardcore mi chcípne charakter né kvůli tomu, že bych udělal chybu, ale kvůli tomu, že jsem dostal lag na 10 sekund. A ještě k tomu to nebyl problém mého internetu. Po té co jsem měl pár problémů s lagy jsem si na pozadí hodil nekonečné pingování pár IP adres a ukládal jsem si to do texťáků. A když jsem v diablu dostával lagy občas v řádu desítek sekund a pak jsem se podíval na statistiky kde jsem průměrnou odezvu měl kolem 15ms a maximální se pohybovala kolem 30-ti.
    Jediný důvod proč furt tlačí na to on-line je, aby nikdo nemohl stahovat hry z torentů a musel si je koupit od nich. Všechny ostatní jsou jen alibistický řečičky.
    • Amen.
  • Já si myslim, že největší chybou bylo umožnit Kevinu Martensovi přístup k drogám...
  • Fallon
    Klasický príklad šialenstva ľudí na vedúcich pozíciach. Diablo vyšlo v 1996 a Diablo 2 v roku 2000, teda vývoj hry sa mohol odohrával medzi 1996-2000(ale reálne skôr 1998-2000). V tej dobe nebol internet bežná vec ani v Amerike, nie to v západnej alebo nedajbože východnej EU. Vytvoriť tú hru "online only" ,by ju zabilo už na začiatku.

Skutočne je to tak ,ťažké priznať ,že tá aukcia nebola práve najlepší nápad? To sú vážne ,tak postihnutý ,že si myslia ,žeby im to ublížilo viac ako toto neustále kľučkovanie?!
  • Odulin
    Tak já bych byl býval nas*anej na maximum, kdyby to bylo online. V tý době, jsem si o internetu mohl leda tak nechat zdát...a taky jsem to dělal. :D
    • Ja v ty dobe internet mel, ten 48k modem mam furt schovanej, neumim si predstavit to pareni na tom...
      • Odulin
        I tak bych ti to tenkrát moc záviděl! Já se k netu dostal vítězoslavně až na vejšce, kolem roku 2003....a silně to narušilo moji už tak chabou docházku. :D
        • Tak ja som uz 98 sedel na vyske za optic ringom s 1GB internetom, to bolo vtedy ako zo sna, i dnes sa o tom moze niekomu len zdat.
          • chces mi rict, ze jsi v roce 1998 mel 8Gb internet, jo?
          • Odulin
            Paneju, na tehdejsi dobu neuveritelnej luxus. :)
  • XorxoxTalarius
    Jako zajimalo by mne jakej matros v tech firmach kourej (a to ted nemluvim jenom o hernim prumyslu), jelikoz kdyz si clovek obcas poslechne co na nej nekteri lide z vedeni ruznych firem vytasi za napady pripadne co si mysli, tak mu nezbyva nez stat s otevrenou pusou ...
    Je mozne ze snad existuje nejaky korporatni virus ktery napada jenom vrcholne postavane, uzira selsky rozum a cloveka posouva do nejake uzavrene vlastni dimenze?
    • Protoze aby si byl na vrcholne pozici musis byt psychopat si to najdi na webu ridi nas psychopate?
      http://www.osel.cz/index.php?clanek=6541
    • maj mozky rozleptany koksem
    • vlastik.plaminek
      Manažeři jedou na kokeši a nižší pozice nejspíš vaří makovicovej odvar a v sezóně houbovej čaj. Jinak si ty žvásty, co někdy vypouští, nedovedu představit.
    • Ano, ta nemoc se jmenuje peníze. :D
      • XorxoxTalarius
        Ja to nechtel rikat na plnou hubu :D
  • Tushan
    nějak nam ti blizzardi zparchantěli nezdá se ?
    ja si v te době o nějakym internetu mohl nechat jen zdát a to je česká republika co se tyče netu velice progresivní země už vidím v US jak v te době maj všichni co chtěj pařit D 2 net *7* *1*
  • Přiznejme si to všichni... Blizzard už není to, co býval.
    Od doby spuštění WoW, kdy zacíliti tučný přísun peněz, tak ta firma jen degraduje.
    Místo vývojářů, pokroku, grafice a stylizaci her, se jen zasekli na jejích HC tabulkové technice a Komix grafice. Výsledky firmy jsou typické pod vedením nějaké KanclKrysy.

Stačí si vzpomenout na první Diablo = ghotic stylizace. Diablo2 = něco mezi, ale pořad se to drželo své pochmurnosti. Mimochodem, je to nejlepší HackAndSlashRPG co sem kdy HRAL! S bratrancem v OFFline módu... naprostá nádhera. Diablo3 = WoW stylizace. StarCraft = nádherná surová grafika, všechno mělo své proporce, stylizaci. StarCraft2 = WoW stylizace.
    Pravda, první s tím začal WarCraft3, ale tam mi to celkem sedělo, protože samotná hra a svět se k tomu vybízí. (taková ta pohádka)
    No teď vše co vyplivnou, mi smrdí takovým tím HC tabulkovým systémem. Jako mě už vůbec nebaví StarCraft2... u jedničky sem se mohl pos** kolik hodin sem u toho strávil, v SC2 to je samý SpeedRun. A ten vyhraje. Fuj... osobně preferuji více systém/engin Dawn Of War a Company Of Heroes. To je pravá RealTime strategie. A že tam žádný SpeedRuner jen tak nevyhraje.
    • Starcraft 2 wow stylizace ? Ty si asi dobře vypatlanej..
      • Proč vypatlanej? Má pravdu. Když se podíváš jak vypadal starej starcraft a jak vypadá ten novej, tak na tom něco bude. Ty grafiky jsou kreslené jak pro 5leté děti.
  • No jistě. S povinným připojením by to určitě mělo v té době stejně velký úspěch....
  • Walldstein
    Ono je to dobrá konina..Tak jako podle něj hráči již zapoměli "jak byli naštvaní" tak on zase zapoměl, že tehdejší internet byl nejen pomalejší než dnešní, ale hlavně nebylo tolik lidí s připojením k internetu natož pak s neomezeným připojením, které je předpokladem k online hraní. Tak to dopadá když si někdo nevidí do hu*by..
  • Blue.Shark
    No...na online hru jsem nikdy ani nepomyslel, a to jsem dohrál Diablo 2 asi jedenáctkrát. Věřím tomu, že kdyby bylo jen online, nehrál bych ho...zejména z jednoho prostého důvodu - neměl jsem připojení k internetu :) Ale i dnes je mi online režim úplně u zadku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit