Přejít na výpis diskuzí
Umožnit offline hru u Diablo II byla chyba, tvrdí Blizzard
14.11.2013 | Ladislav Loukota
100 příspěvků
-
byla chyba... koupit Diablo III. Byla to první a zároveň také poslední hra, vyžadující on-line, kterou jsem koupil. Howg.
-
Koukam ze u Activision Blizzard jsou uz fakt uplne mimo realitu...
-
-
No a ted si vem ze tohle bude jenom vrchol ledovce :)
-
-
Někdy v době vydání Diabla 2 jsem byl rád za modem a tak 4h týdně na internetu.
-
-
Tarif od Telecomu kdy byl Internet levnější od 9 večer, kolem poledne tak napálený že by se odvážil surfovat jen Rockefeller a jakmile to člověk zapnul, přestaly fungovat telefony v celém domě... a když chtěl člověk na internet "na tajňačku" aby o tom rodiče nevěděli, vždycky to provařoval ten příšerný zvuk když se to připojovalo.. já to řešil tak že jsem na připojování schovával modem pod polštářem *1*
-
-
Jo jo, to byly časy :-) Pamatuju na ty dohody s kamarádem kdy si Diablo II zahrajeme aby byl tarif levnější a tak po 15 min hraní už byl člověk nervózní aby účet co přijde rodičům nebyl zas tak moc mastný. Vydat v té době Diablo II v čistě online verzi je fakt sci-fi.
-
-
jo já měl s rodiči dohodu že cokoliv přetáhnu nad litr tak budu doplácet z kapesného, samozřejmě jsem doplácel každý měsíc *1* a pamatuju si jak jsem tenkrát zkoušel hrát HC ale na tom 56 modemu to bylo fakt o nervy
-
-
-
-
Oni ještě stále cítí potřebu takhle nepřímo obhajovat svoje rozhodnutí u Diabla III? Já měl vždycky raději tu o Karkulce...
-
Bububullshit, hlavně že páčkařům offline nevadí *facepalm*
-
mne sa lúbi ako to vždy zavedú na komfort zákazníka, pritom im ide primárne vždy len o ušlý zisk....
ja práveže vidím chybu, že v Diablo 3 neumožnili v hardcore móde offline mód...keď človeku zhebnú kvôli server lagu vždy po cca 50 hodinách 3 vypiplané postavy nenávratné, tak ma chuť na Blizzard zanevrieť... -
Z meho pohledu mi Blizzard uz hezkych par let nema co nabidnout. Chapu ze se jejich hry libi hodne lidem,ale neni to ma krevni skupina. A dokud budou mit fanousky svych her, co si hry koupi za jakychkoliv podminek,budou dal tlacit na pilu a delat co si chteji. Jako vsechna velka studia.
-
Pred vice jak rokem jsem se rozhodoval jestli koupit D3 nebo GuildWars2 od ty doby se od srdce smeju vsem co si vybrali D3 protoze ty taskarice co Blizzard predvadi uz snad nejsou mozny... GW2 onlajnovka se vsema vyhodama singlu, D3 singl se vsema nevyhodama MMO pro me osobne nejvetsi pru*er co Blizzard spachal a to mi vedle stolu lezi hromadka vseho co blizz vydal od Warcrafta 2 do ted krome Diabla 3 (demo mi bohate stacilo)
-
Kkti.
No, už se těším, jak zas všichni budou milovat Blizzard a Diablo 3 až vyjde Reaper of Souls. -
Blbost, nebýt toho rozhodnutí, nehraje se to dodnes na každý LANce :)