Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kedze ja si tu jejich snahu hodne vazim, tak to samozrejme dam najavo aj tym ze to kupim tu. Proste bol by som velmi rad keby sa velke hry pre Ps3 lokalizovali pravidelne do cestiny, a preto sa zachovam tak ako to povazujem za spravne. Jasne, zaplatim mozno o nejakych 10 ecok viac, ale urcite mi to stoji za to.
  • A takze ze "Subtitles: OFF" nepoznas troubo? :)
  • Ak by bol dabing ,akurát by sa pokazili vynikajúce Sullyho hlášky typu . Hey kid, goddamnit alebo El goddamn dorado :) Bože jak ja toho Sullyho zbožnujem :)).
  • MishKonn
    What a douche. *1*
  • MishKonn
    Já osobně to určitě koupím jinde, aby mi tu hru neprznily ani české titulky *4*
  • Sony ať jde po tom co dělá komunitě, a jak se snaží potápět Geohota do....
  • MishKonn
    Tak zaprvé jsem nepsal o exkluzivních hrách, ale i console-only hrách, neboli titulech, které vychází pouze na PS3 a X360 (popř. další konzole, nikoli PC), kterých je dneska drtivá většina, i když se (a jsem rád) mnoho studií vrací i k PC.
    Ohledně argumentu pro tvůrce - to je jen reakce na tvé, cituji: "A to si má kvůli tomu koupit PS3?" - jediná druhá alternativa, nekupovat PS3, je přesvědčit tvůrce, aby hru portovali na PC, a k tomu bys potřeboval nějaký argument. A ten, který jsi nabídl, není zrovna moc silný *4* Vracím se tím k mé původní myšlence, a tou je, že stále nechápu, proč někdo naříká, "proč to není na PC *9*", když na to odpověď předem zná, a nekoupí si prostě (jako třeba já) PS3 (nebo X360, o to teď nejde).
  • Prej sračku HAHAHAHA
  • Spades
    nevim jestli je velka kupni sila, ale warez scena je velka dost *1* *1* *1*
  • Spades
    si nastavis jazyk konzole a hra se ti zmeni sama - xbox to tak aspon ma
  • Spades
    ja takovou sracku na xbox nechcu :D
    jen oponuju tomu, ze ta hra je velka, bo sony neumi kompresovat hry a ta vsemi oslavovana grafika se mi hnusi :D
  • fallout
    No já myslím, že budou mile překvapeni. Jelikož takhle mají jedinou možnost u nás hry prodat. Jak už bylo nejedním průzkumem dokázané, hry bez lokalizace se u nás v podstatě neprodávají... *3*
  • No já to teda kupuju tady rád podpořim to že na nás takhle myslí.
  • oin.odin
    nechcu ... dúfam že to pôjde prepnúť/nechať na eng ... teda ako viem že u1 a u2 mali prepínač jazykov v menu ale ... ale istota je guľomet povedala babka a stupila n minu
  • pry se jedna o test, zda je cesky konzolovy trh dost silny na to, aby dokazal zaplatit lokalizace, kdyz se to vyplati, mohli bychom na ttom byt v budoucnu lepe - ale nevim nevim, vetsina lidi imho kupuje ze zahrqnici za vyrazne nizsi cenu, nevim zda jim ta cestina bude stat za drazsi hru. ja asi pujdu do te zahranicni, cestinu bych ivitel ve jrach kde se hodne keca, treba v mass efectu, v akcni hre ji nepotrebuju za tu ceskou cenu
  • takze to na xbox vlastne ani nepotrebujete a vsechno je jak ma byt :-)
  • Spades
    AMD Athlon X2 5000 Black Edition
    3GB RAM
    Nvidia GeForce 9600 GT 512MB GRAM

je to sice DX10, ale to uz se stejnak nepouziva (pouziva se jen DX9 a DX11)
  • To musí tvoje PC bejt opravdu muzejní kousek.
  • Taky by me zajimalo, jestli bude Hunted cesky i na konzole. ale tipuju, ze nejspis bude v cesktine jen na PC.
  • Spades
    No a bude ten Hunted cesky i na konzole? Posledni co si pamatuju, ze bylo cesky byl myslim Fable 2 a GoW 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit