Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    souhlasim - ja si kvuli Halo, Gears of War a Mortal Kombat koupil x360 :)
    Plus mam spoustu her driv jak na PC, ktere ma stejne horsi hardware jak ten xbox :D:D:D
  • Spades
    jn - holt kdyz sony neumi narvat hru na jedno dvd
    a nerozbehal ? no sorac, ale uncharted 2 ma horsi grafiku jak UT 3... A hlavne ma strasne male rozliseni textur oproti jinym hram
  • xMort
    "Jenom titulky", spíš díky bohu, že jen titulky. Hra která celá leží na perfektním dabingu a vztahu mezi postavami by byla českým dabingem kvalitně zprzněná.
  • Aha promin já zapoměl ono prostě není realný aby na ps3 někoho zajímal jenom uncharted a proto si to přál i na pc prostě ostatní musej bejt paff i z ostatních exkluzivek vid?
    *7*
    A kde tvrdim že to je argument pro tvurce hry?
  • MishKonn
    Opravdu? JENOM Uncharted? Hmm...myslím si, že existuje taková sada PS3 exkluzivních a console-only her, že opravdu JENOM kvůli Uncharted si PS3 člověk určitě nekoupí. Hlavně je to ohromný argument pro tvůrce hry, v tomto případě Naughty Dog - "Udělejte prosím Uncharted 1, 2 a 3 i na PC, kde se jí prodá pár kusů (singleplayerovka, je to tak), je to totiž jediná hra, kvuli které si lidi kupují PS3, a taková investice se prostě nevyplatí" *1*
  • Hlavne nech su ceske titulky uz konecne u nejakej Final Fantasy...ma vyjit FF Versus XIII a FF XIII-2, tak tu by to bylo omnoho uzitecnejsi:))
  • Tak trošku zapoj mozkovnu .
    Co když někoho zajímá JENOM uncharted, to si má kvuli tomu koupit ps3?
  • Hunted bude mit tedy lokalizaci i na konzole? Chapu to sravne?
  • Vy máte na Xbox 360 Gears Of War, my Uncharted :)
  • MishKonn
    nechci zakládat flame ani nic podobného, ale prostě už druhým rokem se těmto výrokům divím. Sám jsem zatvrzelý PCčkář, nicméně místo toho, abych takhle plakal na fóra jsem si raději koupil PS3. Prostě a jednoduše nevidím jediný důvod, proč by to chtěl člověk na PC, krom toho, že by to prostě zadarmo stáhnul v tu chvíli, kdy by to vyšlo. Nejsou to předsudky, ale jiný důvod nevidím. Kdyžtak mě někdo obohaťte:)
  • by nerozběhal, a nevešlo by se to na DVD
  • vole...uncharted momentálně patří mezi nejlepší hry... to už vlastně od prvního dílu. zahraj si radši chcal of duty
  • No ještě že to o tobě víme jsi tak moc hodný že jsi nám to oznámil.
  • No tak lepší teď než vůbec a taky teď po dvou dílech už ví kde se to jak bude prodávat. Nejdřív si to museli pořádně spočítat zadarmo ani kuře nehrabe.
  • tak tohle je mi úplně jedno.. interaktivní filmy s pěknou grafikou nehraju:)
  • Je úsměvné, že u třetího dílu série najednou titulky jdou zařadit.
  • spis by se mohli smilovat a udelat to na pc
  • *1*
  • uncharted 1/2 je fakt paradni zazitek a treti dil nebude urcite jiny,lokalizace je dalsi plus.ted budu vedet na 100% co se deje,jinak je to u me tak 50na50 :-) cemu rozumim,zbytek si clovek musi domyslet ale koupil bych to i bez lokalizace,uncharted je proste super jizda
  • Som v siedmom neby :) Pecka, skvela, uzasna sprava :) Dakujem Sony! :) Konecne budem rozmumiet vsetkemu, nie len kazdej 3tej vete :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit