-
Ďalšia slaboducha tunelovica od ND. Už končia s kopirkou Tomb Raidera, ale este majú v zasobe pár časti kópie walking dead .
-
-
lepší než nudné open worldy... *6*
-
Lineární vs otevřený svět. Ani jedno z toho není automaticky lepší. Stěžovat si, že Uncharted je lineární hra je naprosto dementní nápad. To je jako stěžovat si, že Skyrim je otevřený svět místo toho aby to byl koridor. Stejně stupidní "logika".
-
-
Tunel =/= lineární. Lineární může být hra typu jrpg, masivní příběh na desítky hodin se skutečnou výzvou a možnostma ve fightech. Oproti tomu 5 hodinový braindead popcorn s držením jednoho tlačítka. Pod tím si já představuju tunel. Ano, je to žánr, ale pro mě osobně má taková hra nulovou hratelnost, protože od hry čekám zapojení alespoň několika mozkových buněk a obtížnost.
-
-
poslední Uncharted- hlavně tohle DLC má polootevřený svět, kde máš možnost volit jak hru hrát akčně/steatlh. Tunelem bych nazval první tři díly.
-
-
První 4 hodiny čtyřky jsou absolutní tunel, kde v podstatě jen následuješ NPC a procházíš skriptované koridory. Později se to otevře, ale ten začátek mě v tomhle ohledu dost zklamal. Měli si líp rozvrhnout lokace.
-
-
Lineární jako design světa. Jestli je to 500hod JRPG nebo 5 hod call of Duty, ale design světa je v obou lineární, je to tunel tak jako tak. Jestli u toho použiješ mozek nebo ne taky nezmění nic na tom jak je designovaný herní svět.
-
-
Nope. On ani já jsme nikde nepoužili slovo "lineární". Mluvil o tunelu. CoD je tunel, 500h komplexní jrpg nazvat tunelem jen proto, že to není nelineární svět/příběh, je blbost. Se slovem lineárním si přišel ty a teď si k tomu ještě přicpal design světa, abys mohl mít jakože pravdu. Bohužel mimo. Každý jouza ví, jaký hry a proč se označujou za tunel a jaký jsou zásadní rozdíly mezi hrama typu CoD / Uncharted a těma ostatníma. Není to jen linearita světa, ale prakticky všechno, komplet herní náplň. 0 možností volby nemluvě o tunách cuscén, které mají pomalu stejně hodin, jako hra. Jsou to hry, kde jsou cutscény důležitější, než hra. Hra je jen výplň na oddechnutí od filmového zážitku.
-
-
nemůžeš srovnávat poslední Uncharted s CoD, tady už je jasné, že nejsi majitelem hry, protože jak píší nahoře, má to polootevřený svět s možností typu hraní. CoD je naskriptovaný tunel.
-
-
-
Že se tobě tento typ her nelíbí ještě neznamená, že se nelíbí jiným hráčům. A to co se líbí tobě se nemusí líbit jiným. Každý at si vybere co, co ho baví...
-
-
-
-
Kdyby to bylo na pc tak bych si to s chuti zahral.. nicmene ten cerny vergl od sony si kvuli dvema hram kupovat nebudu.
-
-
To nemas 6000 kc? Si social? Takych ako ty poznam. Na cigarety maju vzdy ale rozok so salamou musia zobrat od spoluziakov.
-
můžeš si koupit bílou edici.
-
Osobně jsem to bral kvůli Uncharted 1-4, Last Of Us a Nioh. Můžeš si říct, 6 blbých her, ale stálo to za to :D
-