-
To vypadá příšerně! *12*
-
No vidis a ja doufam ze vlna pixelatych indie her hned tak neprejde a nevidim jedinej duvod proc by mela prechazet. Brani ti to snad v hrani her s peknou 3D grafikou?
-
a v čem ti ta "vlna" vadí? Když to není tvůj styl, tak to nehraj. Já taky celý segment herního trhu ignoruju, protože mě ty hry neoslovují - třeba sportovní simulátory, většinu survival her a stealth her, většinu stříleček. Prostě akceptuju, že jsou lidi, co ty hry hrají, a že já mezi ně nepatřím. To snad není důvod volat po tom, aby takové hry přestaly existovat. Jejich existence mne nijak neomezuje, vždyť hrát je nemusím.
Já jsem naopak za izometrický revival rád. Užil jsem si PoE, D:OS i Underrail a zcela určitě si zahraju i Numeneru. -
No prijde mi trochu na hlavu ze hra nepocita s Full HD rozlisenim jako s takovym zlatym standardem a velikost pisma nema defaultne nastavanou tak aby to bylo ve Full HD dobre citelne (zvoleny font tomu taky moc nepomaha) ale o tom ze je opravdu smutny ze si autor recenze velikost pisma neumi nastavit bych se rozhodne neprel :D
-
Souhlasím s váma oběma, že to úplně nesedí - jen jsem chtěl vypíchnout, že snad konečně indie/retro/pixelart srágory pomalu přestávají dostávat hodnocení automaticky nadsazená o tři body. Když to takhle půjde dál, do dvou let se může tahle vlna úplně přehnat a bude od ní pokoj. Vyjadřuju názor a naději, ne přesné stanovisko k Underrail.
-
lepší recenze je třeba tady
http://truepcgaming.com/2016/01/27/underrail-review/
na screenshotech je krásně vidět, že velikost fontu jde nastavit
Conclusion – Is It Worth Your Money?
If my descriptions of all the in-depth features and mechanics of the game haven’t sold you, try the demo. It shouldn’t take long to see that this game is well worth the modest asking price. UnderRail is an incredible accomplishment, encompassing so many great aspects of classic RPGs while offering modern-day accessibility and customization. If you yearn for the golden age of computer role playing, UnderRail is the game for you. -
Jinak hru jsem hrál skoro v kuse od 21.12.2015 do 30.12. (s přestávkou na štědrovečerní večeři), pak byl Silvestr a Nový rok, takže jsem to omezil na 5-6 hodin denně, po Novém roce do práce, ale i tak do konce ledna mě to drželo. Dobrá hra
-
Co je dobré pro Kolaloku, je dobré i pro zákon.
-
Ale tak pro Drizzta dobrý *5*
-
Kdyz ti jsou politicke nazory autora jedno proc to vubec zminujes?
Myslis ze zamestnavatel ktery se podiva na jeho Facebook najde neco kvuli cemu by nemel by Jan Vrobel zamestnan protoze ja tam fakt nenasel zadne projevy nenavisti vuci komukoliv.
Autor zamrzl herne protoze od hry ktera je "old school" chce aby hratelnost prenesl do 21. stoleti? -
Já jedu s kuší a dýkou taky, používám PSI, stealth okolo 80, lockpicking a hacking přes 100. Craftingu jsem neodolal, což mi způsobilo problém v poslední třetině hry, kdy se prostě nedostanu přes ty otravné červy, co lezou pod povrchem a ignorujou výši stealth. Komplikace je levelcap na 25 levelu - dál ani bod navíc a finito.
-
Teda dát recenzi někomu kdo ani neumí nastavit velikost titulků v nastavení a proto si pak stěžuje na malý text to je síla.....Nemáte tam v redakci i nějaké zkušenější hráče kteří nejsou zdegenerovaní konzolema?
-
sám jsi v současnosti neskonalá sračkaa
-
:-) Pche. Junkyard jsem prošel s jazykem na vestě, se zbývajícím ždibíčkem zdraví jsem se z toho vymotal a radostně se odpotácel do SSG s pocitem, že teď jsem ostřílený mazák. *1* O pár hodin dál v tunelech okolo Rail Crossing jsem si říkal zlatý Junkyard a v Deep Caverns jsem se slzou v oku vzpomínal na dovolenou v Junkyard.. *1*
-
Hra nedostala 6/10 kvuli grafice. Myslim ze jsi tu recenzi uplne nepochopil a mel by sis ji precist jeste jednou.
-
BTW, jen tak pro zajímavost. Build, u kterého jsem nakonec zůstal je dexterity 12, perception 9, agility 8. Hraju s dex build s dýkou, občas střídám s pistolema (na roboty) a jsem stealth. Zcela jsem ignoroval crafting. Protože mám vysokou percepci, tak jsem schopen skryté charaktery odhalit, navíc je na to ve hře perk (paranoia nebo tak nějak). Ale jo, hra je to dost těžká. Je to Dark souls mezi izometrickými RPG. I když ze subjektivního pohledu musím říct, že Icewind Dale 2 mi přišlo těžší.
-
To se ti toho z posledni doby libilo docela dost na to jak se podelal film...
-
Každý bod na rkabici rozepsal do desti vět. Lup! A byla to recenze. :D
-
Když vidím ty mínuska, divím se tomu. Jaká nuzká existence tráví svůj čas na 60 profilech, jen aby tě vymínuskovala? :D
Já bych místo toho radši něco hrál, než dělal ze sebe ubožáka. -
Bottleneck této hry je Junkyard (kyselinoví muťáci, kyselinoví psi, strážní roboti), což je tak 10-15 hodin ve hře. Pokud člověk vytvoří build, který zvládne junkyard, tak by měl zvládnout celou hru. Taky jsem to rozehrával 2x