-
Nejlepší a nejpropracovanější hra ,kterou jsem kdy hrál geniální příběh ,a to že na vás mluví květinka co jiného říct.
-
SUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEERRRRRRRRR HRA!!!!!Hraju to už dlouho jsem u asgora (postava ze hry) a ten song žeeeeeeeeeeruuuuuuuuuuu! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
10000/10 -
pokud to nezkusíš nebudeš o tom nic vědět já jsem si oblíbila Toriel a dělala jsem schválnosti že jsem si třeba kreslila a nechala jsem hru běžet a každejch pět minut jsem si četla zprávy od Toriel xD
-
UNDERTALE ŽERU!!! Miluju pixely a nesmyslné věci jako zmrzlé špagety nebo kytku která není dvakrát hezká.11/10
-
Jako fanoušek Undertale s tím sice souhlasím, snad jediná věc která mě "rozčílila" v této recenzi bylo, že "puzzly" byly prý "často dílem čiré náhody". A přitom kdyby jste si přečetli ceduli a rozuměli anglicky, tak by vám došlo že "Vzdálené dveře neoznačují východ, nýbrž rotaci v perspektivě" znamená, že se páky kolem pilířů točily, podle toho jak se otočila perspektiva na místnost, nikoliv náhodně měnily svá místa. *12*
-
Undertale je naozaj úžasná hra, ale musíte nad tým lámať hlavu, pretože to nie je také jednoduché, ako sa zdá. Nemôžem pochopiť, ako to môže niekto kritizovať, nejde o to, či je to JPEG alebo čo za frasa, či je to 3D, či to má dobrú grafiku.. ide o to, aby ste si hru užili. Ja sa od toho nemôžem odtrhnúť. Hru chválim na 11/10 je to naozaj paráda. PROSTE JU ŽEREM. *1*
-
Musí to být hrozný pocit, že někdo dostal od lidí 50000 USD, aby si splnil svůj sen a vytvořil super hru, která se ti nelíbí, zatímco ty jsi v životě nedokázal nic a musíš sockovat výprodeje na steamu a vrchol tvé tvorby jsou trollující příspěvky v diskusích ;)
-
Tak i Yahtzee to dal jako hru roku.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/116617-Top-5-Best-and-Worst-Games-of-2015 -
Viděla jsem Let's Play, a bylo to parádní. Nemůžu se dočkat, až si to zahraju sama :)
-
Hraju to ve 4k. Ty kostičky jsou dokonale vyhlazený..
-
Naprogramovat v jedné osobě survival MMO (Novus Inceptio) je samo o sobě úctyhodný výkon. Bavíme se tady o desetitisících až statisících řádků kódu. Bohužel tohle lidé snadno přehlížejí... Pár outsource grafických assetů (stromy, vegetace, modely postaviček, atd...) je myslím omluvitelné. A rovněž ty chceš po alfa verzi aby měla plno questů atd? Alfa verze hlavně slouží k testování herních mechanik. Různé questy a další doplňky hry se dělají až v poslední fázi vývoje.
-
Jo to slo, ale Lucifers Call byl tusim první SMT hra co vysla v Evrope..proto uvadim ji..
-
Má pravdu, předsedo!
-
To je hnusný, to hrát nebudu.
-
Tohle je spis fiat multipla po bouracce, ktereho zrovna vylovili z rybniku, ktery ma zazracne jizdni vlastnosti a skoro nic nezere.
-
bezi to v 1440p ? jinak to ani z torrentu nestahuju...
-
Nicmene pokud prodal uz 800 tisic, tak to je u takove hry velky uspech, takze respekt.
-
A nebude to treba tim, ze Steam neni primarni distributorsky kanal pro COD a ty desitky milionu kusu se prodaly pres jine distributorske kanaly? *3*
-
A tady je videt ze ja z uzivatelu trolly nedelam. Uzivatele je delaji ze sebe sami.
-
Myslím, že přesně v tom duchu, jak vám ta hra leží v žaludku, opomínáte, že ta hra není jen o grafice. Autor na kickstarteru komunikoval a velmi jasně tam taky jde vidět, čeho chtěl docílit. Mně se ta hra líbí a myslím si, že za ty peníze, které dostal, předvedl velmi solidní kus práce. Navíc to celé dělal v podstatě sám a nepochybuji, že mu to sežralo ohromné množství času.