Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší a nejpropracovanější hra ,kterou jsem kdy hrál geniální příběh ,a to že na vás mluví květinka co jiného říct.
  • SUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEERRRRRRRRR HRA!!!!!Hraju to už dlouho jsem u asgora (postava ze hry) a ten song žeeeeeeeeeeruuuuuuuuuuu! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

10000/10
  • UNDERTALE ŽERU!!! Miluju pixely a nesmyslné věci jako zmrzlé špagety nebo kytku která není dvakrát hezká.11/10
  • Jako fanoušek Undertale s tím sice souhlasím, snad jediná věc která mě "rozčílila" v této recenzi bylo, že "puzzly" byly prý "často dílem čiré náhody". A přitom kdyby jste si přečetli ceduli a rozuměli anglicky, tak by vám došlo že "Vzdálené dveře neoznačují východ, nýbrž rotaci v perspektivě" znamená, že se páky kolem pilířů točily, podle toho jak se otočila perspektiva na místnost, nikoliv náhodně měnily svá místa. *12*
  • Undertale je naozaj úžasná hra, ale musíte nad tým lámať hlavu, pretože to nie je také jednoduché, ako sa zdá. Nemôžem pochopiť, ako to môže niekto kritizovať, nejde o to, či je to JPEG alebo čo za frasa, či je to 3D, či to má dobrú grafiku.. ide o to, aby ste si hru užili. Ja sa od toho nemôžem odtrhnúť. Hru chválim na 11/10 je to naozaj paráda. PROSTE JU ŽEREM. *1*
  • Tak i Yahtzee to dal jako hru roku.

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/116617-Top-5-Best-and-Worst-Games-of-2015
  • krupinka123
    Viděla jsem Let's Play, a bylo to parádní. Nemůžu se dočkat, až si to zahraju sama :)
  • To je hnusný, to hrát nebudu.
    • pokud to nezkusíš nebudeš o tom nic vědět já jsem si oblíbila Toriel a dělala jsem schválnosti že jsem si třeba kreslila a nechala jsem hru běžet a každejch pět minut jsem si četla zprávy od Toriel xD
  • bezi to v 1440p ? jinak to ani z torrentu nestahuju...
    • Hraju to ve 4k. Ty kostičky jsou dokonale vyhlazený..
  • Tak mam za sebou dve hodiny a vic uz opravdu nejsem schopen prezit. Po vanocnich vyprodejich mam na Steamu Divnity, Ori a Shadow of Mordor. Nemuzu si pomoct, ale Undertale mi oproti nim pripada jako vysmech nebo nejaky experiment, ktery ma otestovat, kam az je mozne v indie tvorbe zajit, aby to lidi a novinari zrali. Timto s Undertale i diskuzi koncim, jestli to nekoho opravdu bavi, neberu mu to, ale takovy clovek zije ve zcela jinem vesmiru nez ja.
    • Jeste si rejpnu, ze autor na hru vybral 50 tisic dolaru na Kickstarteru, coz povazuji za regulerni zlodejinu.
      • Musí to být hrozný pocit, že někdo dostal od lidí 50000 USD, aby si splnil svůj sen a vytvořil super hru, která se ti nelíbí, zatímco ty jsi v životě nedokázal nic a musíš sockovat výprodeje na steamu a vrchol tvé tvorby jsou trollující příspěvky v diskusích ;)
      • Regulérní zlodějnu? On snad těm lidem vzal těch padesát tisíc bez jejich vědomí? Či jim snad na kickstarteru tvrdil, že vytváří hru s nejmodernějším grafickým zpracováním? Tak nějak mi přijde, že si v rámci vlastního negativního názoru na hru (na nějž máte samozřejmě právo a vůbec Vám ho neberu), pletete pojmy s dojmy ...
        • Hovnousek není daleko od pravdy. Důchodcům na předváděčce vysavačů taky nevezme prodejce těch 50 tisíc bez jejich vědomí. *3* A stejně jako důchodci dostali ti lidé za svých 50 tisíc šmejd. Spekaluaci, zda důchodci na předváděčce vědí předem, že zaplatí horu peněz za šmejd nechám otevřenou. *1* Každopádně se moc neliší od soudruhů, co si koupí tuhle hru za 9 EURO, i když dle obrázků vidí, že hra je šmejd.
          • Tak se na tu kampan prosim podivej - https://www.kickstarter.com/projects/1002143342/undertale/description

Je to jasny. Zcela lziva kampan stejne jako kdyz prodavas hrnce duchodcum.
            • A tady je videt ze ja z uzivatelu trolly nedelam. Uzivatele je delaji ze sebe sami.
            • vonTossis
              Myslím, že přesně v tom duchu, jak vám ta hra leží v žaludku, opomínáte, že ta hra není jen o grafice. Autor na kickstarteru komunikoval a velmi jasně tam taky jde vidět, čeho chtěl docílit. Mně se ta hra líbí a myslím si, že za ty peníze, které dostal, předvedl velmi solidní kus práce. Navíc to celé dělal v podstatě sám a nepochybuji, že mu to sežralo ohromné množství času.
            • Řešíš nepodstatné detaily, ale princip je stejný. Za 1000 USD Tě ten Vietnamec dostane do hry a ještě přidá 3 tuny pašovaného šuntu z Číny.
            • Nejvyssi prispevek je $1000 coz neni 50000 kteryma se porad ohanis. Znas Vietnamce kterej me za $1000 da do hry? Na kickstarteru se nic neprodava ale funguje jako podpora projektu. Kdyz se ti projekt delani hry jako Undertale libi tak muzes prispet financne k jeho vyvoji.
              A ten hlavni rozdil je ze clovek ktery do te hry tech $1000 da vetsinou neni zblbla babicka pro kterou takovy vydaj predstavuje dvoulety splatkovy kalendar ktery ji dostane za hranici chudoby.

Jestli tyhle rozdili nedokazes zpracovat tak myslim ze nema cenu se s tebou dal bavit.
            • Hele Drasťo, nedělej z uživatelů trolly. *1* Vždyť to sám musíš vidět. Musíš si být vědom svého mylného uvažování. To, že hráči byli schopni vyhodit 50000 za něco, co je graficky ubohé a na úrovni malůvky postiženého Pepíka a běžně se prodává za symbolickou cenu u stánku vietnamce nebo je zadarmo ke stažení je podobné tomu, že důchodce vyhodí 50 000 za něco, co stojí 300 v krámě. To, že navíc si to teď někdo koupí na Steamu za 9 éček je už na podezření na nějakou duševní poruchu.
            • Koukam ze uz jsem te nakrmil dost. Tak se mej krasne a zij blaze. Melo mi to byt jasny od zacatku.

Tohle fakt nemuzete myslet vazne kluci :D
            • Nepsal jsem lživá. Pokud je mi známo, prodej hrnců důcodcům je na hraně zákona, ale zákon nepřekračuje. Jestliže prodejce naslibuje, že žrádlo z nového nerez hrnce je zdravější, proto stojí 50 000 není např. lží za předpokladu, že babka dosud vařila v nějakém 100 let starém aušusovém rendlíku, odkud se jí do žrádla uvolňovaly všechny kovy včetně radioaktivního uranu. *1* Že stejně zdravější žrádlo uvaří z nerezu za 300.- už je jiná věc, nemorální, ale legální. Podobně Udertale vybral 50 tisíc za hrůzu, za kterou by mohli hráči zaplatit 100 dolarů. Co 100 dolarů, tohle má každý vietnamec na stánku za 3 pětky už od roku 1190, jak tu někdo napsal níže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit