Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ORLY? Metacritic critic score 92, user score 8.3. Omyl tvůj zdá se *3*
  • Máš to napsané v recenzi...
  • Mart9
    *1*
  • Mart9
    Další omyl herní scény.
  • nightborne
    Ale je to přesně příklad toho, cos naznačil =). Dostat se do toho je peklo, ale pak to stojí za to jak máloco jinýho =).
  • PreidaQ
    Tady nejde hlavně o tu grafiku, tu jsem ještě schopen překousnout, ale s těmi herními prvky si nejsem jistý.
  • TheGGG
    hádám, že ty máš v puse každý den alespoň dvoje *5*
  • maros.goc
    Chrono Trigger nemá hnusnú grafiku ...16bit je nadčasový :) Undertale nemá ani štvrť pôvabnosti Chrono Trigger
  • TheGGG
    prý hra...
  • PreidaQ
    Mýlíš se, na K+M se to hrát dá.
  • Abys mohl mít děcka, potřeboval bys nejdřív koule.. *12*
  • TheGGG
    ? a co já s tím, DS 1 už jsem nechal dávno za sebou... pokud máš potřebu si vylévat srdíčko, určitě si založ nějaký blogísek...
  • TheGGG
    protože bloodborne, mgs a witcher jsou přece hnusný majnštrým konzolácký casuál šunty pro děcka co jen koukaj na anime hentai a chlastaj mountain dew a nachos a cpou se kfc... no snad jsem na nic nezapoměl... prostě hnusný majnštrým...
    zato tyto kostičky jsou přece duševně a umělecky na úplně jiné úrovni... to z toho necítíš ten "jsem alternativec a kavárník" pocit?
  • tak to už je moc HC i na mně :-) Já ještě tak zkousnu hry od Spiderweb Software
  • tak jsem dnes rozhrál Dark Souls, po dvou hodinách jsem v Undead Burg a snažím se porazit Taurus Demona. Není to tak těžké jak jsem si myslel, je to tak akorát (možná bude hůř), ale ještě si zvykám na ovládání. Nejsem zvyklý na gamepad a považuju ho za horší než K+M, ale toto se na K+M prostě hrát nedá. Zatím mě to ale docela baví, tak uvidím, jestli to dojedu do konce.
  • Radkaa
    Proboha co to je ? *15*
  • Kinet1c
    zlatom obalene ho,vno, je stale iba ho,vno
  • nightborne
    A co teprv taková Dwarf Fortress =)).
  • Jablíčka taky letěl na dračku, tak proč ne tohle? *1*
  • ano, máš. Mám zkušenosti s hraním her s hnusnou grafikou. Chrono Trigger jsem hrál poprvé předloni, Xenogears před třema rokama, a pravěkou hru Dark Heart of Uukrul asi před pěti lety. Nejtěžší je začít a vydržet prvních pár hodin, pak si na grafiku zvykneš a začne se ti dokonce líbit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit