-
To nám ten nový rok pěkně začíná.....
-
No konečně na nový rok recenze té úpúlně nejlepší hry, jak se říká to nejlepší vždy až po minutě dvanácté tedy po konci. *3* Tak to má být, hlavně nehledět na grafiku protože grafice se řlověk už přesYtil nezbívá nic jiného než se soustředit na ryzí hratelnost. K čemu grafika když hratelnost je na bodě mrazu ne? *12* Přece staré pořekadlo a sedí tady více než dobře! *4*
-
-
To je pravda, nehledím na grafiku. Pošlu do Jedličkova ústavu dotaz, zda by na tuhle "hru" nemohly tamní svěřenci udělat grafický mód... Zlepší se to o 100% minimálně. Pamatuju, jak mi spolužačka Michaela ve 2. třídě základky nakreslila do památníku indiána a spolužačka Lenka zase houbu. Naskenuju to a pošlu autorovi hry, může se na tom naučit kreslit. *1*
-
-
Víš, vůbec jak moc těžké je něco vytvořit v gamemakeru?
-
-
-
Vuuubec tady nejde o AAA hry, je spouta zabavnych podhodnocenych indie her napr. liero, skoky atd.. ktere si pochvalu zaslouzi, ale undertale.. tady uz prestava hovinko smrdet... lidi vzpamatujte se *1*
-
-
Uz jen podle screenu to vypada jako nehorazna srajda, budiz.. podival jsem se na par gamesplay youtube videi, ktere mi k verdiktu dodaly jistotu.. je to srajda. Podle tehle situace soudim, ze zanedlouho budeme svetky 10/10 adventur odehravajicich se na cerve obrazovce s dejem: vidite pred sebou mistnost, chcete jit rovne ? chcete jit doleva? chcete jit doprava? . jedna odpoved je spravna, vyberte si ...
-
-
Dočetl jsem po slovo "svetky". Dál to nemá smysl. S někým kdo má velmi podprůměrné IQ nemá cenu diskutovat.
-
-
Může být dyslektik/dysgrafik, pravopisné chyby o výši IQ vůbec nic nevypovídají..
-
-
To není jeho případ.
-
-
-
-