Přejít na výpis diskuzí
Unikátní postavu Cho'Galla musí v Heroes of the Storm ovládat dva hráči
18.11.2015 | Adam Homola
46 příspěvků
-
koho byste si radši práli jako spoluhráče do Cho´Galla, hlasujte
+ je za jacka - za Veskoslava -
-
pozor, tohle nejsem já
-
Maxíku, to že si ty svoje srač*y proklikáš, to z nich neudělá menší sra*ky;)
-
-
P.S.
vyhlásení vysledku bude až zítra ;) -
ne tohle bude objektivní
-
-
-
vyhlášení vysledku souteže:
nejhorším hráčem se stáva veskoslav -
Btw stejně si myslim, že max, jack a ještě jeden ten jebnutej slovák, jsou alter ega nějakýho vyšinutýho blázna, co nemá nic na práci, tak bleje na tiscali...
-
-
(reakce na maxe dole)
-
-
Tak většina Slováků je jebnutá,že jo.. ale vsadím boty,že ty myslíš Hnisavce *5*
-
-
Jo toho sem mysle..
-
Ty si ale kus ceskeho kokota, aj ked hnisavec je exemplar sam o sebe, rok-dva dozadu smrdel na sectore.
-
-
Tak tu první větu mi říkaj holky furt, když si stáhnu trenky. Ale já to myslel dobře. Větina slováku, které znám já osobně ( a že jich je hodně) je jebutá a velkou část z nich mám kvůli tomu moc rád. Ten přispvěvek vějš nebyl myšlený útočně :) Hah každej je hned naježenej v poslední době. Doporučuju si zacvičit, jít zaboxovat nebo zašukat. Hned se budte cejti dobře jako já :)
-
-
-
-
-
To je zase novinarina vycucany cancy z paty. Chogall bude po skonceni eventu k prodeji jako kazdy hrdina! Staci se podivat na battle.net a popis chogala blizzard s tim pocita od sameho zacatku
-
-
I novinář je jenom člověk.
-
To jsem přesně pochopil už z věty "Koupit půjde až po skončení speciálního "šířícího" eventu." kterou jsem našel v článku
-
-
To bude tim ze uz to opravili puvodne psali "zatim se totiz s jeho klasickym prodavanim vubec nepocita..."
-
-
V tom případě už držím hubu a šoupu nohama.
-
-
-
-
tohle je strasne hustej napad! :D
-
Celkem hustej nápad, jeden char pro dva hráče. Blizzard umí.
Nicmene soudim, ze Diablo forever! -
-
Já si zase ulítáváam poslení dobou na SC2 LotV. Hrozně povedená strategie. Otázka je, jestli to není tím, že dobrejch strategií je poslední době hrozně málo. Nicméně ta kampaň se jim hodně povedla.
-
-
No neodolal sem a novyho starcrafta za protosse jsem zakoupil. Opravdu nadherna hra, interface, pribeh, filmecky, kampan atd. atd. atd. Je toho moooc. Fakt kvalitka! *4* Blizzard no...
-
-
-
Dám vám tip ChoGalla můžete rychle (během 9ti minutek) získat i za hraní proti AI, takže stačí někdo kdo ho má a zbytek spoluhráčů můžou bejt taky AI vs. AI Stejně tak quets na 2200 goldů pak splníte i výhrou proti AI, ale jestli máte problém najít spoluhráče kteří Chogulla nemají zde najdete jednoduchý trik jak na to www.heroesofthestorm.name
-
Bez CHogalla bylo HOTS lepší... roto se už těším až tenhle event skončí Uch, Chogall is cancer, everyywhere!!!
-
Mě upřímně ChoGall strašně vadí .. *1* .. Jednak je ho tam teď plno, protože za něj hraje každý, ale když narazíte na lidi, kteří ho prostě neumí, tak vám prohrají hru a vy se můžete snažit sebevíc a to ještě ani nemluvím o dle mého rozbitém Matchamkingu .. Prostě ChoGall jako nápad super, ale .. *13*
-
-
To jde říct skoro o každém novém hrdinovi který není zrovna easy :). Jo, matchmaking je teď nějaký divný, ale to už na BlizzConu říkali že opraví, tak snad to bude co nejdřív.
-
-
Na jednu stranu souhlasím, ale já třeba s tímto problém nemám. *4* .. Ostatně radši si zahraji třeba složitější hrdiny než třeba Raynora .. *15* .. Ale vem to tak, že v kombinaci například z tím divným matchmakingem a chogallem teď vzniká třeba taková situace, že dostaneš Chogalla a třeba další 2 supporty k sobě a dostaneš se do kdy jako support sám protahuješ linku .. Tím, že místo 5 postav máš najednou 4 je v některých mapách pro mě někdy problém .. *1* .. Ale já najdu problém v podstatě na všem .. *2*
-
-
Jo, v podstatě souhlasím. Včera jsme hráli ve třech: Cho'Gall + Abathur a přidalo nám to další dva hráče. Jeden byl v pohodě, ale ten druhý byl fakt začátečník. Takže to logicky kazil, ten druhý se snažil a když byl Abathur na nás, byli to najednou tři hráči na jednom místě... Člověk si pak říká kde jsou sakra všichni a najednou si uvědomí, že tři hráči jsou na jednom hrdinovi a ten nováček se neúspěšně pere s jinou lajnou sám. :) Ale tak chce to čas. Lidi se s ním naučí hrát a hlavně pak opraví matchmaking...
-
-
To je přesně to, o čem mluvím .. *4* .. A ono fakt potom třeba stačí, aby ten druhý tým měl o Warriora nebo nedej bože Assasína víc a je v podstatě po hře ještě před startem .. *1*
-
-
-
-
Matchmaking byl přesně důvod, proč jsem to odinstaloval. Opravdu se nedá hrát v teamu se třemi supporty, jedním dmg a jedním něčím, co nezapadá nikam vs. dvěma tankům, supportovi a dmgerovi *11*
-
-
Jedno slovo.... Hero League. *3*
-
-
To jsou slova dvě.. *1* Sorry, ale prostě jsem musel.. *15*
-
-
-
-
No a blejzard zmrvil hru tím novým updatem že jsou zde assists a už neplatí že každý má nějaké postavení prostě jde carryinout hra jedním hráčem.díky to byla hlavní věc která byla zábavná a počítal se jen dmg... ted z toho udělali klasické kdo má větší pééro ten jede ostatní uřtřou idiooti *7*
-
-
Pokud jsem si všiml, to, že máš nejvíc killu v týmu, ti nedá žádný bonusy.
-