Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Takže Cho Galla maj ti lidé co zaplatily a ti co maj štěstí a mě nezbejvá nic jiného než jako č*rak psat lidem jestly by me nevzaly a nepomohli by mi to získat. GZ rly...
    • Já se připojil do hry a hned dva lidi se mě ptali jestli nechci ChoGalla....
    • každej píše lidem jak umí :)
    • A co jako? Za 10-20 minut ho máš, a lidi se ti sami VNUCUJOU, aby ti ho pomohli získat (páč za to maj 2200 goldů, což není málo).
      Matematika: Za hodinu hraní se počet jeho vlastníků zečtyřnásobí... i kdyby ho na začátku měl jeden člověk, než skončí event (cca 2 měsíce) ho můžou mít všichni.

Navíc... vyhrát 2 hry není tak těžký... normálně bys za hrdinu platil 15 resp. 10 tisíc goldů, což je asi takk 2-3 týdny daily questů...
    • Vzhledem ke struktuře Q eventu, který byl spuštěn s uvolněním chogall. Se jeho vlastnictví šíří exponenciální řadou. Každý získaný hráč ho předa prostředníctím Q dalším dvěma, takže ho za 1-2 všichni kdo o něj stojí.
  • No ... Mohl bych se zeptat kdo ho má ? ... Rád bych ho taky vlastnil ! ... Díky ha odpovědi ! *3*
  • Veskoslav
    Si vemte, že chytnete Jacka jako spoluhráče *5*
    • Upřímmně ani Veskoslav není výhtra s jeho chytrými kecy by šel hned na mute. Tedy byl byl zbytečný spoluhráč... tak jako tak.
    • DekkerDave
      To je zralý na ragequit *1*
    • porad lepší než s tebou *3* , btw že si naklikaš na tom nic nezmení
      • Před pár hodinama tam měl "2 souhlasí" ty trotle..
    • Tak s tím člověkem musíš být dopředu v partě, aby jsi si ho mohl zahrát .. Takže v podstatě víš, s kým do toho jdeš *1* .. Jako, že by to hodilo k sobě 2 random hráče, tak to nefunguje .. *3*
    • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit