Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíc mě u Bethesdy vadí, jak ignorují Avelloneho Fallout bibli a cpou si tam, co se jim hodí. Předpokládám, že Boston bude opět zamořený supermutanty *7*
  • seprah
    já nevím, co proti tomu Betežďáckýmu Falloutu porřád všichni máte... já osobně v něm mám naběháno fakt hodně přes 100 hodin a ta hra mě bavila od začátku do konce... jasně, má svý nedostatky a chvílema mě pěkně vytáčela, ale je to vynikající open-world akční RPGčko. Rozhodně to pro mě bylo přijatelnější od nich, než kdyby to dostali matláci typu UBI/EA, kteří by z toho vyrobili nějakou... lepší je nespekulovat. samozřejmě, udělalo by mi radost, kdyby se to nějakou shodou okolností dostalo do rukou Obsidianu, ale pokud to zůstane u Beteždy, budu se jen a jen těšit...
    • Zeby proti tomu meli vsichni to ze to NENI fallout? Zkus si ve falloutu vylizt z diry a jit si to rozdat se supermutantem ... rozmazne te. V tohle sem usutoval supermutanta zakladni pistolkou ... a pak sem to smaznul.

Podivej se na uzasnej skill tree v F1/2 ... a ty skilly se KUREVSKY projevovaly na zpusobu hry ... situace si moh resit silou/vykecat diru do mozku/... vse v zavislosti na schopnostech postavy. Proto melo i smysl hrat znova a jinak. Dokonce (vec ve dnesnich pro deticky vyrabenech gamesach nevidana) ses proste na nektery mista behem hry vubec nedostal ... protoze si na to trebas nemel inteligenci/silu/...
      • Zase aby jsem byli fér, i F3 a NV má dialogy a způsoby plnění questů, které se ti neotevřou, pokud nemáš potřebné Perky nebo skilly ale jinak s tebou souhlasím.
    • Ale tak jasně, já se u toho bavil taky....potom co jsem do toho narval destíky módů aby hra byla trochu víc jako předešlé díly. Já bych prostě chtěl aby se to zase posunulo a aby to nevypadalo jako Skyrim/Oblivion/ jen s jiným skinem. Mě třeba nevadí němý hrdina. Ale prostě po zahrání LoU vím co chci o postapo hry. A Fallout se tomu bohužel s každým dílem vzdaluje.
      • kamo Fallout je v první řadě hlavně open world hra o prozkoumávání takže jestli chceš něco jak Last Of US tak od toho tu máš Metro ale určitě kvůli tomu nebudou měnit hlavní prvek hry
        • A od kdy musí být Oper World hra o prozkoumávání, mizerná FPS ? Pardon, že to řeknu takhle ale nové Fallouty mají super omáčku kolem sebe ale mají hrozně slabý systém na kterém je to postavené. Mimochodem zrovna Metro je dost lineární. A prvek už jendou změnili, z Tahového systému na FPS, nevidím důvod proč ho nezměnit znova.
          • Ten důvod je v tom že naprostá většina komunity, hlavně teda v usa tady očividně ne jak jsem po dnešku zjistil, byla spokojená s New Vegas a chtěla by aby mu případný čtvrtý díl byl co nejvíc herně podobný. Ale z tvých komentů mě příde že chceš vyloženě survival hru kde chodíš s jedním zásobníkem a to se na mě nezlob to po falloutu nemůžeš očekávat.
            • ... (anonym): Ano pokud jsi jel podle návodu tak to bylo možné nebo pokud jsi věděl kdo co je. Jenže pokud jsi hrál poprvé tak ti nikdo neházel zbraně do obličeje jako v současných Falloutech. Problém je v tom, že zbraní je v současném pojetí Falloutu prostě MOC.
            • Arenoth: Není to pravda. V F1 šlo mít dobré zbraně taky už od začátku, bylo to jen o tom, kam půjdeš a jak je získáš. Úplně stejně je to v FNV, ale pravda, že těch nábojů je tam víc.
            • Ano, chtěl bych aby hra byla víc survival. Nevím jestli tebe jo ale mě nějak dvakrát nebaví, že hned v první hodině hraní mám velmi obstojný arzenál a s municí si nemusím dělat hlavu zbytek hry. S tím jak se všude munice válí nevím, jak můžou mít lidé problém se ubránit nájezdníkům ? Vždyť zbraň a náboje byli v každé druhé skříňce. A znovu říkám, min. první polovina Falloutu 1 a 2 taková byla, prostě jsi měl dva zásobníky a snaž se. V New Vegas jsem měl za chvilku Laserové pistole.

Komunita hráčů už dokázala, že bude slepě hrát co se jim předhodí. Ano budou štěkat ale stejně jako poslušné ovečky to koupí. Jinak Last of Us si vedl velmi dobře a to jsem taky slyšel křiky o tom, že survival žánr je přežitý, vlastně to samé bylo i u Metra, hmmm.
  • Když Fallout 3 vysel hodne lidi bylo zklamanych. Ja docela taky, ale vim ze to není vůbec spatna hra. Hlavne v dnesni době kdy podobne hry prakticky nevychazeji tak cloveku dojde ze to je vlastne dobra hra. A zase napisu pro pripadne antiBethesda kecaly, nikdo jinej dneska F4 udelat nemůže aby to aspoň trochu stalo za to, zadny studio na to bud nemá prostředky nebo ma svoje znacky, teoreticky, pac na to samo taky nemaj licenci a budme radi ze tahle znacka neskončila nekde na kickstarteru. F4 bude udelany v duchu dnesni doby, takze kdo opet ceka navrat ke krenum at radsi neceka. Kazdopadne si myslim ze to bude zabavna hra, ona Bethesda preci jen trochu takovy ten hardcore nadech u her porad drzi.
    • Pokud vím, práva má Bethesda a vedla o ně docela slušné spory a nakonec vyhrála. Fallout a TES jsou dvě nejdůležitější značky Bethesdy, potmažmo Zenimaxu. Nepochybuju o tom, že na tom budou dělat právě oni. A jestli je to správně? Já myslím že ano a souhlasím s tvými argumenty. Pro takovou značku je škoda malého studia bez peněz. Ony ty prachy bohužel jsou nutné, když má vzniknout AAA hra. Že jsou hry jak pro idioty už je jiné téma a mnohdy je to bohužel pravda.
    • Kickstarter s Falloutem? To mi zrovna zni mnohem lip, nez Fallout od Bethesdy (nebo EA, Blizzard...)
      Pro me neni rozdil, jeztli Fallout vydaj prave oni, nebo nikdo.
      Tim to nechci nikomu brat - kdo si tu hru uzije, tak at.
      Podle me ale dela Bethesda sice open world, ale s hrozne podivne umelym prostredim a jejich grafika mi taky neprijde moc uchvatna. Proste atmosfera zadna - vetsinou.
    • Sorry, ale to, co předvádíš je přesně to dnešní myšlení, kvůli kterému upadává kvalita her. A tím myslím tohle: "Je to sice špatná hra, ale protože nevychází nic podobného, tak je vlastně dobrá." ... Jako příklad bych uvedl restartovanou sérii WRC od Milestone - jsou to paskvily, které kvalitou nesahají předchozí WRC sérii ani po kotníky, ale protože momentálně nejsou na trhu jiné rally hry, tak lidé říkají, že je to dobré a dokonce hry dostávají i nadprůměrné hodnocení v recenzích. Dokud tu bude přetrvávat tohle myšlení, hry budou pořád stejně blbé.
      • Ale F3 není spatna hra, ona byla dobra i když zrovna vysla, akorát v te době nebyl stupeň zdebilnovani her ještě na takove vysi takze to spouste lidem prislo oproti klasickym falloutum zdebilnene, dneska uz to tak zdaleka nepusobi a je to vzasade stejna klasika jako fallouty stare.
      • Jenže Fallout neni WRC, takhle zmrvenej Fallout rozhodně nebyl.
        WRC dopadlo hodně špatně, Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu. A to že jiný podobný hry nejsou... Už to tak prostě je.
        • " Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu." To slovíčko jenom jsi nemyslel vážně, že jo ? Změnil se z dobrého Turn Based na naprosto tuctovou střílečku. S pěkným světem a omáčkou kolem ale odmysli si, že to je Fallout a co dostaneš. Cčkovou střílečku.
    • oprava.korenum a ne krenum..heh
  • Yaaaay! Další FAILout!!! Jupí!

*Vypnout sarkastický mód*

Doufám že se jednou zase dočkáme pravého Falloutu od Obsidianu... (Avellone je king!)
  • Podle scénáře to vypadá na klasickou nudu ve stylu Bethesdy - napsal to nejspíš někdo ve fofru při polední pauze na záchodě a ještě si při tom stihl přečíst noviny. Každopádně je to úplně jedno, protože konzumní hráč nepozná rozdíl mezi kvalitním scénářem a slohovkou psanou prvňáčkem. Stejně tak si nevšimne, že F3 nemá hlavu ani patu, že ani jedna frakce nedává smysl, že lokace jsou katastrofálně navržené a všude možně zablokované... Demenci rozhovorů taky nepostřehne, protože je bude všechny odklikávat a to, že je celá hra jedno velké rutinní copy&paste už nehraje roli. Hlavně, že to bude opět megalománsky vyhypované, bude se to ve velkém prodávat a k tomu ještě bude pořádný merchandising v podobě plyšových vault boyů a krabiček na sváču *1*
    • ano byla to narážka na to 3D, každopádně si ta hra nezaslouží takovej hate jakej si na ni napsal ty i když třeba není úplně perfektní, konkrétně by mě zajímalo co na frakcích nedává smysl? těžko by ta hra měla světově kolem 90 % kdyby to byl takovej sh1T jak píšeš. Já sem rád že se někdo v téhle značce snaží dál pokračovat a pak sou lidi co to radš odepíšou jen z principu že vyrostli na prvním dílu.
      • Kameňák je jeden z nejoblíbenějších filmů v České Republice. Je to ale kvalitní film?
        • tak to musím nesouhlasit, kamenák všechny recenze naprosto rozcupovali :) ale chápu tvou pointu
          • V této době snad už nejde brát recenze od placených redaktorů vážně... Před 15 lety byl hrozný skandál, když někdo poslal do redakce kapříky, aby dostala hra lepší hodnocení. Dnes je skandál, když kapříci nepříjdou.
    • Nechápu tenhle trend kritizovat věci, které ještě ani nevznikly a nikdo je neviděl...
      • este ze chapes trend robit dementne pokracovania legendarnych hier *4*
      • nechápu tenhle trend reagovat na příspěvky, které jsi ani pořádně nepřečetl
    • vau další hardcore fanoušek prvních dílu co nerozdejchal pokrok
      • *úpadek
      • Co konkrétně je na F3 pokrokového kromě toho, že je ve 3d (proti přechodu absolutně nic nemám)? Uveď konkrétní příklady, prosím.
      • Ja sem taky fanousek prvnich dilu, uz od score 19 kde bylo na fallout hratelny demo. Ale kuli tomu nemusim bastit blitky silenech krav.
    • Koukam ze nemoc silenych krav se siri.
  • Hlavně ať to časem vyjde a ať je to nadupaná pecka :)
  • My ghoulove pijem Roentgen Rum. Wheee...
  • MrSanta
    Toto už nějaký ten smysl dává. O Bostonu už nějaké spekulace proběhly kdysi po vydání Fallout 3, nepletu-li se.
    Namluvený hrdina by se mi líbil. Jsem zvědav, kdy nás Bethesda oblaží oficiálním oznámením čtvrtého Falloutu.
  • Já nevím, co pořád řešíte. Fallout 4 jednou bude a nebude to zase tak moc za dlouho. Bethesda své hry vydává s jasnou pravidelností. Já bych čekal F4 do roka, max. do dvou. Nový díl TES bych pak čekal kolem roku 2016-2017, max. 2018. *3*
  • deridon
    IGN: "Skyrim with guns!"
    • Len aby to nakoniec nebola pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit