Přejít na výpis diskuzí
Unikly nové obrázky z Assassin’s Creed III
23.3.2012 | Adam Homola
71 příspěvků
-
Vypada to skvele, tesim se. Jen si trochu rejpnu:-) Na tom stromu je fakt nenapadnej, koho by napadlo zvednout hlavu, ze ano..
-
Neboj zas tak omezenej nejsu :-D . Já jen prostě tvrdím, že si Ubisoft nenechá zruinovat jednu ze svích vlajkovích lodí ... Pokud by to udělali tak sou blázni ale myslím si že to maji dobře pošéfované takže moc strach nemám (to nevilučuje drobné pochyby).
-
si stači sundat kápi a zapadne
-
To město vypadá krásně :)
-
To ne, ale rozhodně není moc nenápadný. Rozhodně jsem nad ACIII nezlomil hůl, jen bych uvítal, kdyby byl vzhled alespoň trochu volitelný.
-
jenze tak jako na obrazcich to ve finale vypadat nebude
-
Jak sem tvrdil předtím :-D bude to pecka .... a tyhle obrázky (asi né pro všechny) potvrzují že jo :-D
-
jindra.veliky@tiscali.cz - jsi naprostý hlupák, protože AC2 je nejlepší díl celé série, ale to si po 30ti minutách zajisté nemohl zjistit...
-
Ty p*čo byl jsem přesvědčen, že to bude kravina ale tohle vypadá moc dobře... *14* *14*
-
Assassin je tak nápadný až to není možné :D. Les je zelený a hnědý a on si tam chodí v bílém šatstvu, blbost nejvyššího stupne. Dokonce i díte by ho poznalo natož vojáci. Nemá na sobě ani jednu šmouhu. A zbraní do C*PA . Ale podle me to brotherhood nepřekoná.... Ten se mi zdál asi nejlepší (mluvím za sebe, nevím jak ostatní). A naprostá kravina co ani neexistuje je aby skočil z 30 metrů do kupičky sena a vstane a jde dál jako by skočil z 1 metru do peřin *1* *1* .
-
To je ale překvapení, že je tu další článek o této hře. Zajímá to ještě vůbec někoho po takových střípcích? Snad to někdo nebudete hrát tu slátaninu v prostředí, do kterého to vůbec nezapadá. To udělejte třeba Dooma do doby husitských výprav.
-
Ten tomahawk ma přilepenej k ruce že ho má na každym obrazku ?,jinak se moc těším na novej rozjezd poslední díl už byl takovej moc přeplácanej.
-
Slyšel jsem o něm, Majore Čubičko. PS: Jindra je tragéd.
-
To jsem byl já, nenuť mě se regnout..:-D
-
to ze je oblek bilý a ma kapucu neznamená že je stejný *5*
-
tesim sa,dobre prostredie vybrali :)
-
Tak, přiznejme si, když člověk skočí z třiceti metrů do kupky sena či listí, tak moná zůstane efektivně skryt, ale jen díky tomu, že lidi budou obdivovat kusy z něj, co se rozprskly v širokém okruhu...;)
Spíš mi přijde z logicky věci fakt dost nápadný...jak to bylo na středověkém blízkém východě v pohodě a v renesanční Itálii taktéž, tady už ten obleček i přes stylizaci ční z davu. -
No, kdyby nechtěli být tvůrci co nejvíc cool, tak by prostě sáhli po něčem na způsob ninjovkého obleku, který by se pro asásiny hodil v každé epoše. Ale protože z něj udělali frajera s kápí, tak holt bude s tím, jak se děj AC bude posouvat blíž do současnosti, vypadat víc a víc blbě.
-
ten prístav je naozaj parádny...
-
Jestli se to inspirovalo u Patriota, tak to bude slušná blbost...