Přejít na výpis diskuzí
Unreal Tournament vypadá už teď skvěle a můžete si ho i zahrát
5.3.2015 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Pamatuji si staré časy, kdy jsme s kamarády hrávali Unreal a neskutečně se u toho bavili. Jednoznačně srdcová záležitost. O to víc mě mrzí, jakým směrem se ubírá tahle novinka... Tohle rozhodně už nepůsobí jako ten starý dobrý Unreal. Moc tomuhle počinu nevěřím a ostatní na tomto webu jistě také ne...
Krásné a slunečné odpoledne přeji,
Ludvík Trečko -
-
Netreba si pliest Unreal a Unreal Tournament
-
-
Unreal Tournament, dvě slova, která zamrazí na zádech a vrátí vás do roku 2000, neboli Unreal Tournament 2000. Je příjemné vidět, že se tvůrci od mladších a méně úspěšných titulů, opět vracejí ke staré dobré klasice v novém kabátě.
Stará dobrá grafiky s novějšími a lepšími detaily odpovídající 16 letům vývoje hardwaru a zachování původních vlastností hry. Od dob 2000 všechny UT byly jen slabým pokusem o modernizaci něčeho co modernizovat nepotřebovalo, jen nějaké napodobení a přiblížení se jiným tehdy úspěšným řežbám jako např. Quake. Bohužel to byl velký omyl a UT upadlo do zapomnění. Proto tento Revival má velkou šanci na úspěch a už se těším, neboť s UT 2000 mám spojeno plno hezkých vzpomínek. -
Vypadá to dobře, trochu podobné UT3 (grafikou) sa UT3 mne bavila celkem i když to mnozí zatracovali ale tohle bude lepší +mod onslaught a o zábavu nebude vůbec nouze. *4* *5*
-
Zkusil sem a nemohl to vypnout, plna bude pecka.
Jinak taky mate mazlou grafiku, nebo je problem u me? -
-
lol,myslis rozmazanu grafiku? skus FXAA antialiasing
-
-
Jj ten primární ántialiasing me taky napřed zklamal stačí vypnout no FXAA je taky mázlej ale jen trošku.
-
-
skusal si Alt+F4?
-
-
Ne, co to je?
-
-
-
ze tyto chujoviny este nekoho bavy vzdyt to vypada jako quake 2 zlate sims 4 ktere ted parim tam je aspon nejaka akce a dej, tady aby clovek skakal jako opica a lital jako superman, uplne prehnane *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
A co sem lezeš...Ty opica z Orlové? Když Tě to nebaví hrát,jdi tam...kde se píše o Sims,mezi holky,vem si k pc šatičky,řekni si o tampon ten si píchni do pr... a neotravuj,Ty akční..Sims,to si mě pobavil. *1*
-
Ty chceš dostat cenu měsíce za nejdelší větu v diskuzi?
-
Jakože vubec nechápu jak někdo může porovnávat Sims 4 a Unreal Tournament *1* to už je moc tohle, tomu se musim jen smát *1*
-
jsi hlupák
-
-
aha tak kazdy komu se neliby hry ktere hrajes ty je mimo ty mas fakt dost mel bys dostat ban *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
On nenapsal, ze jsi mimo, ale ze jsi hlupak, coz je nejspis pravda, podle stylizace psani, gramatiky a zpusobu vyjadrovani. A navic jsi nevyrovnanej, coz dokazuje mnozstvi ´´smajlu´´.
-
-
Neřeš ho, trollí pro pozornost, chudáček jeden. Doma ho asi málo mlátí, tak utíká sem.
-
-
Nemyslim si, ze je to uplne trolling. Ale chapu, ze je obcas (i pro mne) jednodussi a pro dusi uspokojujici, kdyz si clovek rekne, ze ten negramot to nemuze myslet vazne a nazve ho trollem. Bohuzel si myslim, ze tohle neni ten pripad a ze ten jedinec ma nejen slabe vzdelani a vychovani, ale i IQ, a to je na druhou stranu take duvod prestat ho resit. Doufam, ze za tyhle jeho vyroky ho doma budou mlatit o neco min... (nebo vic?) :)
-
-
-
-
-