Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS
    Tak to jsem se asi díval na gameplay něčeho jinýho, poněvadž v Until Dawn určitě neni každé rozhodnutí zásadní. Je to naprosto nepravdivé (ale přitom oblíbené) heslo marketingové kampaně skoro každé hry tohohle žánru, ovšem v praxi jsem to ještě neviděl. Záleží, co myslíš tím, že je rozsáhlejší - pokud délku, tak nemáš pravdu, už Heavy Rain byl delší.
  • Je to pecka. Ted jsem to dohral a uz se moc tesim az to rozehraju znova. Ve svem zanru je top.
    A kecy ubozacku co si to nemuzou zahrat tak po hre flusou uz snad nikdo nebere vazne....
  • no podle statistik prodeju her mozna mensi hromadka ale nejlepsi hromadka ;)
  • Nemá. Spíš bych si ho koupil kvůli Uncharted 4 a Horizon: Zero Dawn a nezapomeňme taky Attack on Titan *3* *1*
  • je pravda ze beyond nemel ty rohodnuti tak zasadni, ale byl porad zabavny ale heavy rain uz mel hodne zasadni rozhodnuti.. proste nekdo umrel a jelo se dal... to same je v until dawn ... hraju to a kazde rozhodnuti meni naprosto hru ale opravdu hodne myslim ze by mel dostat 10 z 10 jelikoz je to hra ktera se velice povedla a co si budem povidat tenhle typ her moc neni a ve svem typu hry je to nejrosahlejsi co sem zatim videl ale i zabavne napinave atd..
  • Ne :)
  • no, spíš taková menší hromádka *1*
  • ale s gabenovo haptickym ovladacem to ma k realite uz hodne blizko *5*

http://weknowmemes.com/2013/09/what-valves-new-steam-controller-really-does/
  • nightborne
    Odvážím se tipnout, že realita je v tomto ohledu stále poněkud zábavnější... a v lepší grafice =)).
  • PanS
    Není pravda. O moc lepší hodnocení nedostával většinou ani jinde. A já celkem chápu proč: neoriginální příběh (a zápletka), ne příliš dobře zvolené podání příběhu (když hra skáče z kapitoly na kapitolu, tak víš, že tvoje dřívější rozhodnutí nehrají moc velkou roli), který se navíc větví jenom dost omezeně, a často naivní postavy. Proto mi nejde do hlavy, proč se Until Dawn hodnotí tak kladně, když dělá přesně to samý.
  • beyon dostal od recenzi jenom tady !!! ... neznam cloveka ktereho beyond nebavil... asi to bylo na recenzatora zde moc slozite
  • ma cenu si je koupit protoze se ti dostane jina hromada dobrych her ... a pokud chces takovehle interaktivni hry na pska sou jeste beyond a heavy rain coz stoji taky za to
  • v tom vyberu zadny becko nevidim, jenom ackovej dos a packovaci brak
  • Vogon se dole snaží vysvětli rozdíl mezi béčkem a brakem. Uvedu jednoduchý příklad, takže to pochopí všichni. Takže brak je Divinity: Original Sin. Béčko pak Until Dawn či The Evil Within.
  • kinoautomat, co se schovava za hru, protoze jako film by to nikdo nekoupil *9*
  • Mart9
    Vrah je zahradník
  • Hlavne tam sou dokonaly sceny sexu *3* kdy muzete ovladat smer ruky hlavniho hrdiny *5*
  • Mart9
    Kupovat si konzoli kvůli jedné hře je hovadina.
  • Radkaa
    To je nějaká hra nebo film ?
  • PanS
    Ono to tak ale fakt vypadá. Tahle hra dělá když ne navlas stejný, tak hodně podobný chyby jaký jsou v Beyond (a v dřívějším Heavy Rain). I tak v recenzích sbírá osmičky. Asi za to může ta scéna ve který běhá pěkná bloncka jenom v ručníku, jinak nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit