-
Nemá, neni zač *3*
-
nemám ps4. má cenu si to kvůli této hře koupit? díky
-
Bavit, no naivne ne, i když tešit... ale ne odbočky/vrazi i jiné cesty nepočítam... s grafikou taky ne... *2*
-
a nodhaluje ten úvodní obrázek tak trochu, kdo je vrah? *4*
-
Nevim o tom. Vetsina profit recenzentu to tam spoilery nenaseka.
-
Těším se až si jednou tuhle hru zahraju, no naivní nejsem i když vím že tady bude určitě hodně málo odboček a všechny cesty povedou na stejné místo, počítám s vyjímkou konce... grafika také není úplně košér. Heavy rain a tohle se vzhledem k době rovnat nemůže no... nebe a dudy i tak to může zabavit. *4*
Vrah mi trochu připoměl, Ghostface ( bez těch zubů) komu nevadí teenager pomalé slashery a americké necht zkusí seriálový Scream ( kde se mi maska vraha narozdíl od původního tolik nelíbí). -
Škoda jo ale ostatně sony no. (spíš mně víc vadí že to mělo být na PS3 ale chápu chtěli zaplnit mezeru na trhu no).
-
Díky za lekci sémantiky, ale já si stěžoval na to, že tam, kde by hráč čekal možnost vlastní volby, udělá hra dost často rozhodnutí za něj, a to tak idiotské, že uvažující člověk si ťuká na čelo. Parodie na slasher filmy je sice fajn, ale když se hra snaží vyvolat emoce a přinutit hráče, aby cítil zodpovědnost za svá rozhodnutí, měly by se tomu herní mechaniky přizpůsobit.
-
Však, v této hře máš na výběr, proto se tomu říká rozhodnutí. A je rozdíl mezi něčím co si užívá v to, že je to béčko, a brakem. Until Dawn se často naprosto vyžívá ve stupiditě slasher filmů, často padají naprosto klasické věty(Pokud chceš).
-
Někdy v budoucnu to určitě koupím, ale filmy jejichž styl hra kopíruje mě nikdy moc nebrali a toto asi taky nebude 100 % pro mě. Teď víc čekám na BC u xbox one, abych konečně mohl rozjet halo a geow sérii.
-
To je sice skvělý, ale já bych daleko radši viděl hru tohohle žánru, kde se můžeš chovat konečně logicky a dělat rozhodnutí jako by je dělal NORMÁLNÍ člověk, a ne hollywoodská herečka. Nejhorší je, že některý debilní volby dělá hra za tebe. Tahle hra na to trpí úplně stejně jako Beyond. David Cage mohl zrovna tak prohlásit, že napsat béčko bylo úmyslem, ale nemyslím, že by mu to u hráčů prošlo.
-
Protože tahle hra je schválně udělaná jako béčkový horor z 80. let, takže pokud se v tom žánru vyznáš, tak si tuhle hru strašně užiješ, jelikož se můžeš chovat stejně nelogicky jako postavy v těch filmech, "Když se rozdělíme, tak to tu prohledáme rychleji!".
-
nekdo ze sony jim asi naznacil, ze po dalsi 5 by se mohlo stat, ze dalsi hru uz budou recenzovat za svy *5*
-
Čtrnáct kilo za interaktivní film s béčkovým příběhem? Když se o něco podobnýho před dvěma lety pokusil Beyond, dostal od recenzentů co proto. Proč je to u týhle "hry" jinak?
-
Tak tá partička trubiek z USA, to je fakt na zabitie.
Klasická "B" vyvražďovačka a nezabudnite kŕmiť veveričky a bobry! -
Dobrá recenze díky. Chci počkat na slevu, ale po dočtení to bude těžký. Heavy Rain i Beyond Two Souls jsem si užíval.
-
přesně, přečti co nejvíc recenzí, pak už tu hru ani nemusíš kupovat :)
-
Ja jiz dohral trikrat a porad jsem nevidel vsechno, to rozhodovani a ty moznosti jsou opravdu vyborne.
Takovych her je ohrome malo a kvalitnich jeste mene, takze jsem za ni moc rad. -
chtelo by to strucne shrnuti na zacatku u hodnoceni jak byva zvykem.
-
Pěkná recenze. Škoda že hra je exkluzivní pro PS4.