Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen doufám že tím nedostaví Ps4,zrovna v dobu kdy konečně má něco vyjít
  • Dokud tady budou pc rasisti slastne kvicet a nadavat na konzole, je vsechno v nejlepsim poradku, je to znamka toho, ze se konzolim vyborne dari :-). Znepokoji me, az utichnou.
  • Tááák to je zase pr*sácká diskuze. *1* *1* Vážně sranda, jak mě tu všichni označují za trolla, když jednou za čas něco napíšu pod diskuzi o pissardu, ale ta sv0loč haterská co se vrhne na každou diskuzi o konzolových hrách a začne si hrát na nějaké pány a soudce, kteří dokonce smějí určovat jak se mají konzolové hry hodnotit, ta vám nevadí. Pomatená fanatická banda desetiletých kiddos, se svými vysněnými PC a hub*u plnou keců se s přivřenýma očima ignoruje. Vážně smutné.

BTW: PCTARDI už musí být extrémě nadržený až vyjde bloodborne, aby zase mohli začít zvr*cet. Takový del0 u toho zřejmě dostane i 0rgasmus.
    • Asharak
      dobry pokus o trolling, ale už to není ono *9*
    • La_Furia_Roja
      Já hlavně nechápu proč tady vytahuješ svoje moudra a ponižuješ ostatní když se chováš naprosto stejně ne-li hůř? Počkej až si jednou zpětně vzpomeneš co jsi tady kdysi psal a uvědomíš si jak zoufale jsi vypadal a budeš se cítit hodně trapně *3*
      • Trapně se vážně cítit nebudu čutálisto. Neb jak jsem již psal, moc dobře vím, že mé komenty nejsou ani z jedné desetiny tak strašné jako to co předvádí PCtardí komunita.
        • La_Furia_Roja
          PC komunita předvádí to stejné co konzolová. Spíš mi přijde vtipné, že ty si tady hraješ na konzolového proroka ale přitom ze sebe děláš ještě většího blbečka než celé stádo místních trollů.
    • del0
      BB mám u řitky. Tyhle konzolové mlátičky nehraju.

Ale máš pravdu. Už se těším, až to vyjde a bude to "jen" slušná osmička a tobě i dalším sonyovečkám opět praskne nejedna žilka jako u Orderu. Jediná slušnější hra celého roku na Waitstation4. To budou lolgaleje. *15*
      • máš ho u řitky tak moc, že smrdíš u každé Dark Souls a Bloodborne novinky. Nepamatují si novinku o této hře, kde by jsi chyběl. Na to že tu hru tak nesnášíš, jak tvrdíš a mlátičky nehraješ, tak máš zatraceně dosti času trollit u hry, která tě nezajímá. Dosti smutná existence...
        • del0
          Holt rád trolím GGGaye, stejně jako on trolí u PC her. *15* Btw, post dokážu napsat za pár vteřin, takže tvůj klamný pokus o navození dojmu, že travím "zatraceně dosti času" trolením u týhle hry, je celkem slabý. *7*
      • Doufám, že až to dostane 10/10 budeš mít připravenou pořádnou zásobu kapesníčků, protože duševním mrzáčkům a závistivcům nezbývá než hatovat na diskuzích a s tichým brekem onan0vat, jak to ostatně vy PCtardi děláte u každé diskuze o konzolových hrách. Keyz by mohl vyprávět.
        • Urcite bude mat 10/10, pri souls hrach sa totiz vsetky chyby a nedostatky ignoruju. Dark Souls 2 zbieralo iba same vysoke cisla, a vsetci vieme aka bola realita. Bloodborne vyzera dobre a urcite to bude dobra hra, ale zase sa vsetky chyby budu v recenziach ignorovat.
          • kennyB
            Realita byla taková, že to byla výborná hra. Nedosahovala sice kvalit jedničky, přesto to byla hra, která si ty vyké hodnocení zasloužila. A že tam je pár chyb??? Ve které hře nejsou...
          • a ono se chyby ignorují jen u Souls sérii? Co takový kýč DA:I? Tam jsou tuny chyb a i přes ty chyby to je hra roku a co pc "klenot" Divinity: OS. Dozvěděli jsme se v recenzi snad, že příběh je jeden z nejhorších, co jsme měli možnost v RPG vidět, že nepřátelé jsou generičtí. Dialogy tupé, vtipy trapné atd..?
  • Jack1947
    Né že by to teda byla nějaká vrcholová funkce, stále nám zbývá přehrávání MP3 a video formáty které všichni znají ale konzole se potřebujíteprve naučit... já vím všechno bude no, ale zase je otázka kdy.

X360 začal nahrávat hry na HDD asi až po 3-4letech od vydání... just sayin. Nelíbí se mi že konzole s nextgene označením ještě cílí na streaming, protože to fakt ... by mohlo bejt nic moc.
  • To je zas nablito, jak by řekl klasik:)
    tyhle vecne souboje mezi hraci jednotlivých platforem jsou velka zabava, obvzlast pro me, ja hraju na vsem kde me něco zajima a chci si to zahrat. Hral jsme třeba Xenoblade Chronicles při 25 fps a vůbec mi to nevadilo, pac to je skvela hra. Zrovna tak jsme hral Skyrim při 60 fps a taky me to nevadilo pac to je skvela hra:) Konzole nabízí urcity komfort a pohodli, PC zase ma lespi technickou stranku a u konzoli odpada takzvane PC s*ani s kdecim. Mate moznost volby, tak ji využijte, sedet zaprdene na jedne platforme znamena byt sam proti sobe.
    • uz 6 let od dob W7 nevim co je to to PC sr@ni...zato nehorazne predrazene hry na konzole to by mne hrozne sr@lo
      • kecko
    • Rozumny nazor *3* Mam to stejne.
      • tohle je pokrytectví level 999
        • Co konkretne?
  • maros.goc
    kolko tych hier vlastne 60 podporuje? :DDD
    • Docela jsem koukal, na tom odkaze, co postnul Celestius jsem jich napočítal 31 (počítal jsem jenom 60FPS při fullHD rozlišení) čekal jsem mnohem menší množství her, otázka je, jak tomu bude do budoucna, snad se jim budoucí hry podaří optimalizovat lépe, ale výkon prostě nenafouknou, takže grafika bude opět pár let stagnovat, ale u kámoše se na nové uncharted určitě příjdu podívat
  • Docela bych přivítal, kdyby se redakce po této diskuzi takzvaně chytla za rypák. Není možné, aby parta zakomplexovaných paniců( KeyZ, Tom, stonkeeper, LV426, Veskoslav, Del0 a další rádoby Master race) soustavně ničila diskuze, přece kvůli pár troskám, kteří vidí smysl života u Games.cz a zvyšovaní ega pomocí FPS apod. zapříčinila odliv normálních lidí? To snad nevidíte, že tady zůstaly jen tyhle existence? Začněte to mazat. Každý tady ten výblitek prostě smažte, ono je to rychle přestane bavit. Už včera bylo pozdě!!!!!!
    • del0
      Zvyšování ega pomocí FPS? Hmmm. FPS má vliv na gameplay, to je fakt. 30fps je na spoustu her málo, ale ty to neslyšíš, protože si až po uši plný těch marketingových hov*nek od SONY. Casual ovečka qqq.
    • První by měli smazat ten tvůj výblitek. Každý má právo na svůj názor a pokud není vulgární a neuráží ostatní, tak nevidím důvod něco mazat. Tvůj slint je urážlivý a vůbec není k tématu, tak by měl být první na řadě.
      • kennyB
        To o "názoru" si povíme, až tu bude recenze na Bloodborne. To teprve uvidíš ty neurážlivé názory...
    • Koukam ze to tady nekdo nezvlad *1* Nikde nic o master race nepisu *8* Jen sem napsal slusne nazor a je opravdu vtipne kdyz se nekdo kdo nema ani odvahu se podepsat ostatnim zacina nadavat do panicu *1* *1* Vis ze vetsinou cloveku nabehnou asosiace z jeho vlastniho zivota? JInak mam compa, xbox360,ps3,ps4 a iphona, tak nevim co placas o master race *1* Konzoli mam taky ale to nezmena ze ji musim bezhlave vychvalovat za kazdou cenu ... Jinak doufam ze mas stejny nazor i na druhej tabor..(TheGGG, Jack, He/he a podobny) a taky by jsi je mazal...Pokud ne tak jsi jen pokrytec *3*
      • hej chlapečku, tadle diskuze stojí za hvno a to jsem sem nenapsal ani jeden koment. PC MASTER RACE tu řádila a pr*sila diskuze i v době, kdy jsem žádné komenty nepsal. Myslím, že je jedině dobře, když tu je nějaká protistrana.
      • Je ti jasný, že největší nepořádek tady dělají ti tak zvaní pcčkáři co se tak rádi do všeho jebou? Pokud se začnou mazat, je problém zcela vyřešen za všechny strany a o pořádek v diskusích bude postaráno. V tom má uživatel nahoře v podstatě pravdu.
        • Myslim ze bordel tu delaji jak pc hraci tak konzolovy uplne stejnej. Kdyz je clanek o pc hrach nabehnou tam konzolisti a zacnou fnukat a delat bordel, to samy obracene. Bud smazat vsechny nebo nikoho, vyber si.
    • diskusia robi traffic..keby chcu tak im daju ip bany uz pred 3 rokmi...Potom si budu vo fight clubu stazovat na diskusie za ktore si mozu sami
    • Odulin
      Souhlas, ale to se nestane. Mě to aspoň odnaučilo číst tyhle věčné hámotiny. Diskutovat už chodím jinam.
  • SONY? To je ta firma, co už několikrát omezila majitele PS viz. aféra OtherOS? *15*
  • Kdyz nad tim tak premyslim, tak vlastne konzole jsou takova obdoba konzolistama vehementne kritizovanych Early Access her na PC. Taky slibujou co vsechno budou konzole v budoucnu umet a clovek jen ceka a doufa ze se to nakonec dodela *5*
    • spíš bych to přirovnal k DLC zdarma, ty trumpeto.
      • Jo jasne *1* U pc her jsou to liny zlodeji a pc hraci jsou blb** ze to kupujou a na konzolich jsou to DLC zdarma od hodnejch vyvojaru *1* *1* *1*
        • WAT?
          já mluvil o DLC zdarma. Obecně. DLC ZDARMA. DLC ZDARMA. DLC ZDARMA.
          Ne o DLC zdarma – consoles only business model.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit