Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Menttor
    Haha, profesionální recenzenti...samozřejmě, že nejlepší je orientovat se podle hráčů, v českých podmínkách např. databazeher.cz má poměrně velice objektivní (samozřejmě v rámci mezí) hodnocení. Řidit se podle recenzentů je prostě kravina, vem si třeba dragon age 2, tady na games dostalo 8 , na metacritic ma taky 8 a přitom když hodnotíme objektivně, tak je to lehce nadprůměrná hra, čemuž taky odpovídá hodnocení hráčů... atd. atd. Prostě podle "profesionálních" recenzí se orientovat je blbost...to je stejný jako věřit informacím, který si přečteš na idnesu nebo uvidíš ve zprávách na tv howna.
  • Anonym: jo, presne o tobe jsem mluvil, mene inteligentni asocialni jedinec, takto schovani za anonymitu se chovate.

walltar: ne tak docela, uzivani tech kamer neni anonymni, jejich zneuzivani nebude celoplosne, takze mnohem snazeji postizitelne.
  • A co je podle tebe smerodatny v hodnoceni kvality her? Svetove zprumerovane odborne hodnoceni od profesionalnich recenzentu je imho to nejobjektivnejsi, co mame. Pak jeste mohu poslouzit vlastnim nazorem, rada her od Ubisoftu kvalitni je.
  • Ty hňupe, a to le Valve? To se každej den nemodlíš 10x ke Gebanovi? Zhoř v pekle.
  • Ha, občas jsem fakt rád, že mě multiplayer totálně nezajímá *1* (a kdyby to náhodou nacpali i do singlu, tak bych to asi nějak přežil, tam je přece jenom víc možný hrát si vlastnim tempem, v mulťáku je pořád snaha dohnat ostatní hráče)
  • Menttor
    Sakra Jejdas, dá se pochopit to tvoje pokrytecký lpění na jakejchsi "morálních" hodnotách, však já jsem věřil jako malej taky spoustě iluzí, ale pokládat hodnocení světovejch magazínů za směrodatný? To je buď obrovská naivita anebo obrovská hloupost...
  • Menttor
    lyší?!
  • Ako to nie su mikrotransakcie v pravom zmysle?

Dost F2P hier je zalozena na tom, ze vsetky predmety sa daju kupit cez realne peniaze alebo ingame peniaze, na ktore musite hrat hru vsak tak dlho, ze sa to cloveku vyplati radsej kupit ako sediet za hrou 200 hodin, aby mal na jednoduchy equip...

Ubisoft ide cestou Blizzardu, zarabat uz aj na primarne sigleplayer hre nech to da, co to da.
  • Spiker01
    ano jistě, že ty balíčky myslím...a jak řikáš, jen blázni to kupují, taky to nechápu, ale děje se to.
  • Spiker01
    přesně na způsob Mass Effect, pokud chce někdo platit, ať si platí...
  • Ano, ale takto to je se vším. Začnou to nenápadně a opatrně zakomnovávat do her a půjdou tak daleko, dokud jim to lidi budou baštit. Takže se může stát i to, že za dalších x her budou chtít za každej prd zaplatit. Jak to asi bylo s DLC. kdopak ví :) Dnes je to už zavedený model a ozívá se málokdo. Hypoteticky v x tém dílu si budete muset koupit druhou čepel, lepší brnění, koně, kulky do pistole etc.
    Nevím nevím, hry už dávno nejsou o hraní *7* Alespoň ne ty rádoby kr*pl A.
    Pro mě rozhodně zklamání v přístupu a určitě do toho nepůjdu. A stahovat taky nebudu pro rejpaly.
  • vlastik.plaminek
    Třeba pro to, že to DLC s novou zbraní je něco navíc, co v původní hře není. Je to přidaná hodnota za nějaký poplatek. Když bych to moc přehnal, tak i ta pitomá DLC pistolka je vlastně něco jako datadisk. To, co tady vypouštíš jde naprosto proti principu mikrotransakcí.
  • Jistě. Až na to, že s warez verzí si MP vůbec nezahraješ, takže spíš naopak.
  • Přesně jak jsem psal včera. Je to bublina, která se buď nafoukne, nebo praskne, podle dalších informací, které dostaneme. Podle mě právě praskla.
  • takze je to skutecne o tom, ze kdo nechce, tak platit nemusi, tak uz snad nikdo brecet nebude
  • Oficiální vyjádření Ubisoftu:

"The Erudito Credits are a new way of unlocking content in Assassin's Creed 3's Multiplayer," a Ubisoft spokesperson said.

"People who have little time can use Erudito Credits as a shortcut to unlock game items from level 1 to 50 (excluding Prestige levels and relics rewards). This is not mandatory, all items sold in Erudito Credits are also available in Abstergo Credits and can be unlocked through normal progression like previous years."
  • sranda jak tu vsichni nadavaji na neco za co se plati, kdyz to ke hrani neni vubec potreba :) a ze to nekoho (mozna) zvyhodni je takove silene zlo jo? ja treba zacal hrat MP ACR tak pred mesicem, takze vetsina lidi, ktere potkavam uz ma davno level 50 a normalne jsou k porazeni (samozrejme ne vzdy) ...osobne si myslim, ze vyhody si stejne koupi jen nejaky noob, ktery tam bude pobihat jako jelito po strechach a nedokaze to efektivne vyuzit ... pro me osobne (a urcite nejsem sam) MP konci dosazenim maximalniho levelu a ziskanim dostupnych veci, takze to hraju jen kvuli tomu, po nejakem koupeni by po me hra absolutne ztracela smysl
  • tak nejak, jsou tam dve aktivacni a dve staticke schopnosti pro kazdy profil, takze at si to koupi klidne vsechno, pokud tam nepridaji schopnost, ktera zabije vsechny ostatni hrace, tak je to uplne jedno

docela mi prijde, ze takove 3/4 ani nevi jak MP v AC vypadal nebo bude vypadat a jen vidi, ze se muze za neco platit a uz breky
  • presne tak, nevidim duvod proc je tu takovy hate, ano prodavat kazdou debilni vec je mozna hnusne, ale pokud se nenajdou lidi, kteri to koupi, tak to jednoduse nikdo priste opakovat nebude, ale kdyz na tom vydelaji 10 mega ....
  • Veskoslav
    No to je věc druhá:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit