Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Já bych to hnal bičem... *10*
    • nebo odpadní rourou *2*
  • Ronox
    Dotáhnou to do takovýho extrému kdy budou lidi pirátit a hrát jen singly s různýma trainerama na odemčení/získání těchto bodů. Jen ať v tom jedou. Aspoň to pak donutí aby se herní průmysl restartoval.
  • Kupovat si do single player hry itemy, abych si ji ulehčil i přesto, že je stejně později dostanu, to už je fakt prasárna *7* Prasárna od toho kdo si to koupí, abych byl správně pochopen...
    • Co mají MP body společnýho se singleplayerem?
      • ,,Erudity jsou jakési kredity, které dle popisku umožňují: “získat specifické předměty ve hře bez ohledu na váš aktuální level”. Jinak řečeno, za mikrotplaby si můžete nakoupit a začít používat třeba zbraně či brnění, na něž byste museli čekat řadu hodin herního času." ....................neřekl bych že jsem to pochopil špatně, když tak mě prosím vyveď z omylu.
        • Vycházím ze článku na Eurogameru, kde píší: "Assassin's Creed 3 will offer in-game currency to buy using real-world money.Bundles of Erudito Credits are available to buy in various amounts. The most expensive, a pack of 925 Erudito Credits, costs 1600 Microsoft Points (about £13.60). The currency differs from the one used in Assassin's Creed 3's single-player campaign (that's good old British pounds)". Shrnuto jednou větou: pouze pro Multiplayer.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-29-assassins-creed-3-fuelled-by-in-game-micro-transactions
          • Takhle ano. Ale stejně je to prasárna :)
  • Takže, to máme:
    60$ za hru, někdy i více, popřípadě 150-200$ za specialní edici či kolik ty stojí
    20$+ za DLC (nemám moc přehled o cenách, takže tady se můžu mýlit)
    1$-20$ za erudito balíčky
    =100$ (240$) za hru, která by měla stát 60$ se vším tím již v základu
    Zlodějina jak ves, ale co čekat od někoho, kdo vypustí z huby: ,,což příznivě ovlivní ziskovost našich her.“, akorát se ukazuje, co za lidi tam sedí.
    Docela by mě zajímalo, kdy si hráči uvědomí, že takhle s nimi společnosti akorát vym*dávají. Vzhledem k "gamurr gurrl/boi" trendu docela pochybuju, že to bude dříve, než onen trend skončí a potom bude videoherní průmysl v troskách a krachne jako v 80. letech.
    Doufám, že to je jen retardace Ubisoftu a ostatní si z něj nevemou příklad.
    • Robotron3
      Mě se nelíbí hlavně ten princip narvat free-to-play mikrotransakce do hry za plnou cenu. Tak sakra free-to-play tu mělo být od toho, aby kdo chce, hrál zdarma, a kdo si chtěl hraní ulehčit, ten by zaplatil. Ale dávat tohle do hry za litr a víc, to už je fakt prasárna a nebudu to podporovat. I kdyby to bylo jen pro mulťák, což jsem se zatim ani nedozvěděl, tak pořád je to hnus, protože pak maj dát multiplayer zdarma s mikrotransakcema. Ubisoft prostě zkouší trpělivost hráčů co to jde, dokud nenarazí a u mě teda narazil. Chtěl jsem si to koupit, ale pokud tam budou mikrotransakce a přitom hra za plnou cenu, tak z principu děkuji, nechci.
      • Jak jsi prisel na to, ze mikrotransakce by se mely pouzivat jen v f2p hrach? Proc je pouzivani mikrotransakci v placene hre prasarna? Vzdyt se to principem nijak nelisi od dlc. Je jedno jestli si koupis dlc, ktere ti odemkne nejakou zbran, nebo koupis herni menu, kterou si odemknes nejakou zbran.
        • vlastik.plaminek
          Třeba pro to, že to DLC s novou zbraní je něco navíc, co v původní hře není. Je to přidaná hodnota za nějaký poplatek. Když bych to moc přehnal, tak i ta pitomá DLC pistolka je vlastně něco jako datadisk. To, co tady vypouštíš jde naprosto proti principu mikrotransakcí.
        • walltar
          O to de, že se to od sebe vůbec nelyší. *1*
          • Menttor
            lyší?!
          • Tak co je na tom spatneho? Rozdil by mohl byt i v tom, ze herni menu mozna bude mozno ziskat hranim, takze na rozdil od dlc si na kyzeny predmet budes moci vydelat i dobrym hranim. Pak by to bylo dokonc lepsi, nez dlc, ne? To se jeste uvidi.
    • Bohuzel to neni jen otazka ubisoftu, nedodelek BF3 a copypaste COD je uplne stejny. Jedno DLC za druhym, v kazdym par map. ME3 mel taky DLC, ktery bylo uz na dvd s hrou a hrac platil za jeho odemceni ( *11* ) atd.
      • bf3 premium 50eur a nemas co resit :P
      • From Ashes na DVD NEBYL. A s dalším komentářem se zdržím do zítřka, až si přečtu recenze a přečtu reakce hráčů. Jestli bude jejich systém fungovat stejně nebo podobně jako v MP ME3, tak proč ne.
        • No, ale Prothean nebo jak se to jmenovalo byl, takze se radsi zdrz uplne. *15*
          • Jasně, takže těch 550 MB se z Originu podle tebe stahuje proč?
            • Netusim a je mi to celkem fuk. Akorat mi prijde ze sis napsal spatne nick, melo tam byt fanboy. *15*
  • BoB.2
    Myslím že mě stačí že jim za hru dám dva litry.
    • Jestli nepotřebuješ krabici a stačí ti digitální bonusy, doporučuju edici z Uplay store. Obsahuje všechny prerelease DLC + Washingtonův deník v pdf a stojí +-1699,-
      • BoB.2
        Mě se líbí ta figurka. *4*
        • Tak to potom jo.. já bych ji neměl kam dát, takže jsem koupil tu digitální.
  • Menttor
    Ty kurwy *8*
  • Je to o lidech, pokud budou lidi co si tyto p..oviny budou kupovat, tak nevím důvod proč by je firmy nevyráběli... Bohužel.
    • presne tak, nevidim duvod proc je tu takovy hate, ano prodavat kazdou debilni vec je mozna hnusne, ale pokud se nenajdou lidi, kteri to koupi, tak to jednoduse nikdo priste opakovat nebude, ale kdyz na tom vydelaji 10 mega ....
  • walltar
    Co se divíte? Když to lidi kupují tak to tvůrci do her dávají. Dokud budou lidi kupovat všechno co se jim podstrčí tak na nich budou tyhle společnosti rýžovat co to de.
    • Assassins creed je moje nejoblíbenější série, jsem schopný si koupit pár DLC a není to nic co by mi někdo podstrkoval. Podle mě si každý normální člověk takovéhle věci kupovat nebude, protože nevím jak vám, ale mě udělá velkou radost, když odemku přemět, na který se těším.
  • A je totady šíří se to jako zombie virus...
  • Skoda, ja bych bral moznost zahrat si, tak posledni hodinu pribehu za skromnych 299,99 kc. Nac se drit?! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit