Přejít na výpis diskuzí
Update: Assassin's Creed III podporuje mikrotransakce
29.10.2012 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
A we warezu budou všechny itemy otevřený... Se*ou si prodejnost her na PC sami.
-
-
Jistě. Až na to, že s warez verzí si MP vůbec nezahraješ, takže spíš naopak.
-
Začínám podporovat pouze CD Projekt.... ostatní jsou *12*
-
-
Ty hňupe, a to le Valve? To se každej den nemodlíš 10x ke Gebanovi? Zhoř v pekle.
-
-
-
Nevím, jak potom může někoho hraní bavit, když si zaplatí to co chce hned od začátku. Podle mě to jen kazí hru. Nejhorší je to v MP. Normální člověk se těší, až získá lepší vybavení a pak proti němu nastoupí k.etén na prvním lvl se stejně dobrou věcí, ne-li lepší *16*
-
-
Ja zase nemam rad, kdyz si pustim multiplayer, netusim co a jak a kazdy si me dava jak nic. Pustim si nejaky tutorial na YT, abych ziskal nejake know-how a zjistim, ze nez se mi ve 20. levelu odemce nejaka schopnost, tak nemam sanci se nejak ucine branit proti ostatnim. Proste krome toho, ze nalevelovani borci maji vetsi skill, protoze to hrali vic, tak maji i lepsi veci a ability.
-
-
pokud se budeme bavit konkretne o MP k ACB a ACR, tak uz od zacatku byla k dispozici vzdy nejaka schopnost jak se schovat ci ubranit (Premena/Dymovnice ci dalsi) ....
-
-
-
Ako to nie su mikrotransakcie v pravom zmysle?
Dost F2P hier je zalozena na tom, ze vsetky predmety sa daju kupit cez realne peniaze alebo ingame peniaze, na ktore musite hrat hru vsak tak dlho, ze sa to cloveku vyplati radsej kupit ako sediet za hrou 200 hodin, aby mal na jednoduchy equip...
Ubisoft ide cestou Blizzardu, zarabat uz aj na primarne sigleplayer hre nech to da, co to da. -
čtyři písmena....F A I L
-
Nevidim to nijak dramaticky. Hra bude s nejvyssi pravdepodobnosti hratelna i bez toho. Ubisoft hleda novy model financovani. Pokud se to hracum nebude libit a nepristoupi na to, zustane jen u pokusu. Pokud se jim to bude libit a budou toho vyuzivat, proc by to tam nemelo byt?
-
-
Nevím, jestli se budou mikroplatby týkat singleplayeru nebo multiplayeru.
Pokud single playeru, tak osobně nevidím jediný důvod tyto dodatečné platby provádět. Právě jsem dokoukal komplet průchod na Trubce (ano jsem TrubkaPirát, nerad totiž kupuji zajíce v pytli) a tohle naneštěstí koupě nebude, protože singleplayer se dá pomalu projít jen s jednou rukou.
Audiovizuální stránka věci je výtečná jako vždy, i když mi připadá, že Ubisoftem vychválený AnvilNEXT je oproti svému staršímu bráškovi nějak náchylný na grafické chyby. Předměty v rukou postav asi nemají kolizi, takže je možno vidět takové libosti jako bajonet, který prochází skrz Connorova záda, když nepřítel stojí Connorovi blízko v zádech. Občas taky při tancování (pardon, při brutálním boji na život a na smrt) skřípe pozicování, takže není problém soupeře propíchnut asi tlakovou vlnou (čepel se jej nedokne, ale krev se objeví) nebo jím naopak prorazit celou paži.
Ten, kdo to na Trubku nahrával, jel čistě příběh a to co nejrychleji, takže žádné upgrady, žádné schovávání, žádné vedlejší mise, žádné pomalé plížení a v boji dost button mashing (odvozuji z toho, co postava na obrazovce předváděla). Ani jedna část singleplayeru mu při takovém stylu hraní nedělala větší problémy, vše šlo jako po másle. Vcelku zábavná byla pasáž, kde se Desmond dostal k pistoli. Dámy a pánové, zatímco Desmondovi může ochranka nasypat do jeho látkové mikiny olova jako do mamuta, tak ta samá ochranka v neprůstřelných vestách padne po JEDNÉ kulce. Pro šťouraly: ano, Desmond míří svým autoaimem na krk a ne na hrudník, to ale na zmíněném nepoměru výdrže postav nic nemění.
Na závěr je potřeba pochválit první třičtvrtinu příběhu. I přes občasný logický laps je to příběh velice, velice poutavý a nutí hráče sledovat, co bude dál. Naneštěstí pak přijde poslední čtvrtinka, která je podle mého názeru poněkud nepovedená. Jakoby scénaristé byli na rozpacích, jak celé to Desmondovo (a Connorovo) snažení rozumně ukončit a dát mu hlubší smysl. -
-
Chybí ti tam spoiler tag.
-
-
Protože to je sračka, abych to řekl jednoduše.
-
-
A z jakeho duvodu, co ti na tom vadi? Ja na samotnem principu nevidim nic spatneho, takze jestli to bude dobre provedeno a pomuze to Ubisoftu financovat dalsi kvalitni hry, tak proc ne?
-
-
Ubisoft a kvalitní hry ... *1*
-
-
Jo, Ubisoft dela kvalitni hry: http://www.metacritic.com/company/ubisoft?filter-options=games&num_items=30&sort_options=metascore
Jestli podle vas dela nekvalitni, tak je urcite nehrajete, a pak vas nemusi trapit, jestli do nich zkousi pridat mikrotransakce, ne? Divim se, ze tu s tim vubec ztracite cas :-). -
-
Haha, profesionální recenzenti...samozřejmě, že nejlepší je orientovat se podle hráčů, v českých podmínkách např. databazeher.cz má poměrně velice objektivní (samozřejmě v rámci mezí) hodnocení. Řidit se podle recenzentů je prostě kravina, vem si třeba dragon age 2, tady na games dostalo 8 , na metacritic ma taky 8 a přitom když hodnotíme objektivně, tak je to lehce nadprůměrná hra, čemuž taky odpovídá hodnocení hráčů... atd. atd. Prostě podle "profesionálních" recenzí se orientovat je blbost...to je stejný jako věřit informacím, který si přečteš na idnesu nebo uvidíš ve zprávách na tv howna.
-
A co je podle tebe smerodatny v hodnoceni kvality her? Svetove zprumerovane odborne hodnoceni od profesionalnich recenzentu je imho to nejobjektivnejsi, co mame. Pak jeste mohu poslouzit vlastnim nazorem, rada her od Ubisoftu kvalitni je.
-
Sakra Jejdas, dá se pochopit to tvoje pokrytecký lpění na jakejchsi "morálních" hodnotách, však já jsem věřil jako malej taky spoustě iluzí, ale pokládat hodnocení světovejch magazínů za směrodatný? To je buď obrovská naivita anebo obrovská hloupost...
-
Zmanipulovanou strankou? Je to prumerne hodnoceni z rady svetovych hernich casopisu a webu, vcetne games.cz. Co je na tom zmanipulovaneho?
Jeste to mohu podlozit svymi zkusenostmi, ale to odmitnes jako subjektivni. A ze jsem tak smely, jakym argumentem sve tvrzeni dokladujes ty? -
Neni nad to podlozit svuj nazor zmanipulovanou strankou. To ze nekdo leze do zadku ubisoftu a pise jak ty hry nejsou uzasny nic neznamena, viz 76% u From Dust a 46 od hracu, ptze to byl zprasenej port. Takzetak. *3*
-
-
-
Ty nevidis ani rozdil mezi kradezi a vytvoreni kopie, takze se zbytecne nesnaz. Btw ubisoft a kvalitni hry? *15*
-
-
Jo Ubisoft má kvalitní hry.
-
Vidim. Zato ty nevidis, ze nektere vytvoreni a privlastneni si kopie je kradez. Takze se zbytecne nesnaz.
-
-
*7*
-
-
-
-
-
-
Ha, občas jsem fakt rád, že mě multiplayer totálně nezajímá *1* (a kdyby to náhodou nacpali i do singlu, tak bych to asi nějak přežil, tam je přece jenom víc možný hrát si vlastnim tempem, v mulťáku je pořád snaha dohnat ostatní hráče)