Přejít na výpis diskuzí
Update: Battlefield 3 cílí na dramatický singleplayer
2.3.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Každého přeci baví něco jiného :) Mě průchody naskriptovanýma tunelama a střílení tupých AI taky neba... A když už ano, za pár hodin máš po srandě. Pokud tě to teda nebere hrát pořád dokola :)
MP kdy si můžeš zahrát s kamarádama je opravdu mnohem trvanlivější a tím to asi bude to je celé :) -
Ja som tiez pred niekolkymi rokmi hraval len multiplayer a teraz ma to uz voobec nebavi a hram najradsej len adventury *4*
-
To tu nikto nie je ako ja, koho absolutne nezaujma multiplayer a hry hraje iba koli single?
Stale som nepochopil, co ma byt na multi zabava. Poradi niekto? Je to tym ze mi taha na 30 a som moc stary/pohodlny? -
Wow! Kdo by to čekal.... :D Tohle je prostě funny místo. *1* *1* *1* *1*
-
Jedinej kdo asi už delší dobu skřípe zubama budeš asi ty ty páč já hraju, ty čekáš než ti něco pořádnýho na ten komp vůbec vyjde :D:DD::D Takže asi tak.
Každopádně to pro tebe vypadá dobře .) -
Sám mám konzoli, už ale dlouho vím že mě po grafické stránce žádná hra už neomráčí (absence hi res textur, AA atd..) Pc hráčům s výkonýma strojema to samozřejmě přeju. Proč jim nenabídnout něco kvalitnějšího... to je podle mě úplně ok a konzolisti proti tomu nemůžou nic namítat...
Každopádně jsme opět u toho, jeden vymazlený titul ročně mě bohužel nedonutí utratit za kvalitní PC sestavu vzhledem ktomu že si hru ačkoliv v horší kvalitě můžu zahrát s velkým množstvím přátel kteří mají doma konzoli za cenu třeba jen grafické karty do PC... A to mi věřtě že do kompa sem za svůj život nacpal šutrů až to hezký neni :)
Peace :D -
"větší" Kámo PC začne mít větší budoucnost až lidi začnou platit za hry. Až začne týct vývojářům stejný množství pěněz jaký jsou schopni dostat ze sekce konzolí pak začne mít PC budoucnost. Souhlasím stím, že už teď konzole brzdí vývoj, každopádně to že se začnou vývojáři zaměřovat na PC primárně u většiny her se nestane...
To dřív vyždímou co de z Xbox360/Ps3 a pak vydají další generaci konzolí, která to vystačí zase na pár let tak jak tomu bylo u vydání PS3/Xbox. Z mýho pohledu je to je jen o penězích.
Není důvod cpát haldy peněz na vývoj pro PC když si to stejně každej stáhne a mají zlomek tržeb jako u konzol. verzí. Podle mého velice jednoduché....
A každýmu je jasný že když nacpeš 30 tyček do našláplýho kompu (dobře přeháním dnes už mnohem míň) tak tě štve že nemáš co na tom uplatnit. Náklady na konzole na který se stále primárně vývoj zaměřuje je ale pořád pro člověka menší... A tímhle směrem se ta budoucnost ubere, jen stím rozdílem že s nadupanýma kompama půjdou ruku v ruce konzole nové gen. Už aby to bylo.... -
Technologicky je to úžasné, ale jak tam ve válečné vřavě pobíhá po širých ulicích zcela neohrožen, to už místy ani vtipné není...
-
Jo hochu to je zákon trhu. Kde nejsou pořádné zisky neni ani snaha něco pořádně udělat.
-
Meleš kraviny konzole mají stejnou budoucnost jako PC a mají stejné právo tu být. I konzole vytvořily herní svět na to nezapomeň.
-
a ještě MP jen do max 16ti a :-)
-
Ja doufam ze to bude horsi na konzole protoze PC ma vedsi budoucnost nez konzole *5*
-
Na konzolích to nebude ani z daleka vypadat tak dobře jako na PC
-
Já doufám, že to bude hodně špatný port na konzole, ať skřípete zubama, že nemáte doma PC. *1* Nemám nic proti konzolím, ale nemám rád portované hry všeobecně. Většina portovaných her je odfláknutá fušeřina!
-
Pokud vezmeš v potaz a budeš srovnávat pouze MP část, což by bylo vzhledem k sérii releventní, tak myslím, že předčí! SP si nejsem úplně jistý, ale kupuji kvůli MP a SP si klidně nechám ujít. Jen doufám, že to QTE nenacpou i do MP. Na druhou stranu se v MP na mediky asi opět moc hrát nebude. On je kolikrát lepší respawn než oživení. DICE je studio, kterému věřím a akorát je škoda, že před Bad Company dali ten název Battlefield. Spoustu mladších hráčů to klame, hlavně ty co nevědí a nemají zájem vědět co bylo před tím.
-
mene vydelecny pc jak u ceho.Arkadove koridorovky se prodavaj na konzolich lepe,protoze hraci na pc takovym hram az tolik neholduji.
Takovy BF2 a 1942 byly jen na pc a prodavali se vice nez dobre.Kdyz je hra dobra,tak se i dobre prodava *3* -
doufám že to nebude znamenat horší verze pro konzole když to bude primární pro méně výdělečný pc
-
Ked silny SP tak by som to bral v style starych Delta Force alebo Project IGI a podobne... Fakt zabavnejsie bolo strielat botov v Bf2 offline ako COD alebo BFBC2 singleplayer (za totaca na strelnici bola vacsia zabava ako ten scriptovany "Film like" gebuz):X
-
Môže, čoby nie, ale pokiaľ niekto spraví brutálne naskriptovaný Moorhuhn z vojenského prostredia, tak sa ťažko vyhne porovnávaniu s COD *4*
-
hold to jsou veci tere lidi chteji .. akorat tady na to jeste nejsme pripraveni ;)