Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • huráááá
  • tk třeba to v nastavení půjde vypnout *3*
  • To nemuze nekdo udelat singla bez toho aniz byto nekdo prirovnal k CoD ???? Jinak sem stoho nejakej skeptickej, po tom videu si nejsem jisty pokud to predci BF 2, ale rad bych to vyvratil :)
  • samozrejme je hlavni multiplayer s xxxx hodinami zabavy, nez nejaky 6 hodinovy singl. Ale co neudelat pro vetsi prodeje, ze? Snad ten multak kvuli tomu neodbydou, kdyz je to hra zalozena prave na nem.
  • jj metro bylo fajn.Pokud si dobre vzpominam ,tak to se objevovalo jenom ve skriptovanych pasazich ,jako treba kdyz si pomahal kolegovi vypacit dvere a nebylo to tak okaty jako tady ty zobrazene wasd s blikajicim s navic u cinnosti,ktera by mela byt regulerni gameplay prvek a ne script.
    Nejde sice o nic zasadniho,ale me tohle vodeni za rucicku v nekterych hrach prijde uz moc *3*
  • Si vzpomínám, jak jsem v Metru, které, pokud se nepletu, bylo taky primárně na PC (a docel se mi líbilo), musel drtit "F", ať se na obrazovce dělo cokoliv!
  • Tak to potom jo *1* BC2 je prvni z cele serie ktery hraju *2* a kdyby to byl odklon k BF2 tak by me to vubec nevadilo. Takze ja sklamany urcite nebudu at to dopadne jakkoliv *3*
  • Ten nadpis dělal nějaký manažer?
  • tak v tom pripade asi neni problem *3* ,me osobne BC1a2 nesedli a proto si pockam,jestli z noveho BF vyleze klasicky BF nebo dalsi BC a podle toho koupim/nekoupim *5*
  • presne to by me ve hre taky lezlo krkem,jak pro blbecky.u konzolovych her sem si na to uz tak nejak zvykl,ale u pc her me to vadi
  • Ja hraju BF BC2 od doby vydani(predprodej) az do dneska a stale me bavi, tak proc nepredobednat i B3 *1*
  • Ty QTE, to je mor, každému s IQ nad 60 snad musí dojít, že když potřebuju raněného druha odtáhnout z palby, asi nebudu drtit šipku pro sprint dopředu, ale pro ústup vzad: nejen, že velké blikající "tlačítka" QTE kurví atmosféru, ale ještě urážej hráčovu inteligenci.

Holt: Captain Obvious úřaduje... ./
  • Popravde tohle trochu nechapu,proc si predobjednavat neco,o cem nemam nejmensi tuseni jake bude *3* .Z toho jednoho videa se opravdu zadne zavery delat nedaji.
    Ja trebas pockam az se ukaze,co se z toho vyklube...jestli dalsi BC nebo opravdovy BF ,ktery pujde ve slepejich bf1942 a bf2 *2*
  • Arma II má kvalitní multiplayer tím že je na ní spousta modů a map hlavně zdarma od uživatelů. Navíc super je to že celý singel player příběh se dá hrát s kámošema v coop modu. Skvělé možnosti ve hře. Na druhou stranu tuny bugů což je velká škoda, na to ještě špatný server systém od GameSpy. Sám mám doma sběratelskou edici ale už asi měsíc mi leží ladem. .. i když na ten coop s kámošema z práce nikdy nezapomenu. Skvělý
  • Ze po tom nestekne pes? Ale kdeze, ja uz mam predobednano a urcite nejsem sam *1*
  • Já věřim, že mulťák bude vynikající ;]
  • No nemyslel jsem si že je to zemětřesení, zpočátku jsem myslel nějaký výbuch a podruhé zas že projížděj tanky. *4*
  • Souhlasim, že by battlefield měl být o něčem diametrálně jiném. Zas to bude hloupé duty calls. První BF si na singl ani v nejmenším nehrály a staly se legendami. Po tomhle neštěkne pes. Jediná kvalitní hra poslední doby ja SC2.

Tak kdo to zlomí a přinese kvalitní multiplayerovou zábavu? Reálně to zatim vypadá na modifikaci od Blach sand studio na Arma2 - project reality
  • Ty sis toho malýho zemětřesení nevšimnul ? :D
  • No to je ale prů*er *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit