Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze BF3 bdue urcite na originu takze sbohem :D myslim si ze i kdyz se koupi v krabici tak stejne bduete muset hrat pres origin
    • Myslim že ne. Jeden z důvodů přoč jsem začal používat Origin. Koupíš krabicovku, zadáš SN do Originu(EADM) a máš i odpovídající verzi digitálně ke stažení.
      • trolo
        na par rokov :D a potom dovidenia ...
  • Hele proč ten smajl? Jméno Origin mi přijde taky trochu divný (původ). Nevzniklo takhle náhodou EA z Originu? (to už bude asi jenom pro pamětníky)
    • kua kde to zase je?? To patří k tobě smejki.
      • smejki
        kdepak, název je... nijakej, normální... ale ten systém sám o sobě mě rozesmál už při svém spuštění. je to jen přeskinovaný EA store a to ještě tak, že to vypadá, jako by někdo večer sednul k pohotoshopu a ráno měl sakumprdum hotovo včetně implementace na webu. čas ukáže, ale momentálně je to pro smích, alespoň mně.
  • smejki
    škoda, bejval bych si to na steamu koupil časem. Origin? -> *1*
  • a máte někdo ten Origin? Funkcema se začíná blížit STEAMu, mnohem rychleji startuje, není potřeba ho spouštět před startem hry. Ceny her od EA Bioware a spol jsou na Origin nižší než na Steamu, Darkspore který má teď akci na Steamu se slevou 40% je pořát dražší než na Originu a v podstatě všechny hry od EA tam pořídíte o dost levněji. STEAM je podle mě tak drahej, že konkurenci potřebuje jako sůl. U mě si STEAM za léta užívání žádný pouto nevytvořil a poslední dobou mě spíš čím dál tím víc štve.
    • Tak to je snad logicke ze EA bude mit sve hry na sve platforme levnejsi nez na cizi platforme ne?To by museli byt uplne padli na hlavu aby sve hry prodavali na steamu levneji nez na sve vlastni platforme,kterou se snazi protlacit.Nekdy to chce se jen trochu zamyslet.
    • smejki
      ceny her na steamu určují vydavatelé, takže o "konkurování" steamu nemůže být řeč
    • ucho
      to zní jako reklama od EA, ale je lživá. lze najít i hry od EA, které jsou na Origin 2x dražší než na Steamu...
      edit: mimochodem ceny her nestanovuje Steam, to je tak těžké pochopit? :D
      • Hry který mě zajímaly, byly na Originu vždycky levnější, pokud se je STEAM neuráčil dát do nějaký akce. A aktivně používám oba systémy. A ne, nejsem od EA a nemám s nim nic společnýho.
        • Nj chlapče musíš kupovat na steamu když jsou tam akce ,a ty jsou skoro každej víkend .A přesně jak píše ucho ,Valve ceny neurčuje! Názornej příklad Portal 2 tam asi cenu určovalo Valve a v předobjednávce to stálo 736 kč :-)
  • No jestli nebude Battlefield 3 na steamu tak ho nekoupím ,nebudu si zakladat další účet . *5*
    • Já si toho nový Forda taky nekoupim. Protože JÁ chci startovat klíčkem a né kartou a čudlem. Je to tvoje volba.
      • Ellendway
        Než Forda, tak raději ten Origin...
      • No forda bych si nekoupil no *1*
      • Prosim, nesnaž se tu dělat chytrýho a vymejšlet různý metafory nebo co, tak... Srovnávat digitální distribuci s autem je hovadina, vůbec tam neni nic společnýho... Tady je ten princip úplně jinde...

A jinak, jak šlo EA nahoru (období Mirrors Edge), tak teď jde sakra hodně rychle dolu...
  • Tomu se rika prijit nekam s krizkem po funuse..
  • Takze namiesto Steamu, kde to bolo oproti obchodu predrazene proti logike, to hodia na Origin, kde to bude tiez oproti obchodu predrazene - co tym chcu ziskat? sudny clovek si to aj tak kupi v obchode.
    • Upřimně, krabicovky kupuji jen vyjmečně, protože nevim jak Vás, mě hry na Steamu vyjdou VŽDY levněji. Příklad třeba právě portal 2, něco okolo 800, v obchodech vypláznete 1200. Taky určitě záleží, od jakýho vydavatele hra je a co to je za hru, ale opravdu jsem osobně na Steamu nekoupil hru dražší než je v obchodem, maximálně byla cena více méně totožná.
      Když si vemu, kam se krabicovky ubíraji (absence manuálů, případně manuál za h*vno- Kde jsou doby, kdy jako u Caesara III byl manuál se stovkami stránek, prostě tlustá bichle), digitální distribuce bude získávat výhody a vzhledem k tomu, že vydavatelé chtějí být ekologičtí, krabicovky budou brzo o ničem.
  • sidi
    jedina vec co mi na tom vadi je ta ze budem musiet mat nainstalovanych X dalsich programov na to aby som si zahral hry origin pre hry od EA, Steam na ostatne hry a potom na COD ten dalsi program ten ich vlastny
    • Ano, je to demence, každá firma bude nakonec mít vlastní. A ještě si vzpomínám, jak se EA a Microsoft Valve smáli, "Steam nebude fungovat, lidi nemaj internet, tohle nemá budoucnost" a dneska se tam chtěji v*srat. Holt, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí s risk je zisk :P.
  • Urug
    By mě teda zajímalo jak to má fungovat, když teď třeba vyjde nějaké DLC ke Crysis 2
  • hehe *1* a nechtěj to náhodou ještě prodávat pouze ve svejch kamenejch obchodech?? dmnc nejhrubšího zrna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit