Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA Origin podmínky
    "The products and services that we make available on the websites may be downloaded or accessed for at least one year after you have completed your purchase."

Užijte si to a hlavně toho kupte co nejvíc :D
    • filias
      Zatím mi tam vydrželi hry dýl jak rok (co mám z EA store),ale osobně origin používám jako backup k mým fyzickým titulům, které byly levnější v obchodě než na Steamu.
      Ale na tenhle dosti zásadní rozdíl oproti Steamu jsem už upozorňoval v novince uvádějící Origin. A to, že můžete pěkně narazit, až vám EA řekne, že si hru už nestáhnete protože uplynulo vaše oprávnění ji hrát.
      No škoda... zdá se mi, že EA zase zavádí na plno svůj model Buy&Bye.
    • at least znamena najmenej, takze toho by som sa az tak nebal, ale koli cenam tam aj tak nikto normalny nebude nakupovat :)
      • Uz to,ze tam takova poznamka vubec je,je naprosto spatne a naproto me odrazuje.Ja si koupim hru a EA si muze kdykoli zachce mi tu hru odebrat?Zlatej steam teda.
    • at least one year.....tak s tim at jdou do ........
  • Aha takze budu budu muset mit ucet u EA, Bioware, Steam a dalsich 50 uctu super
    • trolo
      prave preto som si predobjednal normalnu retail krabicovku.. nebudem cakat kym to bude na steame (ked vobec) a blby origin nechcem... nepotrebujem mat steam origin a kade co ... navyse origin ponuka len EA hry co je onicom a este funny ake tam maju ceny ze 50€ BF3 pricom krabicovku kupite za 40 :D to je fakt pecka... clovek by si myslel ze aspon ta digitalna bude lacnejsie ked tam uz nesu naklady na krabicu manual dvd atd... ale holt za pohodlie sa asi plati 10€ :D

a tym ze to nebude na steame pridu len o zakaznikov lebo uz vidim ako si kazdy ide kupovat cez origin... niektori ludia si to nekupia vobec a ostatni radsej krabicovku
  • To, ze "odejmuli" Crysis 2 z Steamu dokazuje pouze to, ze EA jsou nenasytni mastodonti! Proboha, jsou s timto trapni!
    IMHO takovy pristup od EA ve mne, hracovi vyvolava pouze sama negativa k EA...
  • Ethy
    Jejich mínus, oni přijdou o kšeft přes digitální distribuci kterej by jinak získali, na nějakej origin jim prdim ;), takže BF3 v krabici no ://

Snad nebude nějaký klient toho pitomého originu potřebný ke spuštění...

Začínal jsem mít EA aspoň trošičku rád, ale už mě zase pijou krev a jsou stejný zlo jako Activision...
  • No jestli nebude Battlefield 3 na steamu tak ho nekoupím ,nebudu si zakladat další účet . *5*
    • Já si toho nový Forda taky nekoupim. Protože JÁ chci startovat klíčkem a né kartou a čudlem. Je to tvoje volba.
      • Ellendway
        Než Forda, tak raději ten Origin...
      • No forda bych si nekoupil no *1*
      • Prosim, nesnaž se tu dělat chytrýho a vymejšlet různý metafory nebo co, tak... Srovnávat digitální distribuci s autem je hovadina, vůbec tam neni nic společnýho... Tady je ten princip úplně jinde...

A jinak, jak šlo EA nahoru (období Mirrors Edge), tak teď jde sakra hodně rychle dolu...
  • jedna dobra vec je ze z EA account sa stal Origin account a vsetky hry sa preniesli a ako bonus zmizol ten debilny limit, ze hru mozete po zaplateni cez EA stranky stahovat len dva roky (akoze toto ma fakt par rokov dozadu dojalo, ked ziadali priplatok za to ze mozem stahovat hru az 5 rokov od zakupenia)...moje dve hry na ucte sa mi teda obnovili, kazdopadne, na steam to mat nebude, jednak je ovela zauzivanejsi a popularnejsi, a predpokladam ze na ten origin sa vela distrributorov hier nepozenie a hry od EA az na par vynimiek moc nehram...a ked cely origin zlyha, EA sa rychlo vratia na steam.
  • Uz je po funuse. Microsoft i EA uz sa nechytia. Aspon vniecom Valve zjednotilo pc hracov.
  • dekuju EA ulehcili jste mi rozhodnuti od vaseho vydavatelstvi uz nikdy nic vice. Jen doufam ze se takovych moresu nechytnou osatni jak byva u takovych veci zvykem.
  • Srou mě, člověk si kvůli nim musí hlídat obrovské množství accountů, aby věděl kde má digitální verze her.... *10* Steam, Uplay, GoG, Windows Marketplace, teď ten jejich Origin a kdoví co ještě...
    • Ale to je tvůj boj, nikdo tě nenutil přistupovat na pravidla jejich hry *1*
      • Jo jasně, lepší je vůbec hry nehrát. Pěkně zkryplený myšlení *11*
        • Ano, je mnohem lepsi si uzivat radosti kazdodenneho zivota vonku ako smrdiet za PC cely den a hrat.

Ale on narazal na piratstvo.
  • xMort
    Už všude píšou, že Crysis 2 vyhodil ze Steamu sám Steam, EA s tím nemá nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit