Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kuafix to uz si nekoupim bf3 na steamu a budu muset pro krapici do obchodu!

Marketaci strikes back!
  • ucho
    Pro mě trochu překvapení, že se k tomuto kroku teď odhodlali. Před pár lety možná, ale takhle nevím no :)
    Docela by mě zajímaly statistiky v prodejnosti titulů a jak se jim bude dařit tam (to se bohužel ale nikdy nedozvíme). Podle mě není rozumné na to jít takto násilně, určitě ne s velkými tituly.

edit: jinak mi to nejde moc dohromady s tím, že teprve nedávno EA dotlačilo na Steam Sims 3...
  • V této souvislosti bych připoměl epizodu ze zečátku letošního roku, kdy Steam bez jakéhokoli upozornění prodával kopie Crysis 1, k nimž neměl aktivační klíče od EA. Po zaplacení a stažení tudíž hra nefungovala a házela chybovou hlášku, z níž se problém nedal pochopit. Steam to nekomentoval a mnoho dní nereagoval na žádosti na technickou podporu. Někteří zoufalí uživatelé vyhrožovali žalobami, jiní komunikovali přímo s technickou podporou EA (která za to nemohla a hru neprodala) a část z nich si dokonce vybrečela provizorní aktivaci přímo z EA.
    • ucho
      vyprodání klíčů není nic ojedinělého, stalo se to u několika her, prostě prodal tolik kusů, že už na ně neměli klíče a museli čekat, než jim je dodají...
    • Steam prodával téměř celý rok nefunkční Jagged Alliance 2 než si toho všiml... Nedostatek klíčů po pár dní je oproti tomu prkotina. A několikadenní zpoždění v komunikaci se Steam Support je také ne "denním" pořádku.
  • Kori
    Jestli bude kvůli BF3 instalovat nějakej EA client (nevím jak to s origin mají), tak holt nic nebude.
  • Urug
    By mě zajímalo čeho se týkají ta nová pravidla a o jakou download službu, s kterou má Crytek dohodu, se jedná.
  • hehe *1* a nechtěj to náhodou ještě prodávat pouze ve svejch kamenejch obchodech?? dmnc nejhrubšího zrna
  • Urug
    By mě teda zajímalo jak to má fungovat, když teď třeba vyjde nějaké DLC ke Crysis 2
  • Slyšel jsem dobře že hra Crisis 2 zmizela s Steamu . Ještě minulej měsíc jsem si nainstaloval demo jsem rád že ho mám . Nevím teda jestli bude funkční konekt.Jestli po zadání steam klíče bude instalace pokračovat . Abych neutratil prachy jen tak.
  • Tomu se rika prijit nekam s krizkem po funuse..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit