Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, pokud jde v článku opravdu o GT8800, což nutně nemusí, protože stejně velkou pamětí byla osazena i plnohodnotná 8800 i novější GTS...Ultra byla z 8800 karet pokud vím asi nejrychlejší, v té době bylo Ultra ještě Ultra. :-)
    Jinak výkonově byly GT nejslabší z rodiny 8800, tedy po předělání GTS na 512MB (předchozí 640MB a 320MB měly sice širší sběrnici, ale bohužel výkonově nestačily), pak by měla být GTX a Ultra. Trochu mě ty minimální nároky překvapují...jedničku jsem hrál právě s 8800 GTS 512 a šlo to parádně, teď je to v minimálních nárocích...
    • To je divné, že se za 4 roky trochu zvýšily požadavky
  • 26.3. 2011, 12:04 The Witcher 2 Newsletter: March 2011
    http://www.thewitcher.com/newsletter_0325_2011.html

Minimum Requirements:
    Processor: Core 2Duo 2.2 GHz or dual core AMD 2.5 GHz, RAM: 1GB Win XP/ 2GB Vista/7
    Graphics: GeForce 8800 512MB or Radeon (HD3850 512 MB), HDD Space: 16 GB

Recommended Requirements:
    Processor: Quad Core Intel or AMD, RAM: 3GB Win XP/ 4GB Vista/7, Graphics: GeForce 260 1GB or (HD4850 1GB), HDD Space: 16 GB
    • zajímavé...pamatuju, že kdysi šel Radeon 4850 proti 8800 GTS 512, dnes už je rozdíl tak velký, že je jedna v minimálních a druhá v doporučených nárocích?
      • Myslim si, ze je mysleno 8800GT, ne GTS a ta sla spravne proti Radeonu 3850. Krom toho, ty nejslabsi GeForce (tady 250 a 260) jsou jen prejmenovane prave 9800 (ktere jsou zase temer shodne s 8800). *4*
        • 8800 Gt jde proti Radeonu 3870, nikoliv 3850, ta je na urovni 9600 gt.
          • Když už jste u toho, tak nevíte jaký číslo má 9600 GT po přejmenování?
            • Erien
              myslím že GeForce GT130
          • ja netusim, kdy uz konecne obycejni lide budou mit moznost ve windows mit 4GB pameti... ted abych cekal na windows 8, protoze ms zadny levny upgrade na 64b nenabidne... na 1GB grafiku muzu zapomenout..
            • Tím bych se moc netrápil, stačí mít 64bit instalačku a tvůj klíč s ní fungovat bude, samozřejmě se musí jednat o OEM médium, pokud máš OEM nálepku.
  • GF8800 Ultra je +- ekvivalent GT8800 512 uvedené jako minimum nebo lepší? Čert aby se v tom novém značení vyznal
    • no, pokud jde o v článku opravdu i GT8800, což nutně nemusí, protože stejně velkou pamětí byla osazena i plnohodnotná 8800 i novější GTS...Ultra byla z 8800 karet pokud vím asi nejrychlejší, v té době bylo Ultra ještě Ultra. :-) Trochu mě ty minimální nároky překvapují...jedničku jsem hrál právě s 8800 GTS 512 a šlo to parádně, teď je to v minimálních nárocích...
      • opraveno a doplněno výše
    • Ultra je samozrejme o dost vykonejsi jak gt - vygoogli si na netu benchmarky.
  • minimalne aj required system requirements vysli oficialne uz minuly tyzden. cd project ich rozposiela v news letter-i. zarazajuce jak ste zaspati:P
  • Ani bych to nemusel číst, vždyť jsou ty nároky pořád stejný. Což mě osobně vůbec nevadí, protože aspoň nemusim kupovat každých půl roku novou grafiku, jako to bylo před pár lety.
  • Co s dvěma 6970, mám šanci? =) *12* *11*
    • Ty tak mě napadá kolik si za obě karty dal? Protože kdybys počkal tak sis mohl koupit 6990, sice nevim cenovy rozdil, ale porad je lespi mit jednu se dvema procesory 6970 než dve karty 6970
      • No cca 18,5k koncem Prosince, takže bych se i načekal, 6990 stojí teď cca 16k, takže zas takový poděl to není + 2x 6970 jsou malinko silnější jak 6990 tak samo, jako byly 2x5870 vs 5970, ale to víš, že mě to napadlo :) Spíš mě dostalo to, že jsem si kupil i7čku a měsíc na to vyšel od Intelu nový Sandy Bridge, o kterém jsem neměl šajnu, to byla chyba.. *12*
    • Tak na very low a v rozlišení 800x600 možná.
      • Děkuji. *2*
  • Tato hra uz nema co ponuknut, bude to prepadak.Pametajte na moje slova *5*
  • No právě, mám GF 8600 gts a dosud jsem na něm rozjel vše (i crysis2) aspoň na střední detajly...otázka zní, dal by si někdo topinku?
  • Jsem zvědavý kolik kometářů tu bude typu: Mám takový nebo takový hardware .. poběží to na něm ? *1*
  • Dvojitý post ? Jak je toto možné :) I když ráno tu na Tiscali ke komentům byl error tak zřejmě proto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit