Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprostý souhlas
  • A čo ma byť, daky problem ??!!
  • Cahir
    Tak zrovna na Skyrim je čeština na dost vysoké úrovni (na české poměry).
  • Takze fungujes na AMD Procesoru, AMD/ATI grafice, a Linuxu nebo Macu?
  • Brecis na spatnym hrobe.
    To, ze se Skyrim a RAGE oficialne nedaji koupit na CZ Region Steamu je vina Cenegy s jejich epic fail prekladama, nikoliv Bethesdy. Oni by totiz jinak neudelali cestinu do Skyrimu pro lidi, co neumi anglicky a chcou si tu hru kompletne zesrat, protoze jinak by se tu v ceske republice vubec Skyrim neprodaval. :D (Ulfric Stormcloak - Ulfrik Bouřný Háv, Whiterun - Bílý Průsmyk, Shout - Řev. No comment)
    Takze si Cenega vyzebrala u Bethesdy, ze lidi musi kupovat pouze krabicovky z distribuce primo od nich. Nastesti mam na Steamu kamose z US, kterej mi na Summer Salu Skyrim koupil s 50% slevou, kdyz jsem mu nasledne platil pres paypal, a bylo to vyreseno. Zadny marketingovy debily, co neumi normalne prelozit hru podporovat svyma penezma nebudu, to jsem radsi dal cast penez Valve pres koupi na tom Steamu.
  • To je teda setřeš *7*
  • Toto je kvalitní názor
  • No ja si radsej, rovnako ako pri FNV, pockam na komplet ediciu ktoru si kupim v zlavach.
  • Veskoslav
    Jestli to vyjde na pc, tak jim to za "odměnu" stáhnu z torrentu. Už jenom to, že doteď si člověk jejich hry nemůže pořídit u nás na Steamu vypovídají, co je to za firmu.
  • Anoumyus: Drž hubu, TY PlČO!
  • ve hre uz nekolik veci je krome toho upira v DLC je tam ten boj na konich,kill kamery pro kouzla a luky a dal nevim
  • Psal jsi, ze web by mel slouzit ctenarum a nutis jim sve preference, podle kterych je tato zprava spatna a proti ctenarum. Mne ale treba prijde zajimava.
  • Stejne kvalitne ne, ale aby byla bez vaznych bugu, to bych rad. A at mi nikdo netvrdi, ze o tom bugu v ps3 ver i bethesda nevedela, kdyz to davala do prodeje. Na druhou stranu bethesda tim je povestna a vsude se o tom psalo, takze se divim, ze to nekdo koupil a pak se divil.
  • smejki
    Kdo tu mluví o bojkotování? Až bude marketing nějaký hry založenej na tom, že každejch pár dní vyjde zpráva nesoucí relevantní a hodnotnou informaci, tak ať si tu klidně jsou, ale ne že tu bude viset každej kus z dvacetichodový umělý napínárny. Games se v tomhle naštěstí drží při zemi. Ostatně kdyby šli jen po čtenosti, dávno by byl formát webu úplně jiný.
    A ani jsem si nevšim, že bych se někde psal za někoho jiného, než za sebe. To vážně musím přihazovat obligátní přívěšek "ale je to jen můj názor"? Co napíšu, je vždycky můj názor. Buď se s ním ztotožni, nebo ne. Reaguj, nebo ne. Ale necpi mi do huby něco, co z ní nikdy nevyšlo.
  • Mne ne, napsal v jadru to same.
  • LOL obavam se, ze nechapes realitu ve ktere zijes. Komercni hry i komercni herni weby jsou zde za ucelem zisku. Komercni herni weby jsou zavisle na vydavatelich her a musi jim jit na ruku. Uspech je uz relativne objektivni recenze, nechtej po nich aby vydavatele bojkotovali a marili jim jejich marketingove usili. A to i v pripade nejake nudne nezajimave zpravy, natoz takove, ktera bude mit velky ohlas a ctenost. Krom toho bys mel mluvit za sebe, ne za ostatni, pro me je to treba zprava zajimava a stala mi za to ji v rss ctecce rozkliknout, na rozdil od jinych. Nikdo te prece nenuti cist zpravy, ktere te nezajimaji.
  • Presne, kdybych skyrim koupil za plnou cenu, citil bych se podveden. Koupil jsem ho v bazaru za polovic az kdyz meli vsechno opraveny. Bohuzel pro skyrim jsem si za nedlouho poridil dragons dogma a tim pro me skyrim a nejake jeho dlc prastaly byt zajimave.
  • Obvlášť když konzole mají historickou hodnotu z hlediska Hardwaru :)
  • smejki
    Přiložený názory samozřejmě oceňuju. Přesto mi to připomíná facebookovou virálku, která byla pumpovaná smyšlenejma příběhama samozřejmě v hlavní roli s facebookem (oznámila to na facebooku, pak se zabila). Finálními stanovisky mám na mysli zprávy ve smyslu "vyjde/nevyjde", rozhodně ne "neřekli jsme ani ryba, ani rak" a za chvíli "jestli je to ryba nebo rak, se dozvíte za chvilenku". Ale když už se o tom píše a vás samotný to sejří, měl by být meritem zprávy váš názor, nikoliv to prázdné prohlášení. Zpravodajský web by měl imho sloužit čtenáři, nikoliv marketingu firem. S F3 je to fail. Paměť mě zradila a neověřil jsem si to. Díky za opravu.
  • Diky za normalni nazor. +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit