Přejít na výpis diskuzí
Update: Informace o vydání Dawnguard pro PC/PS3 budou brzy
27.7.2012 | Adam Homola
84 příspěvků
-
Už je to dlouho, co jsem viděl video, kde se o tom mluvilo. co si ale pamatuju, přímo říkali: Dali jsme našim tvůrcům nějaký čas (snad týden byl zmíněn, už fakt nevím), aby ukázali, co by ve hře mohlo být, kdyby to bylo čistě na nich. A oni cosi vytvořili. Nemyslím si, že by to bylo něco, co do hry nebylo přidáno. I když bych zase řekl, že dost "modifikací" už mohlo být minimálně připravených. No minimálně ti "létající" upíři ve hře skutečně budou.
-
On to pochopil správně, ale obávám se, že ty ne:)
-
Spíš že upíři poletovali po kolí nazí a někdy byli neviditelní *1*
-
Nechci ti kazit iluze,ale to nikdy nebyly mody na kterych pracuji,nybrz mody od vyvojaru,ktere se (at uz z jakychkoliv duvodu) nikdy do finalni verze hry nedostaly. Spatne jsi to pochopil.
-
No hezka zprava a ja mu chtel dat sanci. Nas********!
-
Díky Tobě! [zdvořile moc] ;o)
-
Hele ty p.tomej trole laskavě s těmi záchody dej pokoj ve skyrimu záchody byly odjakživa-jsou to ty vědra u kterých je stolička ale vlastně ty jsi skyrim nikdy nehrál (ta tvá fotka je urážkou COH laskavě si změň nemáš právo ji mít) *10* *10* *10* *10* *10*
-
Tady to máš: http://www.youtube.com/watch?v=8SE5owAIPmk
-
no niekedy ano ale v tomto pripade nie :D
-
Já si teď akorát vybavuju jedno video (byl tu o tom článek a né a né ho najít) kde vývojáři ukazovali několik svých rozpracovaných modů (byl tam např. nějaký obří potvor a spousta jiných zajímavých nápadů). Tak nějak vyhlížím, jestli se to někam posunulo, ale koukám z toho všeho akorát přibyl boj koňmo :) Nevíte někdo pls kde to video bylo? Už ani právě nevím, co všechno tam bylo, ale vím, že se mi z toho dost věcí zamlouvalo. Třeba už se někdě něco podobného válí někdě od komunity.
-
Hele fakt má smysl na všechny mé komenty dementně odpovídat a zakládat milión fake účtů aby směl + = demence *1*
-
Hele zklidni hormon a přestaň obhajovat toho d.bila,sám jsi ču.ák.
-
Maji se omluvit za neco co nikdy neslibili?
Ale rohodne je divne ze o infa o PC verzi mesic po vydani je plny internet a BETHESDA to nikdy nedementovala,i kdyz vedele ze to pravda neni. Kdo vi co za tim je -
no spíš naráží na to, že herní průmysl, byl dřív prostě jiný, dřív to určitě nebylo tak masově rozšířené, dnes už i babičky hrajou Dragon Age a Zaklínače (dobrý den paní učetní z našeho města.. :)) a řekl bych, že tak od roku 2005 se to začalo formovat do toho mega-byznisu co je dnes.. vždyť už ty hry stojí víc jak hollywoodské filmy a vydělavají neskutečné peníze..
-
Tímhle u mě ta zku.vená Bethesda skončila,jako slibovat vydání měsíc po Xboxu a nevydat a ani se neomluvit je u mě sprostý podraz.
-
No, vidíš.. A tys dostal dokonce + za to jakej jsi č*rák.
-
13 mínusů za to že jsi d.bil.
-
Líbí se mi konec článku, kdy se autor pozastavuje nad tím, co je schopná Bethesda vydat na ps3. Skyrim byl jedinou hrou, kterou jsem koupil novou, a s hraním musel po chvíli, kvůli frameratu, přestat a počkat do vydání opravného patche. DAFUQ?!!
A není to jen Bethesda, třeba cut-scény u ME3 na ps3 by taky mohly mít tak o 10 - 20 fps víc. Autoři se vymlouvají, že za to může konzole, že je programování obtížnější. Nechci se nijak zastávat Sony, ale poku externí firma vydá hru, zpravidla na tři platformy, tak by měla hra jet všude stejně kvalitně a pokud to není možný, tak neprodávat, nebo alespoň napsat varování. -
Zatím jsem žádné příběhové nebo questové mody nezkoušel (díky za tip, určitě vyzkouším), jsem jsem se zaměřoval na nové kusy brnění, zbraní, nová monstra, kouzla, případně vylepšené UI (už nemusím používat ten chujovitý inventář), různé tweaky... Minimálně zkus objemný balík obsahující nová monstra, ani mou solidní postavou jsem je nesrážel k zemi s prstem v nose ;)
-
a bude vás sr.t poslusně hlásím on to pan major bethesda má nařizeno od plukovníka *1*