Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nene jim tam nějak nefungujou záchody protože vampiři i dawnguard mají dohromady 1 záchod zonu a laguje se to tam v bitvě o zachody
    *7*
  • Stejně to místo Dawnguard bude zase jen kvalitativní Downgrade.
  • Zajimave. 13 nesouhlasnych minusu za co? Nekdy si vazne myslim ze na tomhle foru jsou minusy vlastne dobre
  • PC trójský kôň Bethesda sa na konzoliach činí, už betatestujú X-ká a P-íčka.
    Bethesda riadne im tie konzole rozhas, verím, že riadne využiješ aj sľubovaný potenciál tých nových!
    *1*
    PS: Ja na ten Dawnguard kľudne počkám.
    *3*
  • Právě to mě taky zarazilo, když jsem narazil na tenhle článek. Dokonce to bylo i tady na Games, že pro XBox to vyjde 27.6, a pro PC a PS3 o měsíc později, čili koncem července.Tady je ten článek: http://games.tiscali.cz/preview/dawnguard-obohati-skyrim-v-cervnu-nove-obrazky-59670 . Dokonce to psal i stejný člověk. Takže tento článek tak trochu nechápu.
  • To si akože MS myslí, že si pobežím kúpiť IKSKO? *8*
    Tak to mu držím palce.
  • "který se nedávno dočkal pěkně macatého a povedeného DLC Dawnguard." ja som este pozitivny ohlas na ten Dawnguard tusim ani nevidel, tak neviem ake podarene DLC. Pisali ze fight system je tam este horsi ako v povodnom skyrime a Vampire Lord je fail, tak ja fakt neviem co ma byt na tom DLC zaujimave.

Anyway, ja si velmi jasne spominam ze ked bol dawnguard pre xbox ohlaseny tak sa spojitosti s tym vsade hovorilo ze vyjde najskor na xbox a o mesiac ci kolko potom na ostatne platformy. to si akoze jeden novinar vymyslel a ostatni to opakovali, alebo to vtedy naozaj povedali a teraz sa tvaria ze nic? Klamanie hracov priamo do oci by ma od bethesdy naozaj neprekvapilo
  • Je este nieco aspon tak dobre ako Moonpath to Elsweyr? Dlhsiu dobu nesledujem Skyrim, lebo som sa chystal na Ultimatku New Vegasu, tak preto sa pytam.
  • MarekTV
    Nevadí, máme tu ještě uživatelské mody ze Steamu a Nexusu :) leckdy bych řekl, že jsou obsahově lepší než Dawnguard. A jsou zadarmo! Ať si ti Xboxáři hrají bez modů ;)
  • Psychotic
    Ano, jsem si jist, že ještě nedávno existovaly multimilonové korporace, kterým o zisk vůbec nešlo...
  • příjde mi to vůči PC hráčům nefér, ale make money money je v dnešní době důležitější...
  • Cahir
    Peter Hines je slizskej pokrytec, to jsem zjistil už v dobách F3.
  • Nechápu jakej pitomec tomuhle komentu dá like.Mounted combat měl sice nějaké mouchy ale úplně špatný nebyl.Takže nepiš blbosti.
  • No ved v Bethesde Alpha znamena ze hra je pripravena na predaj *3*
  • proc ms? protoze ma prachy?ocividne bethesde na penezich zalezi, tak se nechala uplatit. njn vse je jen o penezich
  • Klidne me oprav(nesleduji denne deni kolem Skyrimu),ale pokud vim tak na PC existuje jen Alpha verze,kterou si spousta lidi nainstalovala. Ale oficialne nevyslo (na PC) jeste nic. takze je hloupe si na to stezovat.
  • Vždyť ten Supernaturala taky ještě není venku T_T
  • "všechno jsou jen nepotvrzené spekulace"
  • Zayl
    Jestli jsou featury toho DLC stejně propracované jako "mounted combat" z patche 1.6, tak se ani nemusí obtěžovat.
  • Mě to z toho článku vyznělo "Neřekli jsme, že to budem dělat na PC takže jděte do pr****"

A nebo zjistili, že jim upíři lítaj pozpátku tak to chtěj odladit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit