Přejít na výpis diskuzí
Update: Mass Effect 2 zdarma za koupi Dragon Age II
4.4.2011 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Nemělo by to být naopak? ME2 a DA2 zdarma? *1*
-
-
Nechtěl bys dělat profesionálního baviče ty trapko??
-
-
To jsem rád, že si se pobavil, nicméně do toho baviče nepůjdu. Vždycky když sem na jevišti se rozkoktám a následně uklouznu na kaluži potu, co se pode mnou mezitím vytvořila. Ne že by to nebylo vtipné, ale je to strašně repetivní a bolí z toho záda...
-
-
Asi se budeš muset spokojit se statutem internetového baviče.
-
-
Did ma pravdu "trapko" :D
-
-
Otázka nemůže mít pravdivostní hodnotu...
Nauč se česky. -
-
ÓÓÓ Teď si mě setřel. Asi se z toho robrečim. *1*
-
-
-
-
-
Není to obráceně? Nedávají náhodou k Mass Effectu jakousi Dragon Age II zdarma?
-
-
Taky bych to tak viděl, že k ME dávají teď jakousi bundlovku. :)
-
Ne...
-
-
Jde poznat jaký má Dragon Age II uspěch, když jí dávají s nejlepší hrou roku!
-
Z nouze ctnost.
-
Vobec sa tomu necudujem kedze je to predajny fail, prvy tyzden predaja bol podla vgchartz (trochu pochybny zdroj, ale aky iny mame ?) na X360 aj PS 3 na o nieco lepsej urovni ako predaje DA:O v prvom tyzdni. No druhy tyzden predaje velmi vyrazne klesli:
DA:O - 1 tyzden: 336k, 2 tyzden: 173k, 3 tyzden: 96k a prekvapivo 4 tyzden: 134k
DA2 - 1 tyzden: 392k, 2 tyzden: 128k, 3 tyzden: 61k a dalsie cisla sa uvidia uz o chvilu.
Velmi pochybujem ze by predaje narastli kvoli ME 2. Kto je fanusikom Bioware ME 2 uz ma, kto je fanusik ME serie, davno ju uz ma, a ostatni mali dost casu kupit si hru za pomerne nizku cenu po zlacneni. Mna osobne ako fanusika DA:O nejak ME seria napriek jej kvalitam nezaujala, sklamal ma skor priklon DA 2 k ME a preto som si DA 2 nekupil. -
Já tak nějak nechápu, proč se tu srovnává ME2 a DA2, když je článek totálně o něčem jiným? (btw: ME je lepší).
Jinak rozhodně dobrá akce. Kdybych neměl ME2 dávno vystavený na poličce, určitě bych do toho šel. Vlastně ani nechápu názory, že je tahle akce nějaká špatná. Prostě chtějí, aby mělo ME co nejvíc lidí a následně si o to víc lidí koupilo ME3. Je na tom snad něco špatného? -
-
Akci se toho moc říct nedá. Obě hry už mám v nejlepších verzích (Signature a sběratelská). :) Pokud to ale zapříčiní vyšší prodeje kterékoli z dotčených her, budu jen rád.
-
Souhlas ME je ve vsech bodech nej, hlavne se bojim aby nezmrsili stejne ME3 jako tomu je ted u DA2.
-
-
ME dělá jinej tým
-
-
O tým strach nemám. Znervózňujou mě kravaťáci z EA.
-
-
-
-
A není to kachna? Nejsem na celém internetu schopný najít jediný zdroj, který by tuto informaci potvrdil.
-
-
facebookové oficiální stránky EA, Dragona Age, Mass Effect a to jak anglické tak aji české ;)
-
-
Link? Nebo screenshot? Ani na oficiálním twitteru, ani na oficiálním fb účtu ani zmínka.
-
-
Je dost mozny ze EA Czech to vydalo driv nez melo. Viz prvni obrazky 'love interests', ktery vydali na Valentina - nikdo predtim nevedel kdo z postav bude mozny LI
-
-
Super akcia, kedze mam ako aj DA2 tak aj ME2 daroval som to kamosovi. Nemam k tomu co dodat.
-
-
takze to jde ? kdyz mam obje hry, tak key dam kamosovi a on si ho bude moc regnout na svuj ucet ??? ja se prave bojim ze kdyz ten klic ziskavam musim byt prihlaseny k memu uctu a ze ten klic ktery mi to vygeneruje je už spjat s mojím uctem...takže to tak není ? dik za odpověď-
-
-
Zaregistrujes sa na tej stranke dostanes kod ktory volzis do ea download managera, stiahnes a hras. Teda ten kod mozes dat hocikomu.
-
-
-
Mam pro ne dobrej obchod.. Mass Effect at mi daji... Dragon Age at si nechaji... Az skonci duben muzou ji zase prodat a vsichni jsme spokojeny, ne? *1*
-
http://social.bioware.com/me2offer nefunguje - 404 Not Found