Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, to jsou vtipy :) DA2 je podle mě super hra, o fous lepší než jednička, která byla na moje gusto až příliš cool a místy dost infantilní. Na druhou stranu měla poctivěji zpracovaný mapy, kde jste nenavštěvovali 10x tu samou jeskyni na 10 místech a nebyla ani z půlky tak zabugovaná (DA2 je ukrutně). Ale to mě má štvát? Jo, na chvilku zamrzelo, ale DA2 bych bral snad i jako textovku. Každopádně obě jsem dohrál aniž bych si mezi tím střihl něco jinýho, a jakmile jsem zapnul počítač, už jsem klikal na ikonu. Nevím, že mají lidi potřebu se do DA2 pořád navážet. Navíc tohle je ohromný gesto PC komunitě. Fanda obou her, co ještě nemá orignálky, by neměl váhat.
    • Krásně napsáno. 100% souhlas.
    • Trápíš mě, milá surikato. Už jsem byl rozhodnutý to nekupovat >.>
      • MrSanta
        Naprosto souhlasím se surikatou. Nenech se zmást negativními ohlasy. DA2 má jednoznačně své kouzlo. Sice není bez chyb, ale pořád je to RPG na velmi dobré úrovni. A navíc v žánru skupinových RPG není moc co brát poslední dobou.
      • DA2? Chceš napsat pár doplňujících postřehů k recenzi? Ta hra mě na několik desítek hodin učarovala a ano, má i celkem větší počet záporů a velký množství bugů, ale jestli stojí za to si ji pořídit? Jednoznačně ano *3*
  • miker17
    ja osobně považuji dvoujku za velmi dobrou hru bohužel má několik výrazných chyb, za které by spíše něž vyývojáři měl dostat kopanec do prdela EA kvůli uspěchání hry atd...
    • medzi vyraznu a jedinu poriadnu chybu by som zaradil recyklaciu prostredi za co vpodstate moze EA kedze su nenazrati .
      • Jenže vy kluci nechápete - a zdejší experti by vám to jistě vysvětlili, že pokud má hra slabší grafiku, slabší technické zpracování a slabší level design, tak si zaslouží 2/10.
        • :D hehe takych mam rad aj ja ... tiez napriklad deti co placu ze neni DX11 patch pre Crysis 2, a ak by sa objavil tak by zacali plakat ze z DX9 pri 120 FPS na maxime maju zrazu DX11 45 FPS kvoli teslacii :D:D:D
          • redbull slopající COD hrající buzeranti *3* generace hráču rok od roku upadaj...jak to nemá dobrou grafiku je to hovadina *10*
      • miker17
        jj to je ta největší chyba i pro mě
  • Opravte si to, dnes není 5. Března, ale Dubna ;-)
    • To by ale vysvetlovalo proc stranka nefungovala - akce uz skoncila, jen nam o ni nikdo nerekl vcas :D
  • Já se na to... Zase si to nepamatovalo umistění. Opera na mobilu holt... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit