Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa
    Nakonec nic noveho, ted je moderni hry vydavat a pul roku je pak opravovat.
    • To je přece teď hodně trendy dělat agilní vývoj s kontinuálním deploymentem. ;-)
  • tak já si tu hru včera stáhl a fakt jsem neveril vlastnim ocim zatimco planety super, mimika hruza ale to se dalo cekat...ale ten lipsync uplne mimo me teda fakt nasral :-D

    kdybych za to zaplatil 60Euro tak bych byl jeste vic nasranej
    • Taky to zrovna tahám, denuvo dostalo pěknej rekt, prolomili to po ani ne dvou týdnech *1* *14* *5*
      • Tohle opravdu neschvaluji, ale tenhle paskvil si to fakt zaslouží.
      • *1* je mi líto těch co si to koupili taková šmíra a ještě jim to zmrví SSD no nic vlastně dobře jim tak za blbost se platí *2*
  • Konecne jsem mel moznost si to zahrat. Pribeh porazi skoro kazda fanouskovska povidka, postavy jsou tak nezajimavý, ze si jejich jmena nepamatuju ani po 18 hodinach hrani. UI je neintuitivni, takze kdyz jsem jednou v meni nehledel na legendu, tak jsem pri doplneni munice hned omylem odletel z planety na lod.

    Necham hru chvili spat a po 5+ patchich to bude uchazejici hra volne inspirovana puvodnim ME. Snad se kluci ( a holky - ME:A mi naznacil ze bych mel byt vic korektni) pouci a prehodnoti jak maji pristupovat k AAA hre.
  • jamar28
    Hm, Bioware nezahálí, což je fajn, ale zahálce se měli vyhnout především v době, kdy na hře pracovali. Zajímavé, že tohle si dovolí jen v herním průmyslu. Neumím si představit, že by třeba do kin šel špatně sestříhaný film, kde by chyběly nějaké efekty a filmaři se pak obhajovali tím, že udělat film je fakt těžký a že za pár měsíců půjde do kin opravená verze. Nebo si to představte u automobilového průmyslu. Koupíte si auto a za pár dní se vám začne viklat zrcátko, okna se budou mlžit kvůli mizernému topení, otevírání okýnek se rozbije a u rádia vypadne půlka tlačítek - a reakce? A tak my vám to jako za pár měsíců opravíme, no, ale to víte, udělat auto je dost náročný, musíte s těmahle malinkýma chybama počítat. *7*
    • Ehm, ono se to s těmi auty a filmy děje normálně...
      • jamar28
        Máš nějaký konkrétní příklad? Já si nic takového nevybavuju. Jasně, občas se najde nějaká závada v konstrukci aut (zřídka) nebo něco ve filmu nesedí, ale problém Andromedy není, že tam je pár chybiček, problém Andromedy je, že je téměř kompletně odfláknutá. Jednodušší je vyjmenovat věci, co se v Andromedě povedly než naopak. Povedly se souboje a vizuál planet. Konec. Všechno ostatní je odfláknuté nebo podělané.

        EDIT: A taky ber v úvahu to, že Andromeda není nějaká indie hra nebo kampaň z Kickstarteru, je to áčková hra za vysokou cenu.
      • Magister_Peditum
        Příklad takového filmu?
        • O com su Directors cuty? Z tych napadnejsich Kingdom of Heaven alebo Blade Runner. Ako cisty extrem moze posluzit Payback (s Melom Gibsonom), kde je zmenena cast OST, ine filtre obrazu, cele vyznenie a ako bonus zmeneny koniec filmu.
          • Magister_Peditum
            Režisérské sestřihy mají za cíl opravovat film? Od kdy? Království nebeské i Blade Runner fungovali dobře i před nimi.
            • Zalezi od toho, co mas na mysli pod pojmom `opravovat`. Kinoverzie su obvykle zhustenejsie, je na vsetko menej priestoru, berie sa viac do uvahy wow efekt a attention span priemerneho divaka. Tam maju vacsi vplyv studia. To moze podstatne uskodit (vid vyssie spominany BvS, ktory bol sice pozeratelny, ale zmysel moc nedaval). Directors cuty su uz skor o vizii rezisera. BR je velmi dobry priklad toho, ako bol film prisposobovany divakom, resp. toho, co si studia mysleli, ze sa divakom paci. Nasledne sa skusalo, co by sa s tym este dalo spravit, kedze po komercnej stranke to moc vyhra nebola. Payback kinoverzia a jeho DC su vyrazne odlisne filmy. KoH v povodnej verzii moc nefungovalo, kedze spravanie postav bolo takmer cisty WTF. To sa upravilo az v DC, kedy dostali postavy viac priestoru.
            • Někdy ano, viz třeba změny, co udělal Lucas ve Star Wars jako scéna Han Solo vs Greedo. Jinak Batman vs Superman ve verzi pro kina měl vyloženě nesmyslné časti kdy si člověk říkal wtf tady něco chybí, extended verze to napravila a film konečně dává smysl. No a Blade Runner zase měnil konce, v původnim byl happy end, pak zase ne, přidali ten hrozný voiceover atd, celokově dost podstatné změny
        • Batman vs Superman. Ze starších třeba Blade Runner a jeho 5 různě sestříhaných verzí
          • Magister_Peditum
            Tak různé sestříhané verze má vícero filmů, ale funkční jsou už jejich první verze pro kina. Nebo alespoň nevím o žádném, kde by tomu tak nebylo. A co je s Batmanem? Snyder ho snad chce opravovat, či co?
            • Velmi dobré. Perfektní ukázka skvělé demagogie, kdy vlastně nic co tento Mihul řekne není lež, ale na druhou stranu je každému jasné, že ta přirovnání jsou nesmyslná.
            • BvS je super příklad...ještě bych přidal i bratříčka Suicide Squad. Vyšla kinoverze, dočkala se velmi rozporuplných reakcí, tak narychlo udělali u obou filmů ještě Extended cut v naději, že vyspraví reputaci filmů. Samozřejmě, podobně jako tady u MEA se to sice trochu patchnulo, ale když je původní produkt průměr, tak opravný sestřih to moc nezlepší.
              S auty je to trochu horší, ta klasická auta už nijak opatchovat nejdou, ale například Tesla Inc. s jejich elektromobily neustále vydává patche na autoSW ke stažení...přidávají výkon motoru, prodlužují dojezd apod.
              Dál tu máme třeba spotřební elektroniku jako mobily nebo PC...aktualizoval se ti někdy operační systém na kompu nebo mobilu? A víš, že i BIOSům se dostává aktualizací?
              Kdybych nad tím zapřemýšlel, vymyslel bych spousty dalších případů. Pokud zůstaneme u zábavního průmyslu, tak si vezměme třeba herní konzole...rok, dva po vydání první verze konzole zpravidla začnou výrobci produkovat revize, které mají zlepšené technické parametry.

              Takže tvrdit, že tohle jde jen u her není jen špatně, dokonce je to brutálně hloupé. A brát do huby zrovna Blade Runnera zní spíš jako alibismus...vytáhnul si jediný zmíněný příklad, kde to fungovalo už prvně.
  • Inventář a možnost skipnout animace létaní vesmírem! konečně!
    • ale pořád je to shiit
  • maros.goc
    nakoniec som veľmi rád, že som s hrou ešte počkal :)
  • Nj ... vlasy, to je velmi podstatna zmena ... kdyz 90% hry cumim na zada manikovi, co ma na hlave prilbu ... a beha jak kdyz ma nadelano v gatich.

    Zato, kdyby to nahodou nekdo nevedel, tak kdyz se vylodite na cizi planete (dokonce v uplne jiny galaxii) tak se tam naprosto vsude a na kazdym rohu povalujou veci ktery pasujou k vasemu vybaveni, takze takhle z emzaka vemete optiku kterou si obratem namontujete na svoji sniperku ... jooo ... to zni uveritelne. Dame to tam. ... jo a taky emzaci pouziva dyzl ... jako fakt, sak to je jasny ne ... pridu, vidim, nahodim ... a svetla svitej.

    Jako puvodni trilogie aspon drzela nejak pohromade, melo to nejakej pribeh, kterej i pres zmeny jakoz takoz fungoval. Ale totok ...
    • gamerkt79
      A ted si ještě vem, že všichni tam uměj anglicky :)
      • Třeba používají překládací rybu jak ve Stopařově průvodci... *1*
    • Nejenže jsou díly emzáků kompatibilní s lidskými výtvory, ale Andromeda úplně popřela technické zákony, které byly zavedeny v původní trilogii.
      Scénaristi si asi myslí, že když jsou postavy v jiné galaxii, tak tam budou platit úplně jiné fyzikální zákony. LOL
      • Nejlepsi je jak se v původní trilogii pouzivali na cestovani po galaxii rele a tady si proste jen tak litate :-(
      • jamar28
        Myslíš třeba tu biotiku? Jo, to byla sranda. V trilogii biotika dobrá tak na srážení slabších nepřátel k zemi nebo k ochraně proti malým zbraním, v Andromedě ovšem zcela dostačující k vesmírným bitvám... *15* *15* *15*
        • Tech kravovin je hned od zacatku cela hromada ... vem si, ze mas technologii stitu. Ses schopnej tim stitem zastavit libovolnou munici ... ale nejses schopne tim stitem nahradit rozbity sklo prilby? lol ...

          Nebo ...vydrzis desitky zasahu od emzaku hned v prvni misi ... ale tvyho kamose odprasknou jednou ranou ...

          A ta atmosfera, ta z toho uplne kape ... kdyz prijdes kamkolil a vidis ty hromady beden s munici ... tak co asi tak bude nasledovat hmm ... zeby? Prekvapeni! ...
          • jamar28
            To není krávovina s těmi štíty. Jejich fungování je popsáno už v jedničce. Já přesně nevím, jak to technologicky okecali, ale výsledek je takový, že ten kinetický štít zastaví jen rychle letící projektily, takže kulku zastaví, ale třeba hozený kámen ne. A vzduch v tom případě taky ne.
            • Ghost47
              OK, štíty beru. Ale ten jejich oblek je napěchovanej nanotechnologií, co dokáže z místních materiálů vyrábět munici, medigel a já nevím co ještě, tak proč to sakra nedovede vyrobit kus plexiskla ?
              Případně si mohli tu helmu navzájem přehazovat, potápěči se na jeden přístroj taky dovedou vynořit...
          • ale když ten parťák měl při výsadku červenou uniformu (tj. uniformu smrti ve Star Treku *3* ), tak prostě musel umřít.
  • Nejhorší jsou ty mapy, bramborová krajina z noční můry Dana Vávry. A Bioware evidentně vůbec netuší, co dělaj blbě, tak přidávaj mp mapy, účesy a nový romance.
    • jamar28
      Jestli to vůbec dělají dobře. Přečti si někdy komentáře třeba na youtubu nebo twitteru, možná budeš v šoku, ale většina lidí tam píše, jak je ta hra perfektní, úžasná a skvělá, kritických komentů bohužel moc nevidím. A prodeje jdou podle všeho skvěle.
      • KrPa
        TO jsou proste jen ovce, ne hraci...
      • Magister_Peditum
        Pak se nedivme, že si dovolí vydávat nedodělané hry. Když to stejně lidi koupí, tak proč by se namáhali, že? *3*
        • Tady je problem v Čecháčcich, ne ve hře. Prostě jsme narod hateru, tak tam prostě vídime jen to špatný. Všichni tu jsou takový Dan Vávrove, sami by to udělali líp něž bioware blablabla... Bohužel jen DV nezustal u keců a zkusí to těm EA, Ubisoftum a jinejm ukázat, jak se to má dělat.
          • "Narod hateru" - to máš 15 rokov, alebo nedokážše zniesť, že má niekto na nepodarený produkt kritický nárok.
          • Tady vidíte, co s lidským mozkem dělá častá konzumace Skyrimu. Není to vůbec pěkné.
          • Jasně vole, jsme národ haterů, a proto to Andromeda schytává ze všech světovejch stran a má na meta 4.8 od hráčů. To je určitě tim, že se Češi spikli a všichni jako jeden muž nasázeli Mass Effectu nuly. Prosimtě, příště, než začneš mlít takový hovna, si aspoň vyber takovej druh hoven, kterej se nedá vyvrátit během 12 vteřin.
          • jamar28
            To není o žádném hejtování za každou cenu, Andromeda je prostě v mnoha ohledech objektivně špatná.
  • No, až bude možné vytvořit si postavu, která nebude vypadat jak opice a až to bude stát 30 a méně Euro, tak jsem ochoten si to pořídit a zkusit si to. To že změněj úpravu vlasů je sice hezké, ale když předdefinovaná postava vypadá jak orangutan v říji, to už hezké není A u mužského charakteru raději ani nemluvím - buď to vypadá jak paviání pr*el po silném průjmu, nebo jak čtyřprocentní kočkodan na tripu
    • Podle feministek, gender neutrálních, černochů, asiatů a indickejch turků ... jsou vyzáže hlavních postav naprosto v pořádku. ... Prostě nechtěli nasštvat klub feministek(nebo tohle sedí ve vedení), co nevědí co je to počítačová hra a tak udělali z pěkné bělošské modelky, genter neutrální lechce opálenou opici. ...
      • Tak aby bylo jasno, mě je fuk koho naštvat nechtěli. Naštvali mě. A já - normální bílý chlap, celkem pohledný, čistý hetero - se cítím diskriminovaný tím, že ve hře není nic normální, jen multikulturní. Mám sto chutí nažhavit svého právníka a začít se soudit o to, že potlačují mou sexualitu a útočí na mou rasu, pohlaví, věk a vzhled. Nutí mě myslet si, že být hezký je špatné a neumím se s tím teď vyrovnat. Špatně kvůli tomu spím. Mám výčitky svědomí, že vypadám dobře, mám hezké vlasy a stojím rovně a ne jak nějaká zrůda z ME:A. Ztrácím identitu, neumím se zařadit ve společnosti ošklivých lidí. Navíc se teď nemůžu ani podívat na svou hezkou ženu a krásné děti, které doma mám, protože mám pocit, že není normální, aby žena byla štíhlá s velkými pr*y, měla hezké, mírně zvlnité a dlouhé vlasy......a její rty...?! Její krásné a smyslné rty?!! Proč nejsou přes půl držky??? Proč když se usmívá, tak se jí dělají vrásky u očí?? A urřitě mi něco tají, protože se neustále dívá úplně normálně! Netiká pohledem jak splašená schyzofrenní můra, nemá přiblblý úsměv děj se co děj a má občas i přivřené oči...!!!!

        myslím, že takových 100.000.000m. USD byse mohlo hodit k tomu, abych zapomněl na všechna tahle traumata.....! pak už budu dost bohatý na to, abych se s tím uměl vyrovnat a nebude mi ME:A vadit *16*
  • Ono je to trapné sudoku pro někoho moc složité, že zvyšují dostupnost cheat klíčů?
    • Bohužel to je dnešní doba. "Hráči" nechtějí nebo snad už ani neumí při hraní myslet. Neříkám, že jsem nějaký genius, klíče jsem použil dvakrát na ty poslední 5x5 hádanky. Ale jen proto, že to bylo těsně před koncem a pospíchal jsem, ať už to je dohrané. A ještě mi 4 zbyly. Všechny jsem našel, žádný jsem nekupoval. I když peněž jsem měl dost. Nějak není, za co je utrácet...
      • To je fakt, s tim omezenym inventářem nemá cenu kupovat natož si třeba sbírat všechny brnění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit