Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
otázka skôr znie prečo ho tam nechávali tak ako ďalšie "console featury". Celé to hovorí to o ich ľahkovážnom prístupe k PC platforme, urobiť čo najrýchlejšie port (čo je dnes dosť jednoduché) a o viac sa nestarať.
-
do závodního auta *1*
-
@bufu, ne netvrdím, že ti co hrají na PC jsou chytřejší než konzolisti. Nemyslím že se dá takto paušalizovat. A už vůbec si nemyslím že Linuxáři jsou nějaká elita. Já jsem vystudoval matfyz, takže technické uvažování mám a přesto používám Windows i na programování (MATLAB) a výpočty, protože je prostě mnohem víc user-friendly. Linux je otrava, věčně tam něco nefunguje, nemá to nějaké ovladače, když chci cokoliv udělat tam musím 3 hodin pročítat obskurní linuxové fora na internetu a pak zkompilovat jádro. Děkuji nechci. S Win7 jsem maximálně spokojený. Linuxové servery musím používat v práci a stačí mi to.
Jinak ještě k těm konzolím. V USA jsem byl na výměnném pobytu, poznal jsem několik rodin. A každá z těch rodin měla doma herní konzole napojené na TV, kde hráli s ovladačema. PC častokrát neuměli pořádně obsluhovat. Konzole jsou tak mnohem levnější než PC. Takže odtud pramení ten můj názor. Zase na druhou stranu můj brácha je konzolista a hloupý určitě není, takže nějak generalizovat se nedá -
A muzu se zeptat kolik souicasnech AAA her jede i na Linuxu? Fakt nevim, mozna sem neco zaspal
-
copak si asi kompenzuješ *7*
-
Proč tam ten lock vůbec dávali? To jako by do auta dali omezovač na 50km/h. *1*
-
jestli si myslíš, že ti co hrají na PC jsou chytřejší než na konzoli tak jsi naprostý deebil. Windows je sraačka většina rozumných lid se od tohoto operačního shitu rychle distancuje buď k OSX nebo Linuxu...
-
Spíš ty bys potřeboval brejle. *3*
-
Presne tak, a o cenach her na konzole se ani nemusime bavit.
-
Wasteland 2 jsem nehrál a ani nebudu, takže nemám co srovnávat. Nějak mě ta hra nezaujala. A vím že ten se buď budu rouhat a budu kamenován, ale nezaujal mě ani Fallout 1 a 2 v dobách kdy vyšly.
-
všechno se to řídí trhem. Když bude víc hráčů hrát na konzolích, tak budou pro výrobce primární. V USA je většina lidí příliš blbá na to, aby se naučila obsluhovat Windows, takže hrají primárně na konzolích, proto se pro ně dělá i více her, resp. mají přednost.
-
Kdo tady ted fnuká co? *15*" jinak je samozřejmě škoda, že mnohem lepší možnosti PC (přesné ovládání myší, klávesové zkratky atd, grafické možnosti) jsou mrveny konzolema."
Proč tedy mají u multiplatformních titulů které jsou mimochodem primárně vyvinuty pro konzole, konzole přednost co? -
Juro na jednu stranu máš pravdu, proč to udělají až když jsi tu hru dohrál, na druhou stranu je to tvoje blbost, nemáš kupovat nedodělaný zmršený hry.
-
Wasteland 2 je taky mrven konzolema a podívejte se na něj, hloupá hra s trapnými dialogy a co ten downgrade grafiky kvůli konzolím, to je ořezané až běda...
-
$$$
-
vystrihni si z čierneho papiera 2 pruhy a prilep si ich na obrazovku, urobíš si tak filmovú hru i z pacmana a keby si chcel môžeš cez tv prehodiť aj sieťku proti hmyzu, veďla postav ventilátor a môžeš simulovať šum v obraze. To bude tak filmové že nebudeš chcieť už nič lepšie.
-
:-D
-
Ty tu základku za sebou asi ještě dlouho mít nebudeš, podle toho, jak ti jde psaní..
-
toto vaše dětinské fňukání nemá žádný smysl. Kdybych já byl manažerem co ty hry vyrábí, tak je taky budu dělat multiplatformově. Udělat ty lepší AAA tituly stojí třeba $20 000 000 a nějak se to zaplatit musí. Kdybych to dělal jen na jednu platofmu, tak se to nezaplatí. Když to udělám na 3 platformy, tak se toho možná prodá 3x víc.
jinak je samozřejmě škoda, že mnohem lepší možnosti PC (přesné ovládání myší, klávesové zkratky atd, grafické možnosti) jsou mrveny konzolema. -
Přesně kdy pcckáři nebulely a nesepisovali petice aby vyšly nějaké konzolové pecky i na pc. Byt v hnusném portu, kde jsou ty časy? proč tomu tak už není. *4*