Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
No FRAPS rozhodně není nejšikovnější příklad, páč jak každé dítě ví FRAPS si bere +-5fps takže výsledek není až tak věrohodný a informačně přesný. Pokud hra podporuje FPS ukazatel přímo ve hře přiklonil bych se spíš k tomuhle. Navíc nemusí být kovaný pcckář aby poznal že tam byl propad o 5fps.
-
to mě poser, ty hraješ krokovaci dungeon, fakt nekecej, ty si tak cool ,bože si muj hrdina a fakt si to dáváš, slyšel jsem, že je potřeba zvážit každý krok v tom krokovacím dungeonu, já tomu nemůžu uvěřit, úplně sem vytřepanej a nevím co napsat, prostě miluji tě, miluji tě, miluji tě, chci tě osobně potkat, někoho kdo hraje krokovací dungeon hledám strašně dlouho,..xoxoxo
-
Ne fakt já jsem ani nevěděl jak jsem byl do toho zabraný že tam ty pruhy jsou, tak je pravda že to je možná protože na 107 tv a 22" a méně monitoru to je rozdíl no.
Filmy z kina většina v poměru 2:39/40 stran taky mají pruhy a co, aspon se lépe čtou titulky na světlejších místech. -
taky doby, kdy konzole a PC byly v podstatě oddělené platformy, na každé vycházely jejich vlastní tituly a multiplatform hry byly spíš vyjímka.. skoro se mi po těch časech začíná stýskat
-
http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/
-
Evil Within je dalsi slatani pro decka, ani me neprekvapuje ze tebe bavi :-) A lecit by se mel ten, komu se zda na 30 FPS hra plynula. Ted hraju Legend of grimrock 2 a to je krokovaci dungeon (dite jako ty asi nezna) a i tam sou propady pod 30 FPS jasne poznat, pravda na 30 to jede v pohode ale je to krokovacka ze.
-
Spravne, o to "filmovejsi" tu dnes preci jde *1*
-
pokud tedy nemluvíš o nahrávání videa či screnshotů z libovolné hry, další to výsady královské platformy
-
Pamatujete ty doby kdy hry nemely FPS lock? Popr to tam byla jako volitelna featura?
Cirou nahodou to byly tez doby kdy byly konzole vykonove daleko pred mainstreamovym PC. -
na co potřebuješ fraps? rozdíl mezi 30 a 60 fps pozná každý kdo není úplně slepý
-
Nevim jestli si toho GGG vsimas, ale pokazdy kdyz chces nekoho urazit tak pouzijes "dite". Dite neni tak uplne pro zbytek populace urazka, nebo jestli te teda doma znasilnovali nekde ve sklepe a vzpominas na to obdobi ve zlym, ja tedy rozhodne ne.
-
Ma tu nekdo zasebou aspon zakladku ze by mi vysvetlil proc se vsichni vydavatele nesoustredi primarne na PC ? furt to nechapu...................................................
pripadne diky !! *13* -
To jsou zase kecy... *6* Máš tyhle kecy nutnost psát? (a teď nemyslím jen tebe)
A jsem pouze PC hráč, na herní konzoli nehraji. Ty kydy z obou stran jsou děs. -
The Evil Within 4/10 - http://youtu.be/XmO9KYPT28k?t=12m35s
-
Lepší pozdě než vůbec, neníl-y pravda.
Pruhy mi ani moc nevadily, vlastně se tam celkem hodí je to takové více filmovější. *3* -
Preco sa taketo updaty musia robit, az ked clovek dohrá hru na 30 FPS ... Preco nemohli hned od zaciatku tento chybny krok urobit. Taktiez tie blbé cierne pruhy. Nepochopim to.
-
Tak pcčkáři hrají jen kvůli frapsu, to je jejich nejlepší hratelnost...
-
Oh, teď si zase začnou nalhávat, že poznají rozdíl mezi 30-60fps. Hlavně mít v rohu obrazovky fraps a pořád to čekovat. Vzato kolem a kolem, patch je úplně zbytečný. Pokud se někomu hra, co běží na stabilních 30 fps zdá trhaná, měl by se jít léčit.
Černé pruhy, byly taky bezproblémové, ale tak ať děcka s malým monitorem nebrečí. -
tak určitě, kdo by si nepřál hrát sekající se hru se zubatými okraji bez AA *1*
-
takové malichernosti jako závist nějakých lepších AA nebo více FPS mají za potřebu nevyspěli jedinci s velice slabým socialním životem...že o tom mluvíš jasně ukazuje, jak moc jsi nepoužitelný.