Přejít na výpis diskuzí
Update: Proč pirátům Assassin's Creed 1,2 nejde Brotherhood
21.3.2011 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Je. O to víc fascinující ten problém je.
-
Hehe xbox hehe :D
-
no, čistit si céčko po všech pirátskejch verzích her bych nechtěl. to už je reinstall rychlejší... ale co, mě se to netýká *5*
-
Moc se nesměj, řekl bych tak 60% lidí tady by to nedokázalo *1*
Jinak já jsem si taky jednou zablokoval v host souboru pirátský MW2, pak jak jsem sehnal peníze, tak jsem to koupil a nešel mi Spec Ops. Měsíc jsem to řešil všelijak přeinstalováváním všeho možnýho, psaním na fóra a supporty až jsem si nakonec po pár týdnech vzpomněl, že já vůl si to zablokoval *7* *1* -
Není ten soubor obyčejnej texťák bez přípony txt? Nebo si to pletu s rhosts?
-
LOL .. presne tak. Dela se z toho moc velky drama, ale jestli s timhle ma nekdo problem, tak to opravdu komicke je :)
-
Kvůli hosts? To radši rovnou nový počítač a přestěhovat se na jiný kontinent.
-
reinstall Win a jedem, ne?
-
Nikdo nikoho nepranyruje. Kdyz si v systemu zablokujes pristup na IP, ktery hra vyzaduje, tak si asi MP nezahrajes. Zkus pouzivat hlavu
-
Och, změna v hosts, jaká to tragédie! Snad se najde někdo, kdo dokáže takový zapeklitý problém vyřešit. *1*
-
Pochybuju, že to výrobce udělal schválně. Spíš nečekali, že se někdo bude hrabat v konfigurácích...
-
Místo toho aby byl člověka motivovaly si kupovat originálky,tak ho akorát pranýřují že si někdy v minulosti něco cracknul(což automaticky neznamená že hru stáhnul),takový pirát si jednou konečně koupí originál a jediné co ho čeká je další nutnost crackování/hrabání se v systému...
-
Piráti by si měli uvědomit že to není vina Ubisoftu ale tim že si prostě změnili ten port v host ... a když si to neumí dát zpět jak to bylo tak dobře jim tak ! Já to zpět dal v poho :D
-
Tohle asi nebylo zamysleno schvalne, zda se, ze to je vicemene nahoda, protoze to upravou hosts souboru zapricinila piratska verze. Je to spis usmevne.
-
V Ubisoftu to jsou vocasove a zase to odnese i poctivej zakaznik... Ja stahuju cracky na hry kvuli tomu abych treba nemusel porad davat DVD treba stalker a to mam vse(mysleno vsechny 3 dily) origo... Proto mam rad steam...
-
A to si jako myslí že tímhle ty lidi napraví?
-
Nicméně ve hře s tak dobrým příběhem, jako je AC, je ten multiplayer naprosto nepotřebný.
-
to maju za to ze hraju take sracky *1*
-
tak to v Ubisoftu zase vytáhli jedno eso z rukávu, to se musí nechat... *4*
-
Hehe, dobře vám tak :).