Přejít na výpis diskuzí
Update: Proč pirátům Assassin's Creed 1,2 nejde Brotherhood
21.3.2011 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Piráti by si měli uvědomit že to není vina Ubisoftu ale tim že si prostě změnili ten port v host ... a když si to neumí dát zpět jak to bylo tak dobře jim tak ! Já to zpět dal v poho :D
-
Tak tenhle článek mě rozesmá, jestli je tohle opravdu prohlašení, který má vysvětlovat nefunkčnost MP, tak to se děte bodnout. Je možné, že lidi mají problém s MP právě kvůli upravenemu souboru, ale určitě to neni ten hlavní důvod. Hlavní důvod je ten, že Ubisoft už leta letoucí dělá MP na naprosto pošahanym systému a pak vznikne to, že většině lidí MP prostě nefunguje a nikdy fungovat nebude. Někdy pomůže když člověk zavolá poskytovateli internetu a nechá si nastavit porty (což vždycky píše Ubisoft), někomu zase pomůže když si nechá dát veřejnou IP (která je mimichodem NUTNOSTÍ, když chce např: u hry Splinter Cell hrát s někym COOP a chcete založit hru), ale někumu prostě nepomůže vůbec nic a MP si nezahraje. Ubisoft by se v první řadě měl přestat vymlouvat a začít dělat MP pořádně. Mě osobně MP nejde, na svém PC mám jen originální hry (žádný warez), ale MP v AC:B mi nejde, stejně jako mi nešel SC a jiné MP od Ubisoftu. MP od Ubi mi prostě nikdy nešel a nebo šel s velkýma problémama. Všude píšou "chyba je u Vás". Myslíte? Tak jak mi vysvětlíte, že ostatní firmy s tímhle problém nemají, mám doma desítky her od jiných firem a nikdy za celý leta jsem neměl problem s MP. Prostě koupim, nainstaluju a hraju. Ale Ubisoft prostě celý leta na lidi se*e, někomu to jde a někomu ne, nikdy to neřešily a jak to tak vypadá, asi nikdy řešit nebudou. Dokud Ubisoft nezačne MP dělat jinak, tak spousta lidí MP prostě hrát nebude.
PS: Většina diskuze je tady naprosto o ničem, každej dělá chytrýho a nebo mele blbosti, ale skoro nikdo tady neví nic o tom, proč tem MP tolika lidem nejde. Když o daném problému nic nevíte, tak rači nic neřikejte. Nesnažte se dělat chytrý, vypadáte pak spíš ještě víc hloupě *1* -
-
Od Ubisoftu hraji R6 Vegas a HOMAM5 a nemám žádné problémy. Víš vůbec, k čemu ten hosts soubor je? Odpovídat mi na to nemusíš, googlit umí každý. Ale někdo by to měl dělat před postováním. A ano, pokud neexistuje global server na coop, tak prostě potřebuješ veřejnou IP, tak to je u spousty her. Ano, "chyba je u Vás". Nejčastěji mezi židlí a klávesnicí.
-
-
Promiň ale v dnešní době, kdy se všechno naprosto zjednodušuje pro masy, budeš chtít po uživateli, aby si zřídil VIP, vypnul firewall bez upozornění co to pro něj znamená a routovat nějaký porty? S tímhle přístupem, se s mulťákem vůbec nemuseli zabývat, protože víceméně nebude fungovat pro 95% hráčů. Leda že by existoval dedikovaný server...čemuž moc nevěřim. Hru jsem nehrál a nemám to ani v úmyslu, ale podobně mě vypekla jiná hra. Pak snad jedině...Hamachi nebo jiné.
-
-
Pokud je to pro někoho nepřekonatelný problém, tak ať si tu hru nekupuje, problem solved. Jestli si jí už koupil, smůla. Aspoň se příště bude informovat a nekupovat naslepo. Nebo se třeba něco naučí, ale to bych toho chtěl moc.
-
-
-
-
Och, změna v hosts, jaká to tragédie! Snad se najde někdo, kdo dokáže takový zapeklitý problém vyřešit. *1*
-
-
Moc se nesměj, řekl bych tak 60% lidí tady by to nedokázalo *1*
Jinak já jsem si taky jednou zablokoval v host souboru pirátský MW2, pak jak jsem sehnal peníze, tak jsem to koupil a nešel mi Spec Ops. Měsíc jsem to řešil všelijak přeinstalováváním všeho možnýho, psaním na fóra a supporty až jsem si nakonec po pár týdnech vzpomněl, že já vůl si to zablokoval *7* *1* -
-
To jo, jde o to si na to vzpomenout. Pochopitelně pokud to nějaký naprosto magický instalátor neprovedl sám. V tom případě je lepší ale reinstall, protože z 90% je v tom i nějaké překvapení v podobě červího kamaráda.
-
-
LOL .. presne tak. Dela se z toho moc velky drama, ale jestli s timhle ma nekdo problem, tak to opravdu komicke je :)
-
-
Mě ten odkaz nefunguje ale pirátskou verzi jsem neměl a ACB Multiplayer funguje
*1* -
Upravit hosts neni žádnej problem, většina uživatelů v něm ani žádný funkční příkaz nemá, takže to fakt nechápu :)
Tahle zpráva je spíš zajímá z toho ohledu, že offic multiplayer přilákal "piráty" ke koupi originálky... -
Jeden debilní příspěvek za druhým. Někteří si dokonce pletou vydavatele s výrobcem, či ani nedočetli a nepochopili článek, ale hlavně že máte jasno, a víte, kdo za to může. Viďte, prdi ? *1*
-
-
Však na co něco číst, nejduležitější pro ně je, že můžou svoje moudra někde vyjádřit :D
-
-
Nicméně ve hře s tak dobrým příběhem, jako je AC, je ten multiplayer naprosto nepotřebný.
-
Hah Karma? Můžou se sice pirátům smát, ale nakonec na to doplatí Ubisoft, protože Bratrstvo je první Assassin s Multiplayerem a ten bývá častým důvodem ke koupi *3*
-
Cože? Změna v hosts? To sme všichni v pytli!!!
-
tak to v Ubisoftu zase vytáhli jedno eso z rukávu, to se musí nechat... *4*