Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já to umim s timi systémovim souborem, jenom to v textaku upravite(smazete všechny zmínky od ubisoftu) a funguje ten autopatch
  • Nevíte proč mi na netbooku nejde stáhnout Assassin s Creed
    *7*
  • :D :D šašku, x box je od nějakýho roku 2005 a rozjedou se na něm starý i nový hry, to jenom ty si musel cpát prachy do tvýho ,,silného PC", rozlišení 1920 × 1080 bodů je low? :D ty máš Barneyho Stinsona TV k PC ne? :D
  • jo.. někdo to čte, ale většinou jsou to lidi co sem pak nepíšou takový nesmysly jako ti výše *1*
  • Obávám se, že jde o dezinformaci, protože warez verze singl. normálně funguje a vůbec nic neznamená, že je modifikován txt soubor. Od toho existují skupiny jaké jsou třeba Razor či Reloaded.

Jinak kdo nemá doporučuji koupit si originál...ten multak za to stoji.
  • To že si hraješ ty neznamená, že může i jiný.
  • Cajk
    tohle taky není tak docela pravda, to se řeší resetem klíče v systému - Záleží na druhu DRM
  • Cajk
    Nemáš na to právo. Viz EULA
  • Cajk
    Napsal "mé pc" tak klídek?
  • Mám PC, i PS3. A jediný co má PS3 víc cool je název. :D
  • Tvůj děd je za zenitem. *3*
  • Pokud je to pro někoho nepřekonatelný problém, tak ať si tu hru nekupuje, problem solved. Jestli si jí už koupil, smůla. Aspoň se příště bude informovat a nekupovat naslepo. Nebo se třeba něco naučí, ale to bych toho chtěl moc.
  • a co mu jako zavidim xD ? no joo, hrozne mu zavidim tu sracku od MS s low rozlisenim, kdyz mam doma silne PC na kterym si zahraju jeste 10 let po tom, co ten jeho xboxik bude nekde na smetisti... jediny co mu tak zavidim, je ze si na tej sracce muze zahrat NHL :-D
  • Nevim táta si to stáhnul a jde mu to ok (ano opravdu táta já hraju jen na konzoli protoze me pc je trosicku za zenitem)
  • tenhle problém sem řešil o vánocích když sem dostal sc: conviction.. naštěstí sem si soubor hosts zálohoval a všechno jede ok *5*
  • Však na co něco číst, nejduležitější pro ně je, že můžou svoje moudra někde vyjádřit :D
  • Páni, ne pán, je to banda lidí :)
  • Jeden debilní příspěvek za druhým. Někteří si dokonce pletou vydavatele s výrobcem, či ani nedočetli a nepochopili článek, ale hlavně že máte jasno, a víte, kdo za to může. Viďte, prdi ? *1*
  • co to je za blbost, warez verzia ide v pohode..skidrow je pan *3*
  • ucho
    no já věřím, že bys určitě i ten multiplayer zvládl dohrát dvakrát :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit