Přejít na výpis diskuzí
Update: Proč pirátům Assassin's Creed 1,2 nejde Brotherhood
21.3.2011 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Mám už dávno assasina dohranýho na xboxu, doteď hraju multiplayer, protože stojí vážně za to a jsem upřímně rád, že jsem neměl jediný problém. Zlatej xbox live, na kterým nedokáže ani UBIsoft multiplayer pokazit *4*
-
prave preto mame clanky od neho tak radi, strasne naprd sa cita vazne vymnenovavanie faktov
-
hah! prdy kecy,normálně to jede,a kdybych tedka nepropadl Lotr online tak už to mám určitě aji dohraný ))
-
Hah Karma? Můžou se sice pirátům smát, ale nakonec na to doplatí Ubisoft, protože Bratrstvo je první Assassin s Multiplayerem a ten bývá častým důvodem ke koupi *3*
-
tak se tím hlavně chlub.
-
čte si někdo vůbec ty články?
-
Promiň ale v dnešní době, kdy se všechno naprosto zjednodušuje pro masy, budeš chtít po uživateli, aby si zřídil VIP, vypnul firewall bez upozornění co to pro něj znamená a routovat nějaký porty? S tímhle přístupem, se s mulťákem vůbec nemuseli zabývat, protože víceméně nebude fungovat pro 95% hráčů. Leda že by existoval dedikovaný server...čemuž moc nevěřim. Hru jsem nehrál a nemám to ani v úmyslu, ale podobně mě vypekla jiná hra. Pak snad jedině...Hamachi nebo jiné.
-
takze i tech par popelsenych piratu co by si Brotherhood koupili si ted radeji stahne piratskou verzi? gratuluji UBI, to jste to tedy vyresili :D
-
Teda, nechcu nic říkat, ale na gamepadu se to nedá hrát, zkoušel jsem to s Xboxovým a vůbec to nejde, narozdíl od pohodlné a přesné klávesnice a myši...
-
Chujovina, jedničku i dvojku tu mám cracklou a brotherhoods pohodička.
-
To je samozřejmě nesmysl, mám veřejnou IP a multiplayer normálně hraju.
-
návrh - nečti to
-
...zloděj kříčí, chyťte zloděje... :-)
-
tohleto je blbost blbostí *1* s kámošem sme měli warezáckej ac 1 i 2 a normálně hrajem *5*
-
Playman na FB píše aby lidi povolili port 1000, aktualizovali router, volali ISP. Co to je za blbost ? To, že jsou v Ubisoftu idioti a vyberou portu menší než 1024, není můj problém. Jiný hry nainstaluju a hraju MP. AC:B je hrozný zklamání. Mrzí mě, že jsem to koupil. Pirátskou verzi jsem neměl, hosts jsou čisté a přesto MP nejede.
-
Mapuje domény na IP adresy. Můžeš si tedy klidně přesměrovat seznam.cz na IP dresu Googlu :)
-
Problém bude asi trochu jinde než v hosts. Zatím se mi vrátila 1/4 originálek co jse na shopu prodal. Pokud má někdo veřejnou IP tak si taky nezahraje.
-
http://www.eurogamer.cz/articles/piratum-nejde-aktivovat-ac-brotherhood
-
Cože? Změna v hosts? To sme všichni v pytli!!!
-
Od Ubisoftu hraji R6 Vegas a HOMAM5 a nemám žádné problémy. Víš vůbec, k čemu ten hosts soubor je? Odpovídat mi na to nemusíš, googlit umí každý. Ale někdo by to měl dělat před postováním. A ano, pokud neexistuje global server na coop, tak prostě potřebuješ veřejnou IP, tak to je u spousty her. Ano, "chyba je u Vás". Nejčastěji mezi židlí a klávesnicí.