Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    No, to "nedostatek skillů" bylo jak od pubertálního hopera :D
  • Nemáte krást!!!!!!! A náhodou na TG jsou dobře psaný články ,chtělo by to ještě víc tím hospodským stylem jak jste to řešili jednou v podcastu
    *4*
  • Tak tenhle článek mě rozesmá, jestli je tohle opravdu prohlašení, který má vysvětlovat nefunkčnost MP, tak to se děte bodnout. Je možné, že lidi mají problém s MP právě kvůli upravenemu souboru, ale určitě to neni ten hlavní důvod. Hlavní důvod je ten, že Ubisoft už leta letoucí dělá MP na naprosto pošahanym systému a pak vznikne to, že většině lidí MP prostě nefunguje a nikdy fungovat nebude. Někdy pomůže když člověk zavolá poskytovateli internetu a nechá si nastavit porty (což vždycky píše Ubisoft), někomu zase pomůže když si nechá dát veřejnou IP (která je mimichodem NUTNOSTÍ, když chce např: u hry Splinter Cell hrát s někym COOP a chcete založit hru), ale někumu prostě nepomůže vůbec nic a MP si nezahraje. Ubisoft by se v první řadě měl přestat vymlouvat a začít dělat MP pořádně. Mě osobně MP nejde, na svém PC mám jen originální hry (žádný warez), ale MP v AC:B mi nejde, stejně jako mi nešel SC a jiné MP od Ubisoftu. MP od Ubi mi prostě nikdy nešel a nebo šel s velkýma problémama. Všude píšou "chyba je u Vás". Myslíte? Tak jak mi vysvětlíte, že ostatní firmy s tímhle problém nemají, mám doma desítky her od jiných firem a nikdy za celý leta jsem neměl problem s MP. Prostě koupim, nainstaluju a hraju. Ale Ubisoft prostě celý leta na lidi se*e, někomu to jde a někomu ne, nikdy to neřešily a jak to tak vypadá, asi nikdy řešit nebudou. Dokud Ubisoft nezačne MP dělat jinak, tak spousta lidí MP prostě hrát nebude.

PS: Většina diskuze je tady naprosto o ničem, každej dělá chytrýho a nebo mele blbosti, ale skoro nikdo tady neví nic o tom, proč tem MP tolika lidem nejde. Když o daném problému nic nevíte, tak rači nic neřikejte. Nesnažte se dělat chytrý, vypadáte pak spíš ještě víc hloupě *1*
  • islo o dobru volu predajcu, nebola to jeho povinnost - ine je zobrat naspat starsiu hru, ktora funguje a ktora sa da v pohode predat dalej mozno aj v plnej cene (ak nejavi znamky pouzitia), ine je zobrat naspat full price ACB s pouzitym cd-klucom, ktore si uz moze predajca tak max strcit do ...... nakladov.
  • Nikdo z distributorů ani výrobců ani jiných přidružených firem s tím nemá co do činění. Můžou za to crackeři. Jestli chceš vyvolávat nepokoje, směřuj je na ně, že dělají nekvalitní cracky.
  • ja sem mluvil o tom ze se ma zažalovat playman
  • a zapomel jsem udat, vedouci obchodu sam nabidl at vratim hru v 14.denni lhute, tedy bez udani duvodu
  • 2x uz jsem vracel originalni hru po rozbaleni, po nainstalovani.....jednou to byla hra FIFA 2000 a jednou to byla hra DRIVER 3, na vsech PC tyto hry sly, ale na mem PC proste ani jedna z techto her nesla....nevim cim to tehda bylo. Vse slo vratit do 14 dnu bez problemu....hlavne driver 3, protoze vydavatel hry neposkytl zadnou technickou podporu.....
  • Ubisoft s tím nemá pranic společného. Kdyby se dalo žalovat za nedostatek / neexistenci intelektu, už bych žaloval.
  • proč ku**a dostal tolik mínusů? :D jenom kvůli tomu, že vás 13 nemá xbox?
  • jsou to zmrdi kdyby to apson rekli oni je takhle nechaj vyhodit penize aby jim rekli todle to je na zalobu !!!!!!!! hromadná žaloba by uspela stejne by nemohli dokazat za jakym ucelem sis crackl hru tvoje zbozi tvoje volba hajzlové meli by je udat na obchodni komoře
  • hh tak už nič.
  • "s čímž má řada „pirátů“ evidentní problém (nedostatek skillu), "

sorry Peter, ale kazdy tvoj clanok alebo novinka alebo co, ma len viac utvrdzuje v tom ze si .. no nechcem byt vulgarny, tak poviem ze pelo. neuveritelne ma iritujes.

ti tie clanky pises jak keby si sa s kamaratmi rozpraval na pive, ale to si si pomylil.

a nechapem TG jak to ze ta uz davno nevyhodili. proste priserne
  • No neviem či to pravo vrátenia do 14 dní platí aj na hry. Čo vy ostatní na to?
  • offtopic: ak z hry odstranis ochrannu foliu, nemas narok ju bez udania dovodu vratit (podobne ako knihy, casopisy apod.), ona sa totiz nevola ochranna len preto, ze zabranuje poskriabaniu obalu
  • pekna odpoved playmana.I kdyz je to uplna blbost dejme tomu, ze je pravda......Abych si koupil originalni hru a nesla mi a vydavatel teto hry pro domaci trh odpovedel takto, zaslouzil by nejrychlejsi krach a pral bych mu to. Osobone playmana nemam rad, nenavidel jsem ho cim dal vic s kazdym vydanym splinter cellem.Pro ty kteri o hre neco vedi, vi proc. Nevim no, je delsi dobu znamo, ze dnesni skupina prodejcu se chova cim dal hur a tohle je zdarny priklad. Jako bych v te odpovedi citil vysmech....ihned bych proto hru zabalil a vratil do 14.dnu bez udani duvodu, na to mame pravo.....inu opet se ukazuje, ze okopirovane hry jsou lepsi nez slavne originalky
  • CO má vůbec bejt v Hosts ja tam mam jen 127.0.0.1 localhost
  • Nezdá se mi, že by to nikdo nehrál. Nikdy jsem nečekal déle, než dvě minuty. A mimochodem, stačí zavítat na česká fora assassina a najdeš tam spoustu čechů, které si můžeš přidat do přátel a domluvit se s nimi na hraní. V tomhle bych tedy problém neviděl.
  • Mě ten odkaz nefunguje ale pirátskou verzi jsem neměl a ACB Multiplayer funguje
    *1*
  • ucho
    problém může být jakýkoli, bug, problém serveru, zmíněný soubor, cokoli. to ale neznamená, že ti Ubisoft zakázal multiplayer... takže veškeré tyto závěry jeho směrem jsou pouhé výkřiky. máš hru legálně? máš čisté svědomí? tak to řeš s nimi nebo s českým distributorem, jednoduché...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit