Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tenhle problém sem řešil o vánocích když sem dostal sc: conviction.. naštěstí sem si soubor hosts zálohoval a všechno jede ok *5*
  • Nevim táta si to stáhnul a jde mu to ok (ano opravdu táta já hraju jen na konzoli protoze me pc je trosicku za zenitem)
    • Cajk
      Napsal "mé pc" tak klídek?
    • Tvůj děd je za zenitem. *3*
  • http://www.eurogamer.cz/articles/piratum-nejde-aktivovat-ac-brotherhood
  • Problém bude asi trochu jinde než v hosts. Zatím se mi vrátila 1/4 originálek co jse na shopu prodal. Pokud má někdo veřejnou IP tak si taky nezahraje.
    • To je samozřejmě nesmysl, mám veřejnou IP a multiplayer normálně hraju.
  • Hehe, dobře vám tak :).
  • to maju za to ze hraju take sracky *1*
  • já to umim s timi systémovim souborem, jenom to v textaku upravite(smazete všechny zmínky od ubisoftu) a funguje ten autopatch
  • A to si jako myslí že tímhle ty lidi napraví?
    • Pochybuju, že to výrobce udělal schválně. Spíš nečekali, že se někdo bude hrabat v konfigurácích...
    • sleepless
      Tohle asi nebylo zamysleno schvalne, zda se, ze to je vicemene nahoda, protoze to upravou hosts souboru zapricinila piratska verze. Je to spis usmevne.
  • V Ubisoftu to jsou vocasove a zase to odnese i poctivej zakaznik... Ja stahuju cracky na hry kvuli tomu abych treba nemusel porad davat DVD treba stalker a to mam vse(mysleno vsechny 3 dily) origo... Proto mam rad steam...
  • tohleto je blbost blbostí *1* s kámošem sme měli warezáckej ac 1 i 2 a normálně hrajem *5*
    • tak se tím hlavně chlub.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit