Přejít na výpis diskuzí
Update: Proč pirátům Assassin's Creed 1,2 nejde Brotherhood
21.3.2011 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Piráti jsou verbeš co si neváží práce jiných, jen donich. :)
-
-
Hlavně že ty máš svědomí čisté.
-
-
Já mám :), nejsem žádnej závislák co sedí jen u toho krámu a když už semi něaká hra líbí tak jdu a koupím sijí :)
-
-
Já ti věřim ty jsi vzor poctivého člověka.
-
-
-
-
Lenze toto je podraz na tych co zakupili original pirat nepirat dal za to peniaze a ma na to pravo hrat MP bez debaty
-
-
tohle přeci není žádný podraz. není to něco, co provedl Ubisoft, za tohle může jen a pouze pirátská verze... chyba je pouze na straně uživatele, ne Ubisoftu. však o tom článek píše, karma... :)
-
Co je proboha složitého, na smazání pár řádků se serverama Ubisoftu v Hosts.
-
Vzdyt muzou, Ubisoft jim v tom nijak nebrani.
-
Však to právo má, ale tak co má Ubisoft dělat? Když si někdo kvůli cracku zablokoje ze svýho počítače komplet přístup na servery Ubisfotu, tak se k nim holt z toho počítače nepřipojí ani kvůli MP a i když se Ubisoft bude stavět na hlavu, tak s tím nic neudělá
-
-
takze i tech par popelsenych piratu co by si Brotherhood koupili si ted radeji stahne piratskou verzi? gratuluji UBI, to jste to tedy vyresili :D
-
-
čte si někdo vůbec ty články?
-
-
jo.. někdo to čte, ale většinou jsou to lidi co sem pak nepíšou takový nesmysly jako ti výše *1*
-
-
-
Tohle chovani Ubisoftu je na zalobu, jak mi dokazi ze jsem hral piratskou hru v minulosti? Doufam ze amici je k tomu soudu poslou
-
-
? :)
to jsi napsal na základě nadpisu a článek jsi nečetl že :)
-
-
koupil original brotherhood a stejne multiplayer nikdo nehraje. Cumel sem nez se nekdo prihlasi asi pul hodiny nez me to prestalo bavit a ja si rikal..."proc sem sakra nestahnul warez kdyz to nikdo nehraje"...
-
-
Nezdá se mi, že by to nikdo nehrál. Nikdy jsem nečekal déle, než dvě minuty. A mimochodem, stačí zavítat na česká fora assassina a najdeš tam spoustu čechů, které si můžeš přidat do přátel a domluvit se s nimi na hraní. V tomhle bych tedy problém neviděl.
-
-
este ze sou tu konzole pro hry typu AC na kterejch si u PC clovek tak akorat zlame prsty i s klavesnici :D vyzkousim PC "demo", zalibi, koupim pro PS3, dohraju, prodam... :)
-
-
Teda, nechcu nic říkat, ale na gamepadu se to nedá hrát, zkoušel jsem to s Xboxovým a vůbec to nejde, narozdíl od pohodlné a přesné klávesnice a myši...
-
-
Mám PC, i PS3. A jediný co má PS3 víc cool je název. :D
-
-
-
Nevíte proč mi na netbooku nejde stáhnout Assassin s Creed
*7* -
Ja uz som to presiel, len aby ste vedeli *5*
-
Co polepšení hříšníci? Co ti, co si originální hru crackli, protože nechtěli přistoupit na podmínky stupidní protipirátské ochrany?
-
-
a on jim někdo brání v tom hraní multiplayeru? problém je přeci pouze na jejich straně, je to opravitelný problém, je to pouze kuriozita, žádná aféra...
-
-
Juhehé! Jo jo, boží mlýny! *1* *1* *1*