Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja uz som to presiel, len aby ste vedeli *5*
  • este ze sou tu konzole pro hry typu AC na kterejch si u PC clovek tak akorat zlame prsty i s klavesnici :D vyzkousim PC "demo", zalibi, koupim pro PS3, dohraju, prodam... :)
    • Teda, nechcu nic říkat, ale na gamepadu se to nedá hrát, zkoušel jsem to s Xboxovým a vůbec to nejde, narozdíl od pohodlné a přesné klávesnice a myši...
      • Mám PC, i PS3. A jediný co má PS3 víc cool je název. :D
  • koupil original brotherhood a stejne multiplayer nikdo nehraje. Cumel sem nez se nekdo prihlasi asi pul hodiny nez me to prestalo bavit a ja si rikal..."proc sem sakra nestahnul warez kdyz to nikdo nehraje"...
    • Nezdá se mi, že by to nikdo nehrál. Nikdy jsem nečekal déle, než dvě minuty. A mimochodem, stačí zavítat na česká fora assassina a najdeš tam spoustu čechů, které si můžeš přidat do přátel a domluvit se s nimi na hraní. V tomhle bych tedy problém neviděl.
  • Tohle chovani Ubisoftu je na zalobu, jak mi dokazi ze jsem hral piratskou hru v minulosti? Doufam ze amici je k tomu soudu poslou
    • ucho
      ? :)
      to jsi napsal na základě nadpisu a článek jsi nečetl že :)
  • :D:D no joo debilove a jeste si pak budou stezvat :D
  • Ako pod upravou hosts myslia ko upravit textak s IP a domenovymi menami v %sysdir%/system32/drivers/etc/hosts ??? No to musi byt hrozne zlozite. Ale co sa cudujem ked po forach s warezom su navody na crackovanie ako pre retardov, potom tak musi vyzerat aj "piratska" komunita. http://www.youtube.com/watch?v=hQASnibFf0A
  • Ale zase na druhou stranu jde vidět, kolik pirátů si po dobré zkušenosti s předchozí hrou koupilo originál. Takže nestahují jen děti co nedají za hru ani vindru. Každopádně i když se teď ubisoft směje, naštval si určitě mnoho zákazníků. Prostě dvousečný meč.
  • Lenze toto je podraz na tych co zakupili original pirat nepirat dal za to peniaze a ma na to pravo hrat MP bez debaty
    • ucho
      tohle přeci není žádný podraz. není to něco, co provedl Ubisoft, za tohle může jen a pouze pirátská verze... chyba je pouze na straně uživatele, ne Ubisoftu. však o tom článek píše, karma... :)
    • Co je proboha složitého, na smazání pár řádků se serverama Ubisoftu v Hosts.
    • posila
      Vzdyt muzou, Ubisoft jim v tom nijak nebrani.
    • Však to právo má, ale tak co má Ubisoft dělat? Když si někdo kvůli cracku zablokoje ze svýho počítače komplet přístup na servery Ubisfotu, tak se k nim holt z toho počítače nepřipojí ani kvůli MP a i když se Ubisoft bude stavět na hlavu, tak s tím nic neudělá
  • to je zas stupidní medializace...
  • Piráti jsou verbeš co si neváží práce jiných, jen donich. :)
    • Hlavně že ty máš svědomí čisté.
      • Já mám :), nejsem žádnej závislák co sedí jen u toho krámu a když už semi něaká hra líbí tak jdu a koupím sijí :)
        • Já ti věřim ty jsi vzor poctivého člověka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit