Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jen čekám kdy ho nějaký americký soud označí za teroristu to je teď přece IN.
  • http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/19898-hacker-geohot-projevil-zajem-o-windows-phone-7-microsoft-mu-nabidl-zdarma-telefon

ono zase tak horky to nebude stou jizni amerikou ;)
  • Microsoft kontaktuje hackera, který rozbil ochrany PS3
    http://www.h-online.com/security/news/item/Microsoft-woos-hacker-George-Hotz-1175302.html *12*
  • sorry za miji cz sem ital muzu se teptat a comaj delat tich 100000 lidi cosi koupyli ps3 jen kvuli tomu zetaqm byl linux ???? prachy uz sejim nevratej jednoduche
  • Nekupovat výrobky Sony. Beztak už toho moc kvalitního neprodává.
  • Nevím co bylo oprávněného na tom, že nalákali zákazníky na PS3 s podporou her z PS2, a pak to blokli. Jen do nich.
  • Jsem přesvědčenej a vastně jsem to dostal i potvrzeno od pracovníka Sony FR, že tohle Sony velmi dobře sleduje, a snaží se usměrňovat i diskuse na netu. Takže, možná i zde řádí.
  • Doufám, že Sony za tyhle aktivity tsunami vyplaví sklady. Díky tomuhle kroku si již nikdy nic od Sony nekoupím.

Teď už můžeš reagovat na tu neemoční část.
  • Anarcha
    Měje teda upřímě jedno jak dopadne Hotz nebo jestli sony krachne a podobně co mě spíš znechucuje jak soud dovolý firmě přístup k soukromým informacím a to potažmo i k těm co s případem nesouvisí co je komu do toho na jaký stránky lezu pokud z nich nestahuju nelegální software a i když ho stáhnu zákon snad porušuju až jeho použitím . Specálně koupí PS3 asi člověk odevzdává veškeré soukromý sony. To bych blil.
  • john.linhart
    Tak abys zalezl zpátky pod kámen, ne? *7*
  • je to jednoduchy, uz si nikdy od Sony nic nekoupim!!!
  • pravila maminka....
  • jo casem casem *3*
  • Spades
    to je tedy podivne, protoze kdyby je zajimaly penize, tak je nevyhazujou oknem tim, ze stihaji hackera po celem svete :D:D:D
  • MoravaGeorge
    já, vím, tohle na novinky namá, tak se tam zase vrať a pokračuj ve čtení *5*
  • presne tak *3*
  • novinky to je jina liga *1*
  • Bohužel jsou meyi námi tací který by "Sony za tyhle aktivity doufám tsunami vyplaví sklady s PS3" *7*
  • pravda, pravda
  • a na straně třetí ti co přikvačí s nějakým komentem co je jako že hodně nad věcí *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit