Přejít na výpis diskuzí
Update: PS3 hacker George Hotz (ne)uprchl do Jižní Ameriky
23.3.2011 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
ten titulek me fakt rozesmal :D
jakoby z oka vypad zpravam o valecnejch zlocincich z druhy svetovy. -
Zákon je zákon, zákon se musí dodržovat, na to se prostě nehraje, neutekl a právnici mu nezískávali čas na útěk kvůli tomu, že by byl nevinný a byl čistý i před svým svědomím..kdyby jsme takhle stavěli lidi nad zákon kvůli tomu, že si "někdo" myslí, že je to v pořádku protože mu z toho neuniká výdělek je prostě a jednoduše nesmysl.
-
Není to ten to hacknul iPhone ? Doufam ze ne, protoze se dozaduju svych hacku :D:D:D
-
Trespass ? Co ma sakra hacknuti PS3 spolecneho s vniknutim na cizi pozemek ? :D:D:D:D
-
Tam obvinili starou babku za sebeobranu proti zolodeji :D z USA bych utekl za paleni DVDcek :D:D:D
-
za provinění se proti mizerným špatným zákonům ho lidé klidně mohou heroizovat, nedivím se, já bych přímo neheroizoval, prostě dělal něco co je dle mého naprosto v pořádku po morální a čestné stránce, to je u mě nadřazený jakýmkoliv zákonům.
Ale dodatek k DMCA ho z toho snad vyseká stejně jako ve sporu s Apple. -
ty toho o fungovani justice v USA moc nevis, kdyz ti vadi ze utekl, ze?! Hotz moc dobre vic proc a dobre udelal.
-
což bude spíš tim, že si moji narážku jen nepochopil, ale to se stává i v lepších rodinách : )
-
* Violating the Digital Millenium Copyright Act (17 U.S.C. § 1201)
* Violating the Computer Fraud and Abuse Act (18 U.S.C. § 1030)
* Contributory copyright infringement (17 U.S.C. § 501)
* Violating California Comprehensive Computer Data Access and Fraud Act (§ 502)
* Breach of Contract (related to the PlayStation Network User Agreement)
* Tortious interference
* Misappropriation
* Trespass
Z wikipedie, to, že se několikrát provinil proti zákonům je fakt, nemůžeš ho heroizovat -
neviem či ti tu háčkovanie pomôže, možno štrikovanie
-
Verejnost samozrejme sympatizuje s novodobymi Robiny Hoody, kteri se jen snazi trochu zatopit mocnym a udajne tim prospet ubohym nevolnikum, kterym prece zla Sony blokuje Linux atd. Na strane Sony je pravo a vse co delaji je opravnene. Na druhou stranu si tim kopaji hrob, protoze tohle je velice spatny marketing. Snad jim ten varovny priklad stoji za to. Evidentne je pro ne neprolomitelnost PS3 zcela zasadni.
Osobne v teto kauze nesympatizuji ani se Sony, ani s Hotzem. Kdyby byl Hotz napr. takovy hrdina a stal si za tim, ze nedela nic spatneho a protipravniho, neutikal by nekam Jizni Ameriky, ale postavil by se obvineni celem. -
I na kreativitu a touhu po poznání se váží zákony, jako mladší jsem také tagoval na mosty a říkal, že dělám umění a svět mě nechápe. :D Přesto se i tímto lidé živí tím, že to dělají legálně, musíš to brát takhle..tak to nefunguje, připravuje někoho o výdělek, taky bych byl asi nasranej, to se musí nechat, jakým způsobem to ale Sony dělá je věc druhá..fašisti :D
-
Ne, nemůžeš - nedávalo by to jednoduše smysl. *1*
-
Člověk si nevybere...jeden je zatracenej hacker a druzí jsou ještě zatracenější fašisti, když tady vyhraje ten zatracenej hacker, klidně řeknu, že ve světě vládne anarchie a můžou si podobná hovada dělat co chtějí, ale když vyhraje Sony, budu si zase říkat, že fašistický organizace vystrčují růžky, takže je mi v podstatě jedno jak to dopadne, ať toho všiváka ti fašouni klidně sežerou
-
Ak by sa dostal do basy tak by som sa naučil hackovat a zničil by som cely sony *1*
-
Čemu by to prospělo kdyby ho šoupli do basy? Bude svět lepší? Ne, jen se zas ukáže, že světu vládnou velké společnosti existující hlavně za účelem vydělávat peníze, a pro jednotlivce, kterého žene kupředu kreativita a touha po poznání, tu není místa.
-
Vyjmenuj jeho zločiny.
-
Obyčejný zločinec.
-
S notnou dávkou škodolibosti mohu na tvou adresu říci to samé.
-
George Hotz BOREC