Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak někoho připravil o peníze? vrátil tam funkci která tam už byla a s kterou to Sony prodávalo, to se jako předtím Sony samo připravovalo celou dobu o peníze nebo jak? nějak ti to nehraje hochu :D

Připravovat někoho o peníze, to jsem nikdy nepovažoval za morálně správné, necpi mi tyhle svoje kydy do huby, morálně správný mi konkrétně přijde to co udělal on a ne to o čem ty se tady snažíš ostatní přesvědčit, že údajně udělal.

Tak ať se tim pochlubí, nějak to světu oznámit musel a mediální aféru z toho pak dělají novináři a jejich zájem, ale dělat z něj exibouše jak píšeš ty *7*
  • Tak hodně se chlubil tím prolomením, ten by se nikomu do krámu nehodil, má moc velkou pusu. Je fakt, že pro tebe bude mít svědomí jak křišťálové jezýrko, když ti příjde po morální stránce fajn někoho připravovat jen tak z hecu o peníze. :D
  • Urug
    Že si seš těmi zákony tak jistý.
    Tobě přijde normální, že si něco koupíš a někdo ti bude říkat co s tím můžeš a nemůžeš dělat? Že ho to možná připraví o peníze...a nemohla by to třeba být chyba výrobce? Nepřipraví se o ty peníze sám, protože něco zanedbal? Anebo dá se tu vůbec mluvit o nějakém "připravování o peníze?" Není to prostě přirozený jev, s kterým musel někdo počítat, než se rozhodl v onom oboru podnikat? Například si odmítal připustit, že vývoj je nezastavitelný a nehodlá se s tím smířit ani nyní a obrací se s tím na soudy?
  • Zato ty musíš být sen každého rebela. :DDD Já si nemůžu pomoct, ale ty odsuzuješ moji prostou dedukci a sám tady píšeš takové moudra že by z toho jeden padl...já nerazím žádnou logiku dodržování každého zákonu, snažím se ti říct, že ten zákon musíš dodržovat, když ho dodržovat nebudeš, budeš čelit následkům..klidně ho nedodržuj, třeba pak dopadneš jak Geo a budou tě tu lidi heroizovat, jak potápíš velké korporace, bravoooo, Robin Hood, jen škoda že se s nikým nepodělíš. Už se těším, až si lidé teda řeknou "NE", nebudeme dodržovat zákon o autorských právech, však nám pak budou stačit hry na webgames, když nikdo nebude dělat pořádné pecky, páč se to rozkrade. :DDDDD Rychle, čekám na další zákon, třeba nějaký z totality, však to je stejné jako zákon o autorských právech. Ten může, ba musí, poškodit jen ty, co ho úmyslně porušují, hacery, piráty a podobně, pokud poškodí tebe, jakožto člověka co nikdy nic nestáhl ani nic podobného, potom bude něco smrdět, ale v tomto případě se to ani zdaleka nestalo, to by pak totiž nemusel utíkat do JA
  • Nejdřív, že utíká kvůli špatnému svědomí, teď že se exhibuje, a co dál doktore?

Podle toho jak zasvěceně mluvíš o jeho osobě ho znáš jak vlastní díru.
  • Urcite min, nez PS3, protoze Sony investovala do Cellu
  • Ať si zločinci pobíhají po světě, souhlasím .
  • Ať si zločinci pobíhají po světě, souhlasím.
  • Xbox se musel ze začátku zcela určitě také zadotovat. Bylo by fajn, kdyby Petr Poláček či jiný investigátor sepsal článek o prodejnosti her, současných počtech prodaných konzolí atd.

Ať máme zase jednou přehled :)
  • On nikoho neokrad...
  • Spíš konkurence by s ním mohla pochodit. :D Ale takového profláklého exhibicionistu nikdo moc chtít nebude :D
  • Z těch tvých řečí je jasně vidět, že razíš logiku dodržování jakéhokoli zákona i když je špatný, tak to neokecávej. Fakt ovce :D tobě prostě ať zákon nařídí sebevětší pitchovinu, tak jí budeš dodržovat viz ten tvůj příklad s pokrývkou hlavy, ani omylem tě nenapadne takový kravině vzdorovat, ty si prostě sen všech zákonodárců, hlavně aby tě náhodou nestihnul trest za nedodržení tupýho zákona viď?:D

Takto prostě chlapče je jen do doby kdy dostatek lidí řekne NE a přestane takový debilní zákon dodržovat. Na hlavu se netřeba stavět.

"zákon o autorských právech hloupý může být jen pro rádobypirátíky a hackery"

Musím tě vyvést z omylu, ne každý zákon který je zde na ochranu někoho je dokonalý, takové zákony totiž moohou poškodit jiné a být několika sečné, ty si zákony představuješ jak Hurvínek válku, tak radši dál dedukuj jak Geohotz zbaběle utek před svym svědomím :D
  • Tushan
    souhlas
  • však si taky pičoslav *1*
  • Já bych ho zaměstnal v uranovým dole.
  • Myslim, ze predstava, jak velke spolecnosti najimaji hackery, co se jim bouraji do databaze, aby pro ne pracovali se precenuje. Oni sice umi, ale taky to sou potizisti a da se od nich snad ocekavat loajalita k firme, nebo duveryhodnost? *3*
  • Xykon
    Kdyby ho radši zaměstnali, když je tak dobrej...
  • Mluvíš jako by okrad tebe *7*
  • Nevím co napsat...to je síla co si napsal, ty na mě koukáš, že jsem vydedukoval že utekl kvůli tomu, že nemá čisté svědomí a ty jsi dokázal vydedukovat z toho, že jsem napsal, že by se zákony měly dodržovat jakýsi hemly o ovečkách a bla bla bla tuny dalšího internetového klišé, ty "protiproudovče". :DDDDDD Já si myslím, že tobě to bez urážky pomaleji myslí, já si pamatuji zákon nutnosti pokrývky hlavy, ať je to zákon jak hloupý chce, tak nedodržuješ-li ho, musíš čelit následkům, tak to je prostě je i kdyby ses na hlavu postavil (neberu v potaz prostesty a podobně, to je potom odpovídající reakce na hloupé zákony, ale zákon o autorských právech hloupý může být jen pro rádobypirátíky a hackery, pro ty co se tím živý takové ztráty opravdu vadí)

K tomu druhému taky nemám co odpovědět... :DD Ty jsi zase vydedukoval,, že já si myslím, že každý kdo uteče nemá čisté svědomí...nikoliv, já říkám, že ON nemá čisté svědomí *7*
  • Naaaajs, tak mu treba namyslenemu parchantovi, takto by malo dopadnut kazdre prasa co skodi druhym len tak z roztopase, alebo koli slave alebo neviem, bodaj by toho zmrda nakoniec chytili a naozaj ho zavreli do basy, tam kam aj naozaj patri, klamar a "vseumel" velkohuby. Aspon aky taky naznak ze predsa len je na tom svete kusok spravodlivosti :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit