Přejít na výpis diskuzí
Update: PS3 hacker George Hotz (ne)uprchl do Jižní Ameriky
23.3.2011 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
:D .. ty si to zvládneš vysvětlit sám.
-
bože, tak ať si Sony najme nějakýho zabijáka, který toho hota odrovná, to je taková práce. a bude klid
-
S tímhle souhlasím, rovněžtak s tím, že tenhle hacker ohrozil investice všech obyčejných lidí. Je nesmysl tudíž s tímhle odpadem společnosti zastávat jakékoli sympatie.
-
takže sis prostě řekl, že tam připíšeš nějakou blbost s tím, že by tě zajímalo, kdo se na to chyít? to je ten důvod, na který jsem se ptal? tak proč takové blbosti píšeš? :)
klidně to zkus znovu: jaký konkrétní smysl má u této problematiky, že zmíníš, že máš doma xbox360 a originály? :) -
:D zbytečná ztráta enerige .)
-
jak nepatří??koupil ho tak patří... *3*
-
Ne to byl jen příklad u kterýho už když jsem ho psal sem si říkal "zajímalo by mě koli blbů se zrovna tohodle chytí" congratulations.
Ono má hodně smysl když se tady nějakej neznámej anonym nečím chlubí... :D
Na tohle sem ani neměl odepisovat ale někdy si člověk prostě nemůže pomoc. -
A bez obyčejných lidí by neměly korporace pro koho dělat a komu prodávat, ještě tam máš dál něco chytrýho hormone?
-
Sony už dávno není, co bývala. Poruchovost prvních "Fat" verzí PS3, zrušení podpory PS2 her, aby na nich mohli rýžovat kvůli "HD verzím", totalitářské praktiky jak z Orwellova 1984 a tak dál a tak dál...
-
Bez těchto korporací bys neměl co hrát, tak zklidni hormon.
-
co má s tímto článkem společného to, jakou máš doma televizi, jestli máš doma xbox a jestli máš doma nějaké originály? to se tím chceš chlubit nebo něco ostatním dokázat nebo jaký význam má ten dovětek?
-
Ještě jedna věc co se mi hnusí a dá se to tak trochu na toto aplikovat. Stačí se podívat kam to spěje když si korporace vydobyde nějaké postaveni. Chtěl jsem si koupit a koupil TDU 2 - na PC . Rikal jsem si konecne to koupim vcelku hezkou digitalni cestou .. predstahnu si to , zakoupim z domova, zadne dalsi objednavani (v tom se mi digital celkem libi) cekani na postu , jen cekani na stazeni .. no a ac vse hovori ve prospech digitalu , evidentne naklady na skladovani digitalni kopii u Valve a me osobni stazeni musi byt mega-giganticke , když prekročí lisovani, tisk a distribuci do tisicu obchodu postou a letecky po celem svete .. Neb bych si jinak nemohl koupit tu fyzickou v krabici za 900 kdyz digitalne vyskladnena stala 1200 .. Tam to vede kdyz si Steam vydobyde pozici .. Kam by to vedlo , ač je to svym zpusobem temna sila, kdyby takovy lidi jako GH a dalsi a dalsi neexistovali. Pro me nekam kde by se mi moc nelibilo . A to co zaplati GH pravnikum , ten ucet bych videt teda nechtel ..
-
Myslis ze postoj pro/proti geohotoj zavisi na tom, jestli clovek premysli?
Premyslels nad tim? : D -
Tak utekla ta svině nebo ne? Z článku jsem to nepochopil.
-
A až mi bude Sony misto prodeje PS3 se mnou sepisovat najemní smlouvu na PS3 tak tam at si treba vybleje nejaky podminky ..
-
Další člověk co přemýšlí... pozitivní *3*
-
A zajímalo by mě kolik zvás chytráku si nikdy nic nestáhlo zadarmo i když to bylo protiprávní...
Vtipný že si neuvědomujete jak by svět vypadal kdyby tyhle společnosti měly všechno dokonale zajištěné.
Bez jejich vědomí by jste si ani neuprdli !!! Nebo ano, ale za každý uprdnutí malej poplatek. So go on!!!!! Jde vidět žě někteří zvás jsou pomalu ale jsitě přesně tam kde je někdo chce mít...
Jak napsal Urug:
"Čemu by to prospělo kdyby ho šoupli do basy? Bude svět lepší? Ne, jen se zas ukáže, že světu vládnou velké společnosti existující hlavně za účelem vydělávat peníze, a pro jednotlivce, kterého žene kupředu kreativita a touha po poznání, tu není místa."
To vystihuje celé dokonale.......Naštstí tu i někdo vybočuje ze stáda...
Mám doma domácí kino od Sony za několik desítek klacků, od MS xbox360 se spoustou origošek.Tak než začnete klikat na mínusky zamyslete se. Myslet je Vám stále ještě dovoleno.... -
Ja souhlasím, jsem rozhodně pro aby někdo kdo něco umí ukázal nám, co to nedokážeme , jestli tvrzení Sony například o tom že maji baječný systém a naše kreditky jsou u nich v bezpečí je založené na pravdě. A když se zjistí že ne .. mají v Sony vědomí kde udělali chybu a mají co napravovat .. Když potřou hrubou silou (a to nemyslím jen Sony) všechny co jsou shopni ukázat na zabezpečovací problémy, budou nám jednoho dne všichni tvrdit a vtloukat do hlavy reklamou a PR kecama že je vše baječné a dokonalé .. Ja to beru tak že je spiš takový člověk posouvá dál a poukazuje na problémy ..
-
F*CK OF ALL CORPORATIONS...... M$, $ony.....
Když si koupíte auto od BMW a následně si ho sami upravíte, změníte nastavení motoru, změníte design atd. může vás snad BMW za to zavřít? nebo vás pokutovat? BLBOST!
Tohle nechutný honění peněž je vážně hnus. Pak se tady ještě fňuká že jedné z těchdle megakorporací uniklo pár peněz no hrůza... Spíš by měli zaměstnat natolik schopný lidi kteří vybudují dostatěčně bezpečný systém...
Aby pak nepřišel náctiletej týpek a celýmu světu ukázal že to obejdete pomocí flashky... :D O iPhonu nemluvě...
Nemám proti tomu nic, ještě že tihle lidi nevymřeli jinak by nás tyhle společnosti všechny sežraly zaživa. Což se jednoho dne možná taky stane.
Těmhle lidem fandím a je mi víte kde co si o mě za to tady kdo bude myslet. -
Jinými slovy si Sony sama zůsobila, že to někdo hacknul, což ale neni problém zákazníků, ty vůbec nemusí zajímat že Sony je neschopná a přichází s křížkem po funusu, zákazníky zajímá, že jejich produkt byl zbaven funkce, naprosto zásadní funkce, která tam při koupi byla a na kterou byl zákazník i nalákán, je to obyčejný podvod a svinstvo a takový dobytek tu hájíš. *7*